שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

הבן התקשר אתמול ואמר שנורא מציק לו בין אצבעות הרגליים. לדעתי זו
לאור האין מצב למקלחת בגלל שבוע שדאות וגם קודם...שעות ת"ש בחצות כשהכוח תש . בקיצור טירונות . איך עוזרים לו במצב כזה? מה לשלוח? מה להמליץ?

סמדר בנ

New member
שיגש למרפאה

הבת שלי בבסיס הקודם קיבלה משחה נגד פטריות. זה בד"כ פועל מהר. אם את שולחת, יש משחות נגד פטריות ללא מרשם - למצבים רגילים הן די יעילות.

נדמה לי

שכשנמצאים בשדה (שבוע השדאות התחיל היום) אין מרפאה. אז מחר בבוקר אגש לבית המרקחת לשלוח לו משחה.

אימשל2

New member
יש כמה טיפולים מועילים

מנסיונם של הבנים, אגיסטן עם אלוורה מאד יעיל. יש כמובן עוד משחות אנטיפיטריתיות שגם הן יעילות. אצלנו זו היתה המוצלחת ביותר. עזר טקטי נוסף, חשוב, הוא ספרי נגד בקטריות. זהו ספרי שמונע ריח רע בנעל. מה שהוא עושה למעשה, הוא הורג את הפטריות שהן המקור לריח רע. שימי לב שיש כאלה שמצהירים על כך שהם הורגים מזיקים. עוד עזר טקטי מועיל, הוא הטלק הישן והטוב, שעוזר ליבש את הרטיבות ברגלים, שאותה הפטריות כ"כ אוהבות. צעד חשוב שיש לנקוט בבית, הוא כביסה של הגרביים בטמפרטורה גבוהה (הרתחה בלתי אפשרית, אז אני מכבסת בשישים מעלות, הגרביים מצליחות לשרוד את זה די הרבה זמן) ובתוספת של חומרים עזים יותר מחומר הכביסה הרגיל, למשל קליה או סנו אוקסיג'ן. בהצלחה.

האם הוא נועל כפכפי פלסטיק במיקלחת?

ואם לא.... מהר לרוץ לקנות לו. הצבא נותן אבקה קטנה וגם מישחה שלדברי הבן עובר הכל מהר מאוד. הבן אמר שבשדה למי שיש מגבונים לחים( הרגילים) עושה עם זה"מיקלחת". מצאתי מגבונים ספוגים באלכוהול. טוב לידיים ורגליים אני חושבת.

מקלחת? מה זה?

לא נעים להודות אבל כמות המקלחות ירדה משמעותית.כששאלתי לפשר העניין הוסבר לי שאין זמן כי בשעת הת"ש נותנים להם המון משימות לפני המל"ט (מסדר לילה טוב) . המל"ט נמשך בין חצי שעה לשעה שבה מסבירים להם כמה הם היו גרועים. אחרי זה כל מה שרוצים זה להכנס לשק שינה כי נותרו בקושי חמש שעות עד להתעוררות המוקדמת כדי להספיק להתארגן, ובאמצע יש שמירה. הרחנו את זה מצויין כשנתנו טרמפ לנמ ועוד שניים מחבריו. במשך שעה וחצי כמעט לא נשמנו.נראה לי שאפשר לפתוח שם חוות

תכולת הכביסה בסוף שבוע

1 א' 2 ב' 2 גרביים 1 כובע שק כביסה 2 גופיות 1 פליז חסר משהו? תחתונים? הצחקתם אותו !(לא אותי). וזה אחרי חינוך לניקיון של 18 שנים.

אממאא

New member
בפעם הראשונה שקיבלתי כזו כביסה

חשבתי אני לא רואה טוב... הלכתי והפכתי את התרמיל מכל הכיוונים, ואין, לא יצא משם כלום יותר. סליחה ילד שלי אבל מה עם מקלחת? מה עם להחליף בגדים? הוא נועץ בי מבטים וצוחק... הם בכוננות, ישנים עם מדים, ועם גרביים ועם נעליים.. הגרביים כבר קיבלו צורה וקושי של נעל ועמדו יופי בתור לכביסה....

סמדר בנ

New member
תכולת כביסה של בת אחרי שבוע

1 א' 2 ב' 6 זוגות גרביים עבות 6 זוגות גרביים דקות 6 זוגות תחתונים 6 גופיות ללא שרוול 3 גופיות ארוכות 6 חזיות/חזיגוף כובע ב חגורה ב עוטף מימיה וכמובן מגבות, טרנינגים (מד"סים ושינה, מצעים), אחרי שבועים תכפילו..... עכשיו הבנתם את ההבדל בין המינים? אין סיכוי שלא תתקלח אם הן ישנות בבסיס. דבר ראשון בשעת ט"ש היא מזנקת למקלחת - אח"כ כל השאר.

Rainbow100

New member
פיטרקס - קרם נגד פטריות של חברת

טבע. למרוח בנדיבות. מהניסיון שלנו מחולל פלאים.

פונגימון אבקה- מעולה

משתמשת באופן אישי, וגם ילדי משתמשים בעת הצורך. במרפאות צה"ל מקבלים אותה אבקה אך לא ריחנית עם אותה השפעה. מומלץ.

ועוד משהו

למיסיל- תכשיר רחב טווח נגד פטריות. למרוח לפני השינה. לגבי הפונגימון, לשפוך בנדיבות בין האצבעות, ובתוך הגרביים. חשוב להשתדל לרחוץ כמה שיותר.

תודה אנשים טובים../images/Emo39.gif

ידעתי שיש על מי לסמוך תודה על האינפורמציה החשובה. מחר בבוקר זה יהיה כבר בחבילה הישר לשטח.

אימשל2

New member
למיסיל הוא המוצא האחרון

בשל היותה משחה רחבת טווח, רצוי לא להתחיל איתה אלא להגיע אליה רק כשכלו כל הקיצים. אחריה אין יותר משחות שעוזרות...

מיקקוש

New member
תרופת סבתא לפטריות ברגליים../images/Emo187.gif

א-ק-ו-נ-ו-מ-י-ק-ה
אם יש אפשרות בצבא בשעת ט"ש למשל להשרות את הרגליים קצת במים עם אקונומיקה. (הבן/בת יכולים לקחת מעט אקונומיקה מהבית). כמו כן אחרי כביסה כשהגרביים אחרי ייבוש. לטבול את החלק שמכסה את האצבעות באקונומיקה לכמה דקות ולתת להתייבש. מצויין מנסיון של הבן שסובל מזה הרבה שנים וכבר נטל כדורים וכו'. לצבא הוא קיבל סבון מיוחד לשימוש רק לכפות הרגליים למניעת פטריות. הוא טוען שזה מאוד יעיל. לא זוכרת את השם אבל אברר ואכתוב.

מיקקוש

New member
../images/Emo6.gif כן, אבל לא בגלל האקונומיקה, אני

חושבת שמגיל 5 הפסיק לנעול סנדלים וכפות רגליו לא ראו שמש מאז (חוץ מהים/בריכה-זניח)

מיקקוש

New member
אצלי לא, אפילו בקיץ בבית הוא נועל

נעלי בית חורפיות, מוזר הילד
. בצבא רק קפקפים במקלחת - לפחות זה

למעלה