שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

היי לכם חמודים/ות שאלה קטנה לי אליכם אני עו"ד בן 32. מסיבות שונות לא עשיתי עד היום רישיון נהיגה. לאחרונה ניסיתי כמה מורים, אבל ממש לא הסתדרתי עם ה"השתלטות" שלהם וחוסר המוכנות לתת לי לנהוג בשקט בלי הערות מעצבנות / צורך להראות שהם שולטים, וכן הפסקות "חינוכיות" כל רגע. אולי זה בגלל שהם רגילים לעבוד עם חברה יותר צעירים או שהם סתם טיפוסים מעצבנים ודידקטיים, משהו כמו המורים בבית הספר. אין לי מושג למה זה ככה, אבל כנראה שזו עובדת חיים מצערת. אקיצור, אני מחפש מורה אדיב במיוחד שלא ינסה "להשתלט" ושיהיה פסיבי לחלוטין בקטע של לימוד הנהיגה, יתן לי לנהוג בשקט תוך כבוד הדדי בלי הערות "חינוכיות" מעצבנות וגם בלי נגיעות בשרוול כל הזמן (בטח הבחורות מבינכם עוברות חוויות לא קלות עם מורי הנהיגה). אז אם יש לכם מורה לנהיגה אדיב במיוחד להציע לי, ועדיף עוד יותר אשה אדיבה שהיא מורה לנהיגה, אהיה אסיר תודה אם תוכלי להודיע לי בפרטי או מעל גבי האתר. מקווה שזה לא נוגד את הכללים שלכם על פרסומת אסורה, המטרה בסך הכל היא טובה... מצפה לשמות של מורים / מורות אדיבים ושקטים במיוחד תודה ובהצלחה לכולכם בטסט, בצבא, ובכלל בחיים.

ChilD SouL

New member
אהמ...

כל מורה יתפוס לך בשרוול בשיעורים הראשונים וכל מורה ינסה לחנך אותך וללמד אותך בהתחלה - הרי בשביל זה אתה לומד נהיגה, לא
אולי הבעיה היא לאו-דווקא במורים אלא בך. הרי אתה עו"ד ואתה תמיד רגיל להיות השולט והמוביל, להדריך - והפעם אתה לא, אז אולי קשה לך עם זאת. אגב, לגבי אישה בתור מורה לנהיגה - אז זה יותר גרוע מגבר. זה ידוע שנשים יותר לחוצות.

למרות שזה נשמע כך, זה ממש לא...

אין לי שום בעיה עם למידה ומוכנות להקשיב. ההיפך הוא הנכון. אבל נראה לי שכמו מורים בבי"ס שהופכים להיות דידקטיים מדי עם השנים, ככה גם עם מורי הנהיגה (זה יכול להיות נושא לשרשור מעניין בפורום, לא?). יתכן שבגיל 18 זה היה פחות מפריע לי, אבל בגיל יותר מבוגר, "דידקטיות" ממש יכולה להוציא מהכלים... מבחינתי שרק יתנו לי לנהוג תוך הכוונה כללית ומינימום הפרעות. ועדיין נראה לי אשה שמלמדת נהיגה יותר עדיף. דרך אגב, אל תשכחו שאתם, התלמידים, מי שמשלמים את הכסף. ומורה הנהיגה עובד אצלכם ולא אתם אצלו. שכחתי לציין, אני מת"א ויכול ללמוד רק בלילות (מ-7 בערב) ובימי שישי. תודה לכל המגיבים

Daemonlior

New member
תבוא בגישה כזאת ולעולם לא תלמד..

אתה צריך להבין שמבחינת המורה (וגם סביר להניח שבשטח) אין לך שום מושג בנהיגה, כנ"ל לגבי תפעול הרכב, אז לגבי המשפט שלך: "מבחינתי שרק יתנו לי לנהוג תוך הכוונה כללית ומינימום הפרעות" לא חושב שזה יקרה, לפחות לא בשיעורים הראשונים... זו דרך הלמידה בארץ, והאמת שלטעמי זו דרך מוצלחת במיוחד.. לגבי מורות לנהיגה, אני מסכים עם הנאמר מעלי.. הן אכן מלחיצות..

אני מבין שאתה מדבר

על גישה ועל דרך חיובית בה יש לראות דברים... חוצמזה שיהיה לך ערב מקסים ידידי, ותודה על העזרה

בדלין

New member
יש לי בשבילך מישהו

קוראים לו אלי שושני הוא אחלה של מורה עם סבלנות וכו המספר שלו 0522501433

בדלין

New member
יש לי בשבילך מישהו

בדלין

New member
יש לי בשבילך מישהו