שאלה לי אליכם:

Marty McFly

New member
שאלה לי אליכם:

מה המצב אנשים, קוראים לי דניאל... בכל מקרה -מי כאן אוהב את הסרט בחזרה לעתיד? (שאני אומר הסרט, אני מתכוון לטרילוגיה) אז תענו אנשים.. תודה!!
דניאל

MoRibisi

New member
אני אוהבת את

מייקל ג´יי פוקס, מסכן מה שיש לו... נורא... )*: בכל מקרה הוא גדול שם... וגם הסרטים חביבים ביותר.

MoRibisi

New member
אני מסכימה

ואת מייקל יקירי אהבתי מאז ומתמיד, תמידהיה לי משהו לאנשים שנראים בלפחות 10 שנים צעירים מגילם המקורי... והסרטים, כפי שכבר אמרתי, טובים בהחלט. ראיתי אותם המווווון פעמים וגם המתקן של הסרט באולפני יוניברסל מגניב. אח, איך אני אוהבת את השלטים המאיימים האלה שיש בחוץ של ה"אסור לחולי לב, נשים בהריון, אנשים עם בעיות גב, בחילות בתנועה, ילדים מתחת לגיל 4, אנשים מעל לגיל 70, ובעצם לכל אחד שפוי בדעתו". מאניפיק.

RIPPER

New member
אכן סרטים מעולים

גם אני ראיתי את הסרטים האלו איזה מיליון פעם אציל זה אפילו מוקלט כל הסרטים אחד אחרי השני על קלטת אחת כך שזה יוצא סרט אחד גדול פעם אחרונה שצפיתי בזה הקלטת לא יצאה מהווידאו שבועיים

Marty McFly

New member
את כל הסרטים אני קניתי,

לפני שנה, ב117 שקל כל אחד, סה"כ 351 שקל... ויש לי שני עטים, אחד עט עיפרון... וחולצה! (שבטעות מלאה צבע כי נשענתי על קיר צבוע! וזה כל כך עצוב!!) ויש לי תיקיה מלאה בכל מיני תמונות וכד´! זה הסרט הכי טוב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! ואני מאוד משועמם ברגע זה!!
דניאל

GK_FF

New member
ראיתי את "בחזרה לעתיד 2"

והוא מטומטם וטיפשי, וכלכך משעמם (ד"א, אל תגידו לי שזה ביגלל שלא ראיתי את 1 או משהו כי כן ראיתי אותו, אבל זה היה מזמן מאוד אז אני לא יכול להביע עכשיו דעה (אם זה כלכך משנה לכם אני זוכר שאהבתי אבל אוליי הדעה שלי השתנת))

RIPPER

New member
כן אתה צודק

אבל עדיין טרילוגיה מצוינת ביחוד הקטע הזה עם השנה 1955 הם כל הזמן חוזרים לשם כמו צומת דרכים

Marty McFly

New member
כן, כמעט אף אחד לא אוהב את השלישי..

והשני - הכי טוב! אין בנאדם שלא מסכים איתי בזה!! הראשון - מעולה! השני - מושלם!!! השלישי - לא משהו, חוץ מהסוף... שהם שוב ב1985... בקיצר, זה הסרט הפולחן היחידי שלי! זהו...

GK_FF

New member
וואו איזה הגזמות איתך

אוליי פשוט לא ראית פייט קלאב, ולעניינו: מה כלכך מושלם בסרט השני? אין לו ביכלל עלילה! חוצ מזה הוא כלכך משעמםםםםם, זה כלכך דבילי כל הרטע עם הספר המטופש הזה, זה נראה יותר כמו פרק מאיזו סידרה מאשר סרט שראוי להיקרן בקולנוע!

Marty McFly

New member
בוא אני אסביר לך ת´קטע עם הספר...

ב2015 מרטי רצה לקנות ת´חוברת הזאת שמגלה את תוצאות הספורט בכל מיני ענפים בשנים 1950-2000, וכשדוק לא הסכים לזה, הם זורקים ת´חוברת לפח, ואז ביף לוקח אותה, וחוזר איתה ל1955, אחרי שגנב את הדלוריאן. לאחר מכן, הוא חוזר, ומרטי ודוק לא שמים לב שמישהו לקח להם ת´מכונית. הם חוזרים ל1985, והכל שונה. יש פשע, אבא של מרטי מת, אין את הבי"ס של מרטי, ועוד ועוד. הוא רואה שבהווה השונה הזה, ביף נשוי לאמא שלו והוא מיליארדר (כאילו, ביף). הוא הולך לקבר של אבא שלו, ושם פוגש את דוק. הם רואים באיזה עיתון אחד, שביף הפך להיות כל כך עשיר בגלל שהוא הימר על המון משחקי ספורט, וניצח בכולם, ובתמונה אחת הם רואים ת´חוברת שהייתה ב2015 בכיס שלו. מרטי הולך לתשאל את ביף, ושואל אותו מאיפה הוא קיבל, ובעיקר מתי הוא קיבל ת´חוברת הזאת. הוא מבין שזה קרה ב1955, באותו יום שהברק פגע בשעון של העירייה. ביף מנסה לרצוח את מרטי, כי ביף מהעתיד הזהיר אותו לגבי זה... ואז מרטי מגלה שביף רצח גם את אבא שלו. בכל מקרה, דוק ומרטי חוזרים שוב ל1955, ומנסים לקחת את החוברת. בינתיים מרטי רואה את עצמו מנגן, וכד´. בסוף הוא מצליח לקחת את החוברת, ולשרוף אותה. ומה שאני אהבתי בסרט השני היה העתיד בעיקר! כל המכוניות העתידיות, וה"הובר-בורד" מאוד! כל הדברים המגניבים האלה שיש שם, בעתיד כביכול. וגם שמרטי רואה את עצמו, ושהסרט מתפרש על 3 זמנים, ושני צירי זמן. בקיצר, במקום לישון בשעה מוקדמת זו, אני כתבתי את זה. אז מקווה שקראתם את מה שכתבתי... כי אם לא, לא יודע... טוב,מה אני כבר יכול לעשות?!
דניאל

RIPPER

New member
החלק שאהבתי בשני

זה שהם חוזרים לשנה 1955 לקחת את החוברת מביף הצעיר אנחנו מדברים על הסרטים האלו כבר יומיים שלוש אז אתמול ראיתי אותם שוב 7 שעות רצוף ושוב פעם אחלה סרטים

GK_FF

New member
קראתי

מה הקטע רק כתבת את העלילה של הסרט, בכל זאת זה דיי דבילי כי אין פה ממש עלילה אלה יותר כמו "תירוץ לעשות סרט שני".......

אני אהבתי יותר את הראשון

השני מגניב בגלל כל הקטע של העתיד, אבל הראשון (כמו ברוב הטרילוגיות) היה הרבה יותר טוב לדעתי. רוב הקטע של השני היה להראות מה יהיה כאילו בעתיד, ובאמת הייתה לו קצת פחות עלילה, והיו כמה דברים שלא היו הכרחיים לבניית העלילה.

RIPPER

New member
נכון

גם אני אהבתי את הראשון יותר וזה גם מה שאהבתי בשני הם חוזרים לזמן שבו הראשון התרחש

למעלה