שאלה לי אליכם

fuzzball

New member
שאלה לי אליכם

איפה אפשר לראות בכלל WWF או WCW בטלוויזיה ובאיזה ימים? נ.ב. יש לי דיגיטלי של ערוצי זהב תודה רבה

fuzzball

New member
נכון אבל...

אין לי תבל דיגטלי או מתב יש לי ערוצי זהב ואין שם את הערוץ הערבי הזה.

אז תעשה את הערוץ ספורט 5+

וכשהוא יהיה בתוכנית מלאה יהיה בו WWF ואם אתה רוצה את זה עכשיו ולא שיהיה בערוץ הספורט אז תתחבר ליס כי זאת הדרך היחידה עד שיהיה את ערוץ 5+

wwftapes

New member
אוקיי תשובה לשאלה

האבקות אפשר לראות ביס בערוץ 30 במתב ובתבל בערוץ ארט 2 ובקרוב גם בספורט 5+ ואם אתה רוצה להתעדכן בכל מה שהיה פעם, או רוצה קלטות למזכרת... אני מוכר קלטות של שנים 93-01 מחירים אטרקטיבים אי מייל[email protected] איסיקיו:137528502

rshamir

New member
זה לא חוקי

בכך שאתה מוכר קלטות אתה מפר זכויות יוצרים של ה-WWF והם יכולים לקרוע לך את הצורה.

TRIPLEfnH

New member
כן, אבל לא של ה WWF

אני בספק עם הפרת "זכויות היוצרים" הזו היא כרגע בראש רשימת הדאגות של ה WWF וחוץ מיזה, אם כבר, ההפרה היא כנגד בעלי הזכויות לשידורי ה WWF בארץ (אלא תקשורת, עד כמה שידוע לי). דרך אגב, מישהו יודע מתי בדיוק יעלה ערוץ 5+ כבר ?

rshamir

New member
תתפלא

אבל הם מאד מקפידים בנושאי זכויות יוצרים. הם כבר התחילו לסגור אתרים פרטיים שהציגו חומר מוגן בזכויות יוצרים. אמנם קשה לי להאמין שהם יחפשו כל מוכר קטן בישראל, אבל זה שאולי הם לא יעלו על זה לא הופך את הפשע הזה לחוקי.

wwftapes

New member
סלח לי מר שמיר

אבל בתור אחד שמזדהה עם אתר ההאבקות הישראלי הרשמי, אין לך זכות דיבור במקרה זה! למה? כי אתר זה מקדם את רשימת הקלטות של אורן נתן, מוכר קלטות ישראלי האתר רושם את רשימת הקלטות שלו את מס´ האי מייל שלו, בתוך האתר אז מה בקשר לזה??

Gery_Roif

New member
מה אתה מזבל?

מאז שקיבלתי את הרשיון וחתמתי על ההסכם, הורדתי כל קשר למכירת קלטות! איפה אתה רואה קידום לאורן? לי יש 1000 קלטות משנות ה- 50 מכל הליגות אני יכולתי לעשות הרבה כסף, אבל אני מעדיף את הקשר הטוב עם ה- WWF ולא הייתי מוותר עליו בשום מקרה! לך רק אכפת מרווח אישי, אז תדע את העובדות שלך ואז דבר! זה שאתה מקדם את הרווח האישי שלך פה זה הופך את הפורום ללא חוקי. אכן אלה תקשורת מייצגים, אך העורך דין הוא מארה"ב שעובד בירושלים, עם משרד והוא קיבל הוראה גם לסרוק אתרים בעברית, אני כבר מזהיר אותך שברגע שתתפס אתה תצטרך לשלם קנס גדול מאד! אני בטוח שאתה אוהב את ה- WWF אבל מעשיך פוגעים בקידום! מי שמוכר במועדון עושה זאת פנים מול פנים בפגישות, אבל אני לא מקדם את המכירות הללו, כי אני מנסה להביא לפה מוצרים לגיטימיים של ה- WWF! מקווה שתיקח זאת בחשבון! גרי רויף נשיא מועדון WWF ISRAEL מנכ"ל ביה"ס רסלינג ישראלי

wwftapes

New member
מר גרי

כתוב את הכתובת הבאה www.wwfisrael.co.il/orentapes.txt עכשיו, לפני שאתה מוחק את זה, תגיד לי שלא צדקתי

Gery_Roif

New member
תגודה

אתה צודק, אני אמחק זאת מיידית, אבל מאז שחתמתחי על ההסכם הורדתי כל לינק, ושכחתי להוריד את הקובץ עצמו. אם יש עוד לינקים, אנא הודע לי.

בוזיק

New member
לך הביתה ניגרי

תחזור לפורום שלך יא רויף! תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!תתפטר!

rshamir

New member
בוזיק, זה כואב להיות כל כך דפוק?

קודם כל, זכותו של גרי להגן על שמו כאשר משמיצים אותו כאן. ורק שתדע שבזכות גרי, אתה תוכל לראות בעוד כמה שבועות תוכניות סמקדאון מלאות, בכל שבוע, בערוץ 5+. אז שב בשקט ותעריך את גרי על מה שהוא עושה, גם בשבילך. ואיך בדיוק אתה רוצה שהוא יתפטר מפורום שהוא הבעלים שלו, מאתר שהוא משלם עליו מכיסו הפרטי? בלעדיו אין פורום ואין אתר.

דוד דב

New member
מה יהיה סמאקדאון לא רו ?

בעסה :\ .... תנו לי לינק לאתר שזה רשום שם ..

rshamir

New member
Smackdown

ישודר בערוץ 5+, ערוץ הספורט החדש ביס ובכבלים הדיגיטליים. Raw ו-Liveaire ימשיכו להיות משודרים ביס.

בוזיק

New member
רויף רויף תתפטר

אז שלא יתפטר שפשוט יסתום את הפה שלו ויעוף מהפורום הזה רגע, בעצם שכן יתפטר!!!! תתפטר!!!!!!!!!!!

Gery_Roif

New member
אם אתה רוצה שאני אתפתר תבוא

יום ראשון הבא לכפר שמריהו, או שב בשקט וסתום את הפה

למעלה