שאלה לי אליכם..

linzer

New member
שאלה לי אליכם..

אני אוהב יותר ומתמקד יותר בסימולטורים קרביים (לוק און,פאלקון) שבהם המשימות הם קצרות יחסית וממוקדות. רציתי לדעת איך זה עובד בסימולטור אזרחי כמו פלייט סימולטור. נגיד ויש טיסה מישראל לניו יורק,אתם יושבים בערך 12 שעות מול המסך ומטיסים? או שמעבירים את זמן הטיסה יותר מהר? איך זה עובד?

p i c k l e

New member
זה נורא תלוי

אם אתה טס ברשת עם פיקוח וכל הבלאגן אז אתה לא יכול להריץ את הזמן במהירות ולפעמים גם צריך לשבת יותר מ 16 שעות מול הסימולטור או שאתה משתמש בפיקוח בהתחלה ובסוף ובמהלך הטיסה אתה פשוט מתנתק מאון ליןן הולך לישון קם לבית ספר חוזר ועוד כמה שעות אתה ממש לפני נחיתה......

yuval yelin

New member
הטיסה הארוכה ביותר שלי

אני אנצל את השאלה כדי לספר על הטיסה הארוכה ביותר שעשיתי. אחרי שהתקנתי את FS2000 שקיבלתי במתנה (לפני כמעט 3 שנים) ואחרי שהתחלתי להתרגל להטסה החלטתי לעשות ניסוי - האם ניתן לטוס בלג 1 מלוס אנג'לס לארץ. לקחתי כמובן את ה - 777 והמראתי מלוס אנג'לס לארץ בטיסת Direct GPS. אחרי ההמראה והתייצבות בגובה העברתי את המטוס לטייס אוטומטי והרצתי את הסימולטור למהירות פי 4 (מקסימום שאפשר ב2000 עם טייס אוטומטי). אני לא זוכר כמה זמן עבר (אני מעריך שבערך שעתיים) עד שהייתי צריך לחזור למחשב ולהתכונן לנחיתה. הדעון בסימולטור הראה שהטיסה לקחה כ - 17.5 שעות ונחתתי עם 9,000 ליברות דלק (לאחר שהמראתי עם יותר מ- 200 אלף ליברות. היום אני טס טיסות קצרות בלבד עם מטוסים קלים. יובל.

p i c k l e

New member
../images/Emo6.gifנחמד!!!

מזל שמישהו עונה באמת חשבתי שהתקלקל הפורום כי מאתמול ב3 לפנות בוקר כל ההודעות אותו דבר!! ולמה זה לא מקפיץ שירשורים עם הודעות חדשות למעלה????

liav133

New member
לפעמים...

המנהל מכניס הודעות ל"חשוב" זה אומר שהוא למעלה ולא משנה כמה הודעות הגיבו בנושאים אחרים

p i c k l e

New member
אני מתכוון שזה יקפיץ את ההודעה

למעלה כדי שיראו שיש הודעה חדשה בשירשור

JuveFan

New member
המנהל לא עשה את זה...

לא הבנתי מה זאת אומרת לא עלה למעלה...

למעלה