שאלה לי אליכם

ממממ...

1. זה ו-ג'-י-ט-ה-! וג'יטה! וג'יטה!! נמאס מכל הנובים שלא יודעים מהחיים שלהם כלום, ובטח שאיך באמת קוראים לוג'יטה! [מן הסתם וג'יטה...] 2. ספויילר שכולנו כבר יודעים- כן, הוא יחזור לחיים. מן הסתם, אפילו בפרומו של "הולכים עד הסוף" של DBZ בערוץ הילדים המעפן, מראים את וג'יטה נלחם בקיד בו הזבל. טיפשים שכמותם.

יש לי משהו להגיד

אתה ילד משועמם מה אכפת לך שיש את דרגון בול בגרסה עיברית ומה אכפת לך שהוא קורא לויגטה מקיטה (דרגך אגב לדעתי מקיטה זה שם יותר יפה) מה זה יהרוג אותך אז יש בעברית וערוץ הילדים זה ערוץ יפה מאוד כולם נהנים מהסדרה דרגון בול Z בעברית אולי בשבילך זה לא מושלם אבל אין מה לעשות החיים לא פרים אני למשל ראיתי שני פרקים ביפנית ופרק באנגלית וגם כמובן את הדיבוב העברי המצליח מכל הבחינות למשל לדעתי הקולת שם מוצלחים ועוד משהו מה אתה חושב שאתה הייתה מדובב יפה יותר אז יש לי משהו להגיד לך אין סיכוי שאתה תוכל לדובב יפה יותר ועוד משהו לפעמים אני רואה הודעות של הוא בטח אחד מהפורומים של ערוץ הילדים אז למה אתם חושבים כך אני לא מהפורום הזה ואני אוהב את הערוץ ואת התוכניות שבוא ועוד משהו אחרון הפרסומת של דרגון בול (החדשה שבערוץ הילדים) יפה מאוד

?

אוקייי... *גילגול עיניים מצידי* לא הבנתי כלום ממה שכתבת, אולי בגלל שלא שמת פסיקים, אבל עדיין. ואני בת, ראבק, אתה לא רואה ת'Lady בכינוי שלי? ./\. אתה מצידי יכול לקפוץ לי, אני הבעתי את דעותי. עכשיו לך תחפש ת'אנשים שיסכימו איתך, טוב? רד ממני!

Brolly

New member
מקיטה זה שם יותר יפה? LOL

XD ROFL וג'יטה הרבה יותר כיף לשמוע ממקיטה, מקיטה סתם נשמע מוזר, תראה את הגרסה היפנית או האמריקאית ואז תחליט מה יותר טוב, מקיטה או וג'יטה... חחחח

ראיתי כבר

והשם מקיטה טוב יותר אבל הדבר הכי טוב שיש דיבוב בעברית זה שכולם יכולים להבין מה אומרים אולי חלק מבינים באנגלית ואבל אני כימעט בטוח שכימעט אף אחד לא יודע יפנית אני למשל לא הכי יודע להבין אנגלית טוב (בסידרה) וראיתי גם ביפנית ובאנגלית ולא הבנתי אני לא יודע הכי טוב אנגלית

vegeta2

New member
תקשיב רגע

אתה לא יודע עד כמה ערוץ הילדים משנה את הסדרה. ומה הקשר שאף אחד לא יודע יפנית? למשל אני כן יודע וגם אם לא יש כתוביות למטה באנגלית, וגם אם אין כתוביות תקשיב לקולות שלהם, לשמות, לטון דיבור, לרגש של המדובבים שגורם לזה להשמע מציאותי. לא כמו בארץ שהם סתם ככה סתם מדברים בלי קשר, סתם משנים שמות וטקסטים, הקולות שהם שמים לדמויות בכלל לא דומים למקור. הדיבוב ממש לא מושקע, כשגוהן הפך לס''ס2 הצעקות שלו נשמעות כאילו הוא קורא ''אאאא'' מדף. של פיקולו זה נשמע כמו חתולה שדרסו אותה ושל וג'יטה נשמע כמו מישהו מתעטש!

Brolly

New member
בגרסה היפנית כשגוהאן הפך לס"ס 2 היה

לי צמרמורת מרוב שהצעקה הייתה חזקה ^^ המדובבת של גוהאן, גוקו וגוטן היא מדובבת ממש משקיענית

vegeta2

New member
משקיענית משקעינית

אבל לשלושתם מדובבת אחת ועוד היא בת? בת מדובבת בן ועוד בן מבוגר, אם שמתם לב בגיסרא היפנית יש לגוקו, גוהן וגוטן קולות מאוד דקים. לאומת המדובב של וג'יטה בגירסא היפנית יש לו קול עבה מאוד (בכוונה) כי לרוב היפנים יש קול נמוך.

Brolly

New member
המדובב של וג'יטה גם מדהים, זה באמת

משהו שאהבתי, הניגודים בטונים של הקולות, אבל האישה ההיא גם עשתה את גוקו בדרגון בול, ומן הסתם שהקולות של הילדים יהיו דומים לקול של האב אז הלכו איתה עד הסוף והקול של וג'יטה זה אחד הבחירות הכי טובות לדיבוב באנימה אי פעם, הקול העבה המתנשא הזה, בלעדיו זה היה כל כך מוזר

Matrix man

New member
מה קשור נוב

למרות שמקיטה זה לא השם יש ילדים שרגילים להגיד ככה... וחוץ מזה לדעתי צריך להתייחס יותר בכבוד לילדים בפורום שרואים את הסדרה בערוץ הילדים ושואלים שאלות בקשר אליה, אנחנו לא יכולים להאשים משתמש על זה שערוץ הילדים הרגיל אותו להגיד כזה שם מפגר.

g0tenx

New member
../images/Emo45.gif

צודק אחי! באמת שמתי לב למשהו מעצבן פה בפורום! אולי אתם ראיתים את כל הסידרה אבל יש הרבה "נובים" ,שגם הם חברים בפורום הזה, שלא ראו את כולה ורואים אותה לפי ערוץ הילדים! אז אם את לא עובדת את הדיבוב של הערוץ זכותך. אבל אל תבואי ותירדי על ילד שבסך הכל שאל שאלה!

gokussj2

New member
נכון זה הבעיה הילד בא בתמימותו...

הוא לא התכוון לעצבן אף אחד הוא מכיר את הסידרה בערוץ הילדים הוא לא יודע שאפשר מהאינטרנט להוריד אותה אז אין לו אפשרות לדעת שלא קוראים לו מקיטה או שהוא יחזור לחיים חבל אני לא מבין את ההתנפלות הזאת.

טוב, טוב, תירגעו אתם,

מנפחים כל דבר. ראיתי כאן ילדים שכתבו גם מקיטה, ושבכלל לא ענו על השאלה שלהם. "מקיטה? לא יודע מי זה מקיטה חחחחח" וכל הזבל הזה. בחייאת רבאק, תירגעו, זה לא כזה סיפור. תעזבו את זה כבר.

ssj38

New member
../images/Emo26.gif

וג'יטה יחזור לחיים כי קאיושין יעשה הקרבה של עצמו ובמקומו וג'יטה יחזור ואז גוקו ווג'יטה יעשו פיוז'ן לוג'יטו!!

koral08

New member
אני לא בן אני בת!!! וחוץ מזה...

תודה אני רואה רק בערוץ 6 ולא הבנתי מה ההבדל!
חח בכל אופן תודהה!!! ^_^ מאקיטה=וג'יטה אותו אחד

למעלה