שאלה לי אליכם..

דורד

New member
אנחנו בהחלט לא חלק מהנוע"ל, שחר...

א-ב-ל... השם המלא של תנועת הנוער שלנו נשאר: "חטיבת בני המושבים והקיבוצים של תנועת המושבים והסתדרות הנוער העובד והלומד"

spraizler

New member
אני לא בטוח שזה השם במדויק אבל

אתה בעקרון צודק.. אז אולי כדאי לשנות את השם? כמו עכשיו, חטיבת בני המושבים, בלי של הנוע"ל

kedeman

New member
כל כך טועים

אנחנו חלק מהנועל השם שלנו הוא חטיבת בני המושבים של הנוער העובד והלומד מעולם לא התנתקנו לגמרי מהנוע"ל ומי שרואה את הדפים הרשמיים של התנועה גם עליהם כתוב "הנוער העובד והלומד" אבל אנחנו פועלים בצורה עצמאית לחלוטין מהנוע"ל כולל מפעלים אחרים, שיטות פעולה שונות, הכשרות מדריכים שונות

דורד

New member
שקדם... אתה בעמק בזמן האחרון?

היית במקרה בפסטיבל גשרים?! כי אני מזה התעצבנתי על זה שהיה שם עם ההגברה... טוב שלא הוא מכריז כזה: "כל המבקרים מוזמנים לקנות בדוכן המכירה של הנוער העובד והלומד של עמק חפר, כל ההכנסות ייתרמו לנזקקים" עכשיו טעות ראשונה: 'הנוע"ל' - מה?! אתה דפוק?! טעות שניה: 'כל ההכנסות' - השתגעת?! (לא סתם... חחח... באמת כל ההכנסות) טעות שלישית: 'ייתרמו לנזקקים' - למי אתה קורא נזקקים יא @$%&@%^$^&$^

spraizler

New member
שמע אני כבר מטיל ספק גדול בזה

הדבר היחיד שאולי מקשר אותנו באופן ישיר לנוע"ל זה שחלק מהתקציבים שלו עובר אלינו.שום סמינר, טיול, קורס וכדומה לא משותף לנו.. אלא אם כן זה מקרי.מ56 אנחנו תנועה עצמאית .. אז איך אנחנו עדיין שייכים לנועל?ואם אנחנו שייכים לנועל למה ב56 הפכנו לעצמאיים ולמה בכלל לא קוראים לנו נוע"ל?אז מה אם אנחנו חטיבה אחת? אנחנו עדיין בתוך מסגרת גדולה.למה יש קורסים טיולים והמון דברים בנפרד?זה כמו שאני גר ביזרעאל ואני חלק ממדינת ישראל.אז לי יש הרבה דברים במשותף למשל עם אנשים בעמק חפר.אז תחליטו.. אנחנו תנועה עצמאית או נוע"ל? אי אפשר לרקוד על 2 החתונות

דורד

New member
הסבר...

הסתדרות הנוער העובד והלומד היא תנועת נוער כללית, בת חמש חטיבות: חטיבת בני המושבים, הקן העירוני והקיבוצי, הקן הערבי, הקן הדרוזי, והמחד"שים (המתמקד בנוער עובד). דרך החטיבות השונות פועלת התנועה במגזרים שונים של החברה הישראלית: יהודים, ערבים ודרוזים; עולים וותיקים; נערים עובדים, נערים לומדים; נוער מהעיר, מהקיבוץ, מהמושב, מהיישוב הקהילתי, מעיירת הפיתוח ומהכפרים הערביים והדרוזיים.

kedeman

New member
אני אנסה להסביר

אנחנו נקראים "חטיבת בני המושבים של הנוער העובד והלומד" אנחנו חטיבה בתוך הנוע"ל - עם אותן מטרות!! (כל האלה של "בוגר הרואה את האדם ואושרו וכו') אלו 8 מטרות הנוע"ל אנחנו מקבלים את התקציבים שלנו דרך הנוע"ל אבל אנחנו פועלים בצורה עצמאית למה? כי ככה יותר נוח לנו כי בתור חטיבה מספיק טוב לנו לפעול בצורה עצמאית - יש לנו מספיק אנשים כדי לעשות קורסים והשתלמויות משל עצמנו וגם מפעלים. זה טיפשי שאנחנו עדיין חלק מהנוע"ל? אנחנו לא צריכים להיות? אנחנו לא צריכים להקרא בכלל בני המושבים? מאוד יכול להיות! ואפשר להעלות את זה בועידת נוער או בפורומים אחרים (כמו כאן גם) אבל נכון לעכשיו זה המצב! אנחנו נקראים בני המושבים - למרות שאנחנו עובדים עם קיבוצים, יישובים קהילתיים ומועצה מקומית ואנחנו שייכים לפדרציה של הנוער העובד והלומד

NKstuff

New member
וכמובן

למה לקרוא לזה בני המושבים? בחלק מהמועצות יש רוב של קיבוצים. למה לא בני ההתיישבות? בני המגזר הכפרי?

דורד

New member
בעעעעעע ../images/Emo5.gif

יאקקקקקקקקקקק עשית אותי חולה / עשית לי בחילה איך אני אמור לתרגם: u made me sick

spraizler

New member
בעקרון יש מועצות שהתנועה נקראת

תנועת בני המושבים והקיבוצים

kedeman

New member
מטה אשר נכון להיום זו מועצה אחת

ואין מה לעשות היה צריך לגרום לקיבוצניקים לקבל את זה אנחנו עדיין נקראים בני המושבים

kedeman

New member
למיטב ידיעתי

אתם המועצה היחידה שהוציאה חולצות עם הכיתוב הזה

למעלה