שאלה לי אליכם

קטנטנה87

New member
שאלה לי אליכם

איפה איפשר לראות את טלי משחקת חוק מטלנובלה בע"מ ?איזה סרטים? הצגות ,סדרות תודה מראש ולמה היא לא מתאיינת בקושי?

מתנה לי

New member
עונה.

סרטים: עונג שבת אחרי שכמעט למראית עין (ממש עוד קצת זה יוצא!) הדברים שמאחורי השמש (גם יוצא עוד מעט) המקום הצגות: כוונות טובות-ירדה כל נדריי-אנסמבל תאטרון הרצליה, מועלה כל שבוע בהרצליה. היא לא מתראיינת כמעט כי היא לא רוצה. למרות שבדיוק לפני יום או יומיים היא הייתה בראיון בערוץ 22. חבל שפיספסת.

איך שכחתי את "הדברים שמאחורי

השמש"
בתחילת יולי היא אמרה חצי שנה אז זה צריך לצאת ממש בקרוב...

mary17

New member
יש סיכוי שכוונות טובות עולה שוב

הורידו אותה כי טלי לא יכלה עם העומס של 2 ההצגות אולי (אם יהיה ביקוש) יעלו את ההצגה שוב אחרי שכל נדרי תרד

charmed Orly

New member
הלוואי שיעלו אותה שוב ../images/Emo142.gif

אני נורא רוצה לראות, זה בטח יהיה עוד הרבה זמן...

../images/Emo9.gif

למה היא לא מתראיינת... שאלה טובה
סתם, היא פשוט לא אוהבת את זה... הסיבות שלה היו שהיא לא רצתה שהפרצוף שלה יהיה תקוע בכל חור [מה רע, אני שואלת?], וגם שהיא חושבת שאנשים יותר מתחברים לדמויות כשלא מכירים את השחקן מאחוריהם. איפה אפשר לראות אותה... היא מופיעה עכשיו בהצגה "כל נדרי" של אנסמבל תאטרון הרצליה, בקרוב יצא סרט שלה בשם "למראית עין" לבתי הקולנוע, בחודש הבא יוקרן סרט נוסף שלה, "אחרי שכמעט" בסינמטק ת"א, ויש סרט קצר שלה בשם "עונג שבת" בארכיון הסרטים של MSN. אם את רוצה לדעת בכללי על סרטים/הצגות/סדרות שהיא השתתפה בהם, את יכולה להיכנס לאתר הרשמי שלה: http://www.talisharon.up.co.il/

orli1

New member
וגם "ביקור חולים"

סרט סטודנטים של הבמאית מאיה דרייפוס, הסרט זכה במקום השני בפסטיבל קאן ובמקום הראשון בפסטיבל לסרטי נשים ברחובות.

orli1

New member
ממש ממש לא

היא משחקת את מיכל, בחורה שקוטעת טיול במזרח כדי לחזור לארץ ולבקר את סבתה המאושפזת בבית החולים.

למעלה