שאלה לי אליכם..

who is this

New member
שאלה לי אליכם..

מהי האידאולגיה או הערכים שלפיהם את מחנכים??

who is this

New member
תודה..

אז הבנתי שאתם חלק מהנוע"ל, נכון? אתם מלמדים מורשת רבין ובן גוריון וכאלה??

spraizler

New member
אנחנו לא חלק מהנועל.. היינו חלק

משנת 56 אם אני לא טועה אנחנו תנועה עצמאית. וכן בין השאר מדריכים מעבירים פעולות על זה.. כמו על עוד דברים אחרים

who is this

New member
הבנתי..

הם מעבירים פעולות על המכות שחילקו המפאיניקים שבראשם היה דוד בן גוריון ובניהים היתה גם אמו של רבין לחבריה הצעירים של התנועה הרוויזיוניסטית? ועל זה שרבין פיקד על הטבעת אוניית אלטלנה ורצח יהודים? ועל הסזון שבן גוריון כל כך פחד מהאצ"ל והרוויזיוניסטים שהוא החליט פשוט לחסל את האצ"ל ע"י הסגרתם לבריטים וחקירות של ההגנה?

spraizler

New member
הא?

למה אתה חותר? ולא יודע.. תשאל אותם אני לא בנועל ואני בספק גדול אם זה מה שהם מעבירים.. אני מניח שבית ספר מעביר את זה

who is this

New member
חחח

בי"ס לא מעביר את זה כי למה שהשמאל יראה כמו הוא רע?? כמה הוא גזען?? כמה הוא מנצל את השלטון??

נ ו ם

New member
אתה נשמע לי כאילו אתה מנסה ליצור

ויכוח עוד לפני שמישהו בכל הגיב ממש או התווכח איתך בחזרה. מה הקטע? היה נשמע כאילו נכנסת כדי להבין מה המטרה של התנועה שלנו ועוד לפני שממש הבנת כבר נכנסת לאנטי ולמתקפה. קח את עצמך בידיים חבר.

kedeman

New member
אבל למה אתה חותר?

מה אתה רוצה להשיג מאיתנו לגבי זה? נכון, השמאל לא מושלם. אם אתה רוצה להתווכח איתך אולי בפורום של הנועל ישמחו להתווכח איתך יותר (אני לא מכיר את הפורום שם ממש) אם אתה רוצה לדבר ולהסביר מה אתה רוצה אז אני מאמין שגם פה תהיה מוזמן רק תתחיל בלדבר לא בלתקוף

a d i 111

New member
או קיי

שמע יש גבול, נגיד שהבנתי ממה שאמרת שאתה ימני.. אז איך ימני כמוך, שמאמין שלערבים אין זכות קיום רק בגלל שהם ערבים, יכול להגיד על מישהו שמאלני שהוא גזען??????

who is this

New member
אמרתי שאני לא מאמין בזכות קיום לערב

ים רק בגלל שהם ערבים?? איפה הבנת את זה ממה שכתבתי?? אני גר ליד ערבים, אין לי שום בעיה עם ערבים.. דווקא לא מזמן היתה לי שיחה מאד חביבה עם קבלן פלשתינאי..

לדעתי הם מתמקדים יותר בנושאים

עדכניים,אתה מוזמן להיכנס לפורום הנוע"ל ולשאול אותם בעצמך. ועל מה אתם מעבירים פעולות בבית"ר? על טבח דיר יאסין בו רצחו לוחמי אצ"ל ולח"י כ-100 תושבים של כפר דיר יאסין ליד ירושלים. אולי על הפיצוץ במלון המלך דוד ע"י האצל בו נהרגו 90 אנשים (ביניהם ערבים בריטים ויהודים) מכיוון שההודעה של האצ"ל על הטמנת הפצצה לא התפשטה בזמן. אולי גם תדברו איתם על "הפרק המזהיר" בתולדות הלח"י במלה"ע ה-2 בה קיימו מגעים עם השלטון הנאצי כדי שיסלקו את הבריטים מן הארץ. הייתי מתווכח איתך גם על אלטלנה,אבל לא משנה.

למעלה