שאלה לי אליכם:

שַׁי

New member
חבר'ה טראסק - זה אני :) שלום אריה,

אשמח לשמוע במי מדובר. תוכל להעביר לי השם או הפרטים גם במסר, אם לא תרצה לפרסמם כאן בפורום. תודה מראש

תמיר1991

New member
מפות!!! מעניין!!!

אני אישית אשמח אם תעלה לכאן דוגמאות, ואני בטוח שאני לא היחיד! תמיר.

שאלה טובה.

חשבתי וחשבתי, ואני מודה - אין שום תחום שאני יכול לחשוב עליו כרגע, שהייתי רוצה לאסוף ממש, פרט למה שאני אוסף. מוזר, לא?

תמיר1991

New member
אכן...

אתה מתכוון אבל פרט לכלבי המזחלות בלבד או פרט גם לכל האוספים שהצגת לפני 3 ימים? תמיר.

נימבו

New member
אם יש משהו שמדבר אלי

ואותו הייתי אוסף חוץ מברזי הנייר שלי היה דווקא מפות עתיקות. זה אולי גם קשור למקצועי הצבאי יש לי למשל אטלס גרמני מ1900 שבו נראית ברלין על רחובותיה, גם השטח שלנו..אילו שינויים, איזה חוסר ידע היה אז, פשוט מדהים

KaNiJa

New member
קלפי משחק / מדבקות בחוברות

קלפי משחק לדוגמא - MAGIC שאני פשוט חולה על הציורים שם, פעם ניסו ללמד אותי לשחק, אבל נשארתי עם הציורים... (הרקע שלי בפלאפון והתמונה שלי במסנג'ר אלה ציורים של MAGIC שסרקתי למחשב) מדבקות שהיינו אוספים בחוברות כשהיינו ילדים בסגנון חבורת הזבל המיטולוגית.

22ש ני

New member
שלום

יש לך אולי מדבקות לאלבום של רוגר רביט יש לי כבר 2!!!:)

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה שני! ../images/Emo24.gif

אין לי מדבקות של רוג'ר ראביט... אבל ראיתי שאת רוצה לראות שוב פרקים של מ.ק. 22. יש לי את עשרת הפרקים הראשונים על המחשב אם זה מעניין אותך. יש לך עוד מדבקות או רק את 2 המדבקות של רוג'ר ראביט? יש לך עוד אוספים בכלל? ספרי על עצמך קצת... אני לא חושב שראיתי אותך פה בפורום קודם... יום נעים, רונן.

22ש ני

New member
טוב אז ככה:

אני בת21 אני מהרצליה, אני אספתי כל מיני דברים ועכשיו נשארו לי כמה שאריות... (כמה מכתביות, כמה מדבקות נדירות, כמה=מספר חד ספרתי יש לי אוסף בולים לא שמיש מזה עשור,(אלבום 1) אהבת חיי-מדבקה של רוג'ר רביט עם רקע מנצץ,ועוד כאלה 3D-כוח וידיאו, ... אוסף מחקים חביב (כ-30 פריטים)

evilihi

New member
היו לי בטונות

מקרון 1 מלא..חבובוטף מלא..חבורת הזבל מלא..וכו וכו וכו..לאקי לוק..והאלבום הראשון שלי - עד פופ..נזרקו לפני כ10 שנים בלבד
כרגע יש לי כמה מהשנים האחרונות (ללא מדבקות זה נהיה יקר מדי) הארי פוטר, דינוזאור של דיסני..וכמה סופרגולים.. אחחחחחח..הזכרונות...

Wing Chan

New member
מ מ מ מ מ מקרון 1 1 !!

בואנה זאת הייתה ה-סידרה. מה מה מה מה מה מקרון אחד אחדדדד

22ש ני

New member
את רוצה אולי בובה של מקדונלד

בובת - פירבי (אומר את השם שלו ושר) כן בעסה להזכר בדברים שנזרקו...:(

Wing Chan

New member
אוהב מאוד ולא אוסף?

המממ קשה לי ממש לחשוב על משהו, אבל אני מניח שאם לא הייתי אוסף בובות ומיניאטורות של סמוראים מפורסמים הייתי אוסף קטורת. כן, קטורת. יש לי בבית טונות על גבי טונות של קטורות (אם אומרים ככה) שונות מהודו, סין, הונג קונג, ויפן. אני כמעט כול יום מדליק אצלי בחדר שתיים-שלוש מקלות קטורת בבת אחת מספר פעמים ביום.

evilihi

New member
ואני...

מאוד אוהבת כל מה שקשור בקוקה קולה שאני לא אוספת מפאת חוסר מקום..וגם PEZ וכוסות וספלים פרסומיים..וצעצועים.. ומחזיקי מפתחות..וזהו בינתיים..(בטוח יש עוד שאני לא מצליחה לחשוב על זה כרגע)

evilihi

New member
וסביבונים

גם כן...ידעתי ששכחתי משהו (למרות שיש עוד)

למעלה