שאלה לי אליכם...

i love esc

New member
שאלה לי אליכם...

האם משפחה בעלת 5 נפשות, הורים בני 40, ילד בן 15 ילדה בת 13 ותינוק בן 3 יכולים, או ליתר דיוק מתאים לנסוע לתאילנד? ואיזה מהחופשות שיש לנו בישראל מתאים לנסוע לשם?

muga

New member
בהחלט. למה לא?

תאילנד היא מדינה עם שירותים מערביים ומאוד קלה להתמצאות וטיול. העונה האידיאלית עפ"י החופשים בארץ - מממ...או חגי תשרי והכי אידאלי - איזור חנוכה. (איזור פסח הכי פחות מומלץ - זו העונה הכי חמה בתאילנד). טיול נעים

i love esc

New member
עוד שאלה...

ואחרי הצונמי, הדרום נראה כמו שהוא ממקודם?.. אני מדבר על האיים.....שווה לטוס לשם?

יש גם את האיים בכיוון קו-צ'אנג

שזה ממש רחוק מהצונמי. ד"א - מכיוון שגם אני מוגבלת בחופשות משרד החינוך - קפצתי פעם בפסח. לא היה כ"כ נורא - מזג האוויר. [ובאיים ממש נעים]. חופשת חנוכה - אכן אידיאלית, מבחינת מזג האוויר, אבל קצרה מדי, ולפי דו"ח דוברת - רוצים לקצר אותה לגמרי. את חופשת חגי תשרי, נדמה לי שרוצים להאריך, אז זה ממש אידיאלי... חבל שביולי-אוגוסט יורד גשם..

אנחנו בגילאים שלכם ונסענו בדצמבר

אמנם ללא הילדים אך כל הזמן בחנו את הדברים מנקודת מבט של תכנון טיול משפחתי ...יש המון מה לעשות עם הילדים ,נכון שזה שונה מטיול "מבוגרים" אך הרבה מקומות ידידותיים לילדים. אנחנו עוד נחזור עם הילדים.

איוקה

New member
אנחנו טיילנו עם הילדים

והיה נפלא!!!!!!!!!! המון דברים מתאימים גם לילדים וגם למבוגרים. כייף אמיתי במיוחד באיים.

למעלה