שאלה לי אליכם-

Shnizel Shvedi

New member
שאלה לי אליכם-

יש לי PSR של ימאה.. עכשיו אני רוצה לחבר את המקלדת למחשב דרך מידי אני צריך לקנות קבל מידי מסויים שיתאים בדיוק למקלדת הספציפית? ואיפה הקבל מידי אמור להיכנס לתוך המחשב אני צריך כניסה מיוחדת או משהו בסגנון? או שאפשר לעשות ככה איכשהו- מקלדת-מידי-USB ? אני מודה לכם על העזרה.

אם אפשר בבקשה

תכתוב לי באיזה דגם מדובר. ברוך הבא

ממשק מידי

מאחר ול-PSR 510 אין יציאת USB ישירה למחשב עליך לחבר ממשק מידי למחשב ואותו לחבר ל-PSR שלך באמצעות כבל מידי סטנדרטי. בקישור תוכל לראות את אגף ממשקי המידי ב"חלילית". http://www.halilit.com/index.php?action=reclist&subcat_id=33&cat_id=5&title=%EE%EE%F9%F7%E9%20%EE%E9%E3%E9 כל ממשק מידי הנתמך ע"י המחשב שלך יתן לך פיתרון אז השיקול שלך ברכישה זה מחיר, גמישות המימשק (מס' כניסות, יציאות וכו) ותאימות למחשב הספציפי שלך.

Shnizel Shvedi

New member
לא הבנתי משהו-

אני קונה קבל מידי ומחבר אותו מהמקלדת ישירות למחשב לא? בשביל מה הממשק מידי?

הכבל מהווה את החיבור

בין האורגן למימשק המידי (המחובר למחשב). ללא מימשק המידי לא יהיה לך למה לחבר את הכבל... אורגנים חדשים מגיעים היום אם אפשרות חיבור למחשב באמצעות כבל USB סטנדרטי אבל כך לא היה ב-1995 כשיצא ה-PSR 510 שלך

Domnastic

New member
בוודאי

קוראים לזה MIDI to USB הוא עולה בסביבות ה315 ש"ח, רק שתידע, שכל פעולה של USB במחשב, במיוחד שמדובר בכתיבת מוזיקה, מאטה את המחשב, לוקחת המון CPU%.

לא לזרוק../images/Emo70.gif

הנה קטע שעשיתי בזמנו עם psr520 http://www.breslov.org.il/music/k/KAELI.mp3 שיניתי שם את הערוצים המלווים חוץ מהבס לפסנתר.שים לב לליווי של האורגן.בגלל הפלויפוניה הדלה (32) המצב קצת קשה אבל העסק סך הכול עהד יופי. בזמנו הייתי משמש בעזרה של מכונת תופים dr550. הייתי מוצא קומבינות לשנות איתה מקצבים.סך הכול באורגנים הישנים של ימהה יש יתרונות שאולי יהיה קשה למצוא באורגנים החדשים

aa100000

New member
למרות שאני לא מתחבר ללחנים החסידיים

זה ממש ממכר
הלחנה או אלתור?

ניגון עתיק של חסידים ממוצא רומני

הרעיון של מזרח(מקצב יוני) ומערב (רומניה),הוא בהחלט אילתור:)

aa100000

New member
יש שתי אפשרויות-

אפשרות ראשונה-כבל מידי, אותו אפשר להשיג לרוב בחנויות לכלי נגינה ומוסיקה, האפשרות הזו היא יקרה יותר, מכיוון שכבל כזה עולה בדרך כלל 60-70 ש"ח ולעתים אף הרבה יותר. האפשרות השנייה-יש כבל מסויים שמתחבר ליציאות כרטיס הקול במחשב (למקום שבו מחברים רמקול למשל). האפשרות הזו היא זולה, אך האיכות (של הקלטה למשל) תלוייה באיכות כרטיס הקול במחשב. ותמיד קיימת גם האפשרות להקליט בדיסקטים ולהעביר למחשב(פורמט המידי קיים מראש).

למעלה