שאלה לי אליכם

shenhav1

New member
שאלה לי אליכם

אני חדש כאן וכמו כולם גם אני שרוף על סטארגייט יש לי שאלה - מישהו יודע מתי הערוץ הראשון מתכוון לשדר את העונה ה-7 ? אני יודע שאני קצת מפגר אחריכם אבל עדיין מעדיף לצפות בטלויזיה מאשר להוריד מהרשת בברכה משה

morashtty

New member
עדיין במשא ומתן

ערוץ 1 עדיין נמצא במו"מ לגבי רכישת העונה השביעית של התוכנית הבעיה היא בעיקר של מזומנים. התוכנית מצליחה בארה"ב הרבה יותר מאשר בארץ ולכן דורשים עבורה הרבה יותר כסף מאשר ערוץ 1 מוכן לשלם. יש גם עצומה לערוץ 1 . מישהו יכול להוסיף קישור אין לי מושג עדיין איך עושים את זה ?

Chelnak

New member
הוספת קישורים להודעה:

1. אם אתה רוצה להוסיף קישור שיכתב מתחת להודעה - כשאתה כותב את התגובה יש לך בתחתית החלון כותרת בכחול-לבן: "כתובות אינטרנט נלוות". שם אתה יכול להוסיף את הקישורים שלך. ב"תיאור" תכתוב על מה האתר בשתי מילים פחות או יותר, ואת הכתובת שלו תכתוב ב"קישור". 2. אם אתה רוצה שהקישור יופיע כחלק מההודעה - בתחתית החלון יש עוד כותרת: "קישורים בתוכן ההודעה". אתה צריך להעתיק את המילים מההודעה שלך שאתה רוצה שיפנו לקישור, ולהדביק אותן ב"מחרוזת מתוכן ההודעה", ולכתוב את הכתובת של האתר ב"קישור". מקווה שעזרתי

shenhav1

New member
פרקים של העונה השביעית

שוב שלום לכם אנשים טובים תגידו - למישהו יש את כל הפרקים של העונה השביעית באיכות טובה שהוא מוכן לחלוק עימי ברוב טובו? אנא עיזרו למעריץ סטארגייט מתוסכל בברכה משה אימייל [email protected] icq 124801907

למעלה