שאלה לי אליכם...

sardukar

New member
,תגיד... איפה היית בשיעורי כימיה?

זהב היא אחת המתכות הרכות והגמישות ביותר וגם הכבדות ביותר. אלומיניום זאת אחלה מתחת למשוכפלים

Niro85

New member
מה!?

תבנה טנק מזהב ולידו תבנה טנק מאולמניום איזה טנק אתה חושב ייהרס בקלות יותר? זהב הוא חומר מאוד מוצק וקשיח תגידו יהלום נחשב מתכת או מינרל?

Usul19

New member
זהב דווקא מאוד רך יחסית למתכת...

ויהלום זה ממש לא מתכת, אז כנראה זה מינרל. האמת שזה פחם דחוץ תחת לחץ רב מאוד במשך זמן רב...

kalinin

New member
עוד שאלה....

שלום לכם אנשים יקרים, אף פעם לא ידעתי שמוקדש פורום לסדרה הזאת!!! סדרה שאני צופה בה באדיקות כמו באנטרפרייז.... טוף אז ככה... אין לי דודים, דודות, חתולים, תוכים ושאר מיני ירקות בארה"ב, איפה כן אפשר למצוא/להוריד את פרקי הסדרה הנ"ל??? ומה זה אטלנטיס... זה כאילו משהו כמו אנטרפרייז אבל לא בדיוק? תודה על התשובה

nzkiwi

New member
קבלי תוכי מתנה ממני

ברוכה הבאה לפורום! "סטארגייט אטלנטיס" היא סדרת בת של הסדרה "סטארגייט ס"ג 1" והיא החלה לאחר עונה 7 ובמקביל לעונה 8 של ס"ג-1, עדיין לא ראיתי אותה אבל אומרים שהיא מצויינת (אבל לא כמו ס"ג-1 הנצחית!) חוקי הפורום אוסרים לדבר על הורדות (תפוז לא רוצים להסתבך עם...) מה שכן מותר לדבר על דודות ודודים מחו"ל ועכשיו יש לך גם תוכי מתנה אז בכלל... ואני מאמין שאם תפני לדוד להשכרה טים
(שנידב את עצמו) הוא יעזור לך... בינתים תהני לך ממגש ממגש הכיבוד המפואר של הפורום

sardukar

New member
תגיד אתה חי בסרט?

זהב זו היא מתכת רכה מאוד. הרבה יות רכה מאלומיניום. היא גם מאוד גמישה. יהלום הינו תוצאה של דחיסה אקסטרימלית של פחם והוא מינרל ולא מתכת. תנסה להמיס יהלום פעם. בבית ספר צריך ללמוד ולא לראות פרקים של סטארגייט

kinspirit

New member
סליחה

מה רע בלראות פרקים של סטארגייט במקום ללמוד? kinspirit *שלא ממש למדה לשלושת המבחנים האחרונים שלה עקב פרוייקט אישי חדש לאתר סטארגייט ישראל...ויש לה הרבה מזל שהמבחנים בסמינר הקיבוצים הם תת-רמה* don't even get me started...

sardukar

New member
שום דבר בתנאי

שעושים מבחנים תת רמה. אבל אם את לומדת לבגרויות נגיד או כמוני במכינה?

deathcaster

New member
פשששששששש חולית שולטת

קודם אוסול , עכשיו סארדוקאר ........אני מרגיש אפילו עוד יותר בבית
emperor shadam the 4th :" i'm aidng him with 5 ligins of sardukar" !!!

Niro85

New member
שמע תהרוג אותי...

לצערי לא יצא לי ללמוד כימיה בביה"ס{עשיתי בגרות בפיסיקה כמקצוע מוגבר}ידעתי עד היום שזהב טהור זהו חומר רך מאוד וגמיש ורק לאחר עירבוב עם חומרים נוספים הוא מקשיח,שמעתי לעיתים שזהב היא מתכת נורא חזקה אז כנראה שנשאר לי בראש בתור דוגמא. בנוגע ליהלום: לא ההיתי בטוח אם זה מתכת לכן שאלתי אם יכול להיות שזהו מינרל... ושמע אני רואה סטארגייט מאז שיצא הפרק הראשון ועד לפרק האחרון מלפני יומיים ויש לי בגרות מלאה,ככה שניתן לומר שדווקא כן אפשר לראות סטארגייט וללמוד,שיהיה לך יום טוב

deathcaster

New member
תשובה

זה שאתה מציג לנו את יתרונותיך ממש לא מכסה על חסרונותיך , לדעת שיהלום זה לא מתכת , ממש לא צריך לדעת כימיה , לדעת שזהב מתכת רכה אפשר פשוט לקחת שרשרת של סבתא ולנעוץ את השיניים , לא סתם ככה בודקים עד היום את זה זהב או לא.זהב אף פעם לא מתכת חזקה , אלא אם כן הוא בטמפ' הקרובה לאפס המוחלט , סגסוגות של זהב יכולות להיות חזקות אם אחוז הזהב בהן נמוך , אך אז כאמור זו סגסוגת ולא מתכת. ואם למדנו פיסיקה , שכחת כנראה מכניקת גוף קשיח וחוזק חומרים .......או שבסוף קצצו לכם את זה מחומר הלימוד ? אז מה בעצם למדת בפיסיקה ? חוקי ניוטון ?!

Usul19

New member
הוא למד פיזיקה בתיכון...

ולא פיזיקה של אונ', ובתיכון אם אני לא טועה, לא לומדים מכניקה של גוף קשיח וגם לא חוזק חומרים...

kalinin

New member
תודה על התשובה..... והבהרה

תודה רבה על התוכי!!! הוא ילך נפלא עם החתולה! אבל וזה אבל גדול אני לא בחורה!!!!! אבל תודה לעונים מה שמזכיר לבדוק את הכרטיס האישי שלי, ולראות מה באמת כתוב שם

deathcaster

New member
בדקתי את הכרטיס שלך ונכחתי לגלות

כי אתה סטונדנט לפיסיקה באב"ג ( נשמע כמו שפת תינוקות אבג ...ככה זה שם בבן גוריון ? ) , וכאחד כזה אני חייב להגיד שאני משתתף בצערך
.. בברכת תנועה הרמונית פשוטה עם סטודנטיות

subatoi

New member
משתתף בצערו כי הוא לומד פיזיקה

או כי הוא לומד בבן-גוריון?

למעלה