שאלה לי אליכם....

lahat

New member
שאלה לי אליכם....

אתם מוכנים להסביר לי לאיזה אפקטים אני צריך יותר פריימים לשנייה ולאיזה לא??? בקיצור, אם בא לכם תסבירו לי את ההבדל בין הנורמה (12 fps) לבין המהירים שעבדתם איתם (24 fps), תודה...

sagi.exe

New member
לגבי פריימים לשנייה...

כשאתה עושה סרטון פלאש אתה יוצר תנועה שנפרסת על כמה פריימים. נניח ריבוע שזז מימין לשמאל. אם תיתן קי-פריים אחרון בפריים מספר 24 יקח לריבוע להגיע שמאלה 2 שניות ב 12 קי-פריימים לשנייה 1 שנייה ב 24 קי-פריימים לשנייה. ההבדל בצורך להעלות את מספר הקי-פריים לשנייה הוא בכך שככל שהמהירות גדולה יותר, כך התנועה נראית חלקה ויפה יותר, ואם במחשב שרואה את הפלאש אין מספיק CPU התנועה לפעמים מואטת , אז עדיףמראש להכין אותה יותר מהירה. עכשיו...רוב המחשבים לא יכוליםלהציג יותר מ 30 קי-פריים לשניה ( גם אם תיתן 50 ). המלצה שלי : באנרים תכין ב 30 פריים לשנייה. אתרים ב25 פריים לשניה. מצגות ב 50 פריים לשנייה. תנסה לעשות סרטון מחזורי, נניח עיגול שהולך וחוזר בלי להפסיק ותשנה כל פעם את הפריים לשנייה, ותראה את ההבדל. אני אכין לך שתי דוגמאות ותראה.....

אורן M

New member
בתיאוריה אין צורך להשתמש ביותר מ30

מכיוון שהעיין האנושית לא מבחינה בשינויים שהם יותר מהירים מזה. זו הסיבה שקולונוע עושים ב25 לשניה ווידאו ב30. (אם אני לא טועה)

למעלה