שאלה לי אליכם...

Usul19

New member
שאלה לי אליכם...

כרגע ראיתי את פרק 9 מהעונה הראשונה, Thor's Hammer... ובפרק מוזכרים האסגרד, מתי אני אזכה לראות אותם? האם הם יעזרו לבני האדם? הם הרבה יותר מפותחים מהגואולד?

Chelnak

New member
אתה ממש תראה אותם החל מהעונה ה-2

בפרק Thor's Chariot (אחד מהאהובים עליי).
כן, הם יעזרו לבני-האדם, כן, הם יותר מתקדמים מהגואולד. לתמונה שלהם אתה יכול לבדוק בכרטיס האישי שלי... ת'ור הוא הדמות הכי אהובה עליי בסדרה.

Usul19

New member
אם הם כל כך מתקדמים...

למה הם לא משמידים את הגואולד בעצמם?

Usul19

New member
כי אפריקאים לא מנסים להשתלט על

הגלקסיה, ולא מתעללים ומתאכזרים בבני אדם ולא מנסים לשלוט בהם ולגרום לכולם להאמים שהם אלים... והגואולד כן מנסים לעשות בדיוק את זה...

Niro85

New member
תשובה:

הם נמצאים במלחמות עולמות אדירה נגד אוייבים שנקראים :"המשוכפלים" אלו בעצם מין עכבישים עשווים ממתכת שמסוגלים להסתגל לכל דבר,הם נוצרים כמו מגיפה{מעכביש אחד למליון}הכוח שלהם נמדד מהחומר שהם אוכלים,אז נגיד תשים עכביש אחד בתוך ספינה שעשויה מזהב אז הם יהיו נורא קשיחים וחזקים ויהיה קשה להשמיד אותם,אך אם תשים אותם בספינה העשויה נניח מאולמניום תוך שניות תשמיד אותם. בכל אופן ה"אסגרד" הושמדו כמעט קליל מהאויב הזה עד ש...{את זה כבר תצטרך לראות בעונות המתקדמות יותר}

Usul19

New member
למה עשית לי את ?!

עכשיו הכנס אותי למתח!!! מה אני אעשה עכשיו? אני אצטרך לראות מהר יותר את העונות של סטארגייט... זה נורא!

Usul19

New member
אני בטוח שאני אהנה, אני לא דואג מזה

הבעיה שלי היא שזה שאני רואה סטארגייט כל הזמן לא עזר לי במיוחד במבחן במתימטיקה דיסקרטית היום... ועכשיו אני אראה אפילו עוד יותר. ד"א, פרק 10 עם המדען שהם מצאו בחיים אחרי 50 שנה, היה ממש טוב... חבל שכל הידע הזה נהרס בסערה. פרק טוב...

Raist

New member
איכס דיסקרטית..

המקצוע שבגללו נראה לי שהפסקתי את הלימודים שלי

Usul19

New member
בהחלט איכס גדול מאוד...

מקווה שעברתי את המבחן הזה... המרצה יצא מגדרו בכדי לגרום לנו להזיע במבחן.

Raist

New member
אני מקווה

בשבילך שהמרצה שלך הוא לא עמוס אלטשולר אחד המרצים הכי מניאקים שיש

Usul19

New member
לא, לא מכיר אותו...

אבל אתה למדת כנראה מדעי המחשב או מתימטיקה, נכון? אני לא לומד את זה... אני לומד הנדסת מערכות תקשורת.

Usul19

New member
אגב...

על מה הפרק Bloodlines? משום מה לדודה בארה"ב לוקח יותר מידי זמן לשלוח לי את אותו.

למעלה