שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

אני אמנם לא תושבת מודיעין, אלא ישוב סמוך ותהיתי, היכן אני יכולה להשיג את העיתונים המקומיים שלכם? אני מקבלת את העיתונים של המועצה המקומית ושל שוהם, אבל אני מעונינת גם במקומונים שלכם ובמוספים האחרים, גם למציאת עבודה נוספת. מישהו יודע איפה להשיג?

33נמי

New member
אני אגיד לך מה אני עשיתי

כשחיפשתי דירות ורציתי את הלוח. בימי חמישי הייתי עוצרת ליד אחד הבניינים ולוקחת מהכניסה לבניין עיתון. בד"כ שמים ערימה ליד תיבות הדואר.

reuthal

New member
עכשיו אני מבינה למה לדיירים אין

עיתונים- באמת תהיתי מה קורה מדי פעם שפשוט חסר עיתון זה או אחר... זה נראה לך נורמלי? כמו לקחת ידיעות למנויים- כמעט. יש במקומות ציבוריים עיתונים ולא צריך לקחת מתושבים שרוצים בדיוק כמוך לקרוא. עם כל הכבוד- נראה לי קצת לא בסדר

33נמי

New member
יש הבדל

בין לקחת מתיבה לבין ערימה בצד. לא הצעתי בשום אופן לקחת רכוש פרטי שמונח בתיבה. דרך אגב כשחיפשתי במקומות ציבוריים ולא מצאתי אמרו לי שמחלקים את מודיעין ניוז ושות' רק ליד
תיבות דואר. הכל מנסיון זעת אפי.

reuthal

New member
שווה לפנות למקומונים עצמם ולהסב

את תשומת לבם לכך שאין אופציה להשיג חוץ מלקחת מהבתים- אם זה אכן כך - ממש חבל. באמת בפעמים שלא היה לי עיתון ליד הבית לא מצאתי בשום מקום עיתון במקום ציבורי לקחת- חשבתי שפשוט נחטפו

yoelth

New member
מקומונים

מידי יום רביעי , בשעות הערב , מופצים 4 מקומונים ברחבי מודיעין. לרוב הם פשוט מונחים בכניסות לבתים על המדרגות. בהחלט אפשרי לעבור ביום רביעי בערב או ביום חמישי ולא להתבייש ולקחת. ממילא ברוב המקומות יש עודפים וחלק מהעיתונים נזרקים מאוחר יותר ע"י המנקים. מקומון נוסף מצוי בתוך גליונות ידיעות אחרונות של יום שישי. אם את מחפשת עבודה המקומון העיקרי ואולי היחיד שיכול לעזור לך הוא מודיעיןNEWS הוא הגדול מכולם והרציני מכולם. בהצלחה.

אז אין סיכוי שאני אמצא מחר?

אני מרגישה קצת לא נוח להכנס לבניין ולקחת עיתונים, אבל נראה לכם שאמצא מחר? אני גם ככה במודיעין לפחות 4 פעמים בשבוע, אני רשומה שם להולמס פלייס, בין השאר. מה שמות המקומונים שמופצים בתיבות?

Angel972

New member
יש עיתונים גם בכניסה לליגד סנטר

ולסופר, ולעוד כל מיני מקומות ציבוריים תחפשי ...

אם תרצי, אשאיר לך 5 מקומונים

מחוץ לבניין בו אני מתגורר: מודיעין ניוז זמן מודיעיו (מעריב) מודיעין (ידיעות) ערי מודיעין גל גפן תשלחי מסר אם את מעונינת.

חביבתי

אני גרה ברחוב הנביאים, ואת מוזמנת לבוא ולקחת את כל המקומונים בהם נפך חושקת , רוצה שאאסוף לך? בשמחה.

all about eve

New member
כותרת משנה ממודעין ניוז

ע"מ 14 הכתב אלעד שמעונוביץ רושם: "מסלים המאבק בין משטרת מודיעין לבני הנוער" הרי ברור שבני הנוער של מודיעין הם מליציה מסוכנת שיש נגדה מאבק. מה יהיה בשבוע הבא? נתפס מנהיג הנוער יוסי הלפרין? או ארגון בני הנוער חטף את פקד אבי שוטרי? הרמה של העיתון פשוט מדהימה.

מולי 2005

New member
במרכזים המסחרים\ במכולת

תוכלי למצוא את העיתונים בכל מרכז מסחרי ובכל קיוסק\ מכולת אני חושבת שזה לא לעניין לעצור ליד בניין מגורים ולקחת את העיתונים לשכנים!!!!!!!!!!!!!

מה רע באתר האינטרנט של מודיעין ?

http://www.modiinews.co.il אני בטוח שזאת התחלה לא רעה. אני לא יודע להגיד לך מי יותר מעודכן - האתר או הגליון המודפס. מישהו יודע ? בהצלחה במציאת עבודה !

תודה לעזי שהשאיר לי את המקומונים

אני מקווה שהם יביאו לי רק טוב. תודה על הטיפים בינתיים

א י ו ש י

New member
את גרה כאן קרוב? טוב לדעת!

אגב יש לי מלא שקיות עם בגדים מידות גדולות לנשים שפעם רצית ולא לקחת זה עדיין שמור אצלי כי לא לקחו גם אחרים.. בהצלחה

היי איושי

עברתי לא מזמן לאיזור. שששששש...... אל תגלי לחברי הפורום האחרים......

למעלה