שאלה לי אליכם:

תמיר1991

New member
שאלה לי אליכם:

לכבוד תערוכת האוספים, הקרבה ובאה - מהו תחום האיסוף האהוב עליכם ביותר שאינכם אספנים שלו? התחום האהוב עלי, למעט בולים כמובן, הוא מטבעות. אני אספן מטבעות מיוחדים מישראל (אסימוני החברה למדליות, מטבעות חנוכה וכיו"ב) ומטבעות היורו, אך איני מגדיר את עצמי כאספן מטבעות. בעבר הייתי כזה, א היום האוסף מונח לו בשלווה אצל בני, במסגרת המגה-החלפה שלנו מלפני כשנה. תמיר.

dan the man

New member
יש לי גם כזה...

אצלי זה סטיקרים.... כי חוץ מזה שאני אוסף מטבעות ושטרות אני מתעניין בסטיקרים ויש לי דיי הרבה

תמיר1991

New member
סטיקרים זה מעניין!

גם לי יש כמה, אבל אני שומר אותם אצלי. אם וכאשר יהיו לי מיותרים, אעבירם אליך. תמיר.

elcool

New member
אני מאד מחבב אוספי פחיות

אני אוהב את כל הווריאציות השונות שיש לפחיות ממותג מסויים (עם העדפה אישית לקוקה קולה
) והסדרות המיוחדות. האמת? אני גם פשוט אוהבל ראות ערמות שלהם על קירות של אנשים

arye9

New member
נצל"ש לתמיר

האם עדין אתה מתענין בחבורת טראסק? אם כן מצאתי לך מישהו שתוכל לראין אותו (דור שני)

rachelea

New member
אריה, התכוונת בודאי לשי - שי בשבילך

חבורת הטראסק מעניינת את שי.

גם אני - ספרי ילדים ישנים.

את ספריו של נחום גוטמן אני אמנם אוספת באופן פעיל (פחות או יותר), אבל קשה לי לעמוד בפני קסמם של ספרי ילדים ופעוטות ישנים (במיוחד כאלה שלא הכרתי בילדותי), ומדי פעם אני רוכשת אחד, אבל זה לא אוסף רשמי.

python 4

New member
ומה הופך אוסף לרישמי?

את שמה עליו חותמת של נוטריון? מקווה שתתערי בפורום!

python 4

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אולי תחתום לי על האוסף דגלים? אני רוצה גם אוסף רישמי!

מדליק!

בדיוק בימים אלה פרץ שיגעון חדש בפורום אומנות שימושית - שיגעון החותמות. קשה להאמין איזה דברים יפים אפשר לעשות מעיטורים בחותמות, ואיזה חותמות מסובכות יש. אני משתדלת לא לפצוח באוסף חותמות (אם כי יש לי כבר שבע), כי הן עולות המון כסף, וזה נורא ממכר!!

למעלה