שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

קראתי את השלושה ספרים "הראשונים" - דרקוני סתיו חורף ואביב השאלה שלי היא האם לקרוא עכשיו את דקונים של קיץ או שיש סדרה אחרת שאני צריך לקרוא לפני שאני קורא את הספר הרביעי כי אני יודע שהוא נכתב מאוחר יותר תודה אריאל

אז עכשיו לקרוא את כבשן הנשמה

ואחים לנשק, או את טרילוגיית אגדות רומח הדרקון??? אני באותו מצב... יערה

NJS

New member
ברוך הבא

וחברה כל מי שלא בא למפגש הפסיד ובן הנה לא עשיתי נ.ב

python 4

New member
שלום, תתעלם מהקישור שסייבר נתן לך

הוא מטעה. סדר הקריאה הנכון הוא רשומות, אגדות, דשל"ק ונשמות. רשומות רייסטלין נכנסות איפה שאתה רוצה, בתנאי שזה אחרי רשומות ואגדות, שלפניהן אין כלום.

python 4

New member
../images/Emo12.gifככה את מכירה אותי?

בחיי, אני בנאדם שקול ומחושב מאוד. הטירוף? ממני והלאה. אחרת אל תקראי לי סייבר.

The Snow fox

New member
פייטון...../images/Emo63.gif

אתה חיי במציאות מדומה. אשליות. אתה הוזה יקירי.

python 4

New member
לא, לא -

מה שכתוב שם, זה לקחת את כל הספרים שתורגמו, לזרוק את כולם גבוה באוויר ולקרוא את הספר שנופל הפוך לרצפה. האופציה הראשונה שכתובה שם, בהודעתו של KOD יקיר הפורום, היא לקרוא את רשומות רייסטלין לפני העונות, וכך אולי נכון לעשות ביקום חלופי שבו הזמן זורם לאחור (היה פעם פרק כזה בגולשים בזמן). ביקום שלנו קודם קוראים את העונות, אחרי זה אגדות, ואז אפשר לקרוא את רשומות רייסטלין. זו לא אופציה, ואם כן אז מדוע לא מוזכרות אופציות אחרות, כמו למשל לקרוא קודם את הפרק החמישי בליל חורף, אחר כך את הפרק ה- 14 בשחר האביב, ורק אז לקרוא את דמדומי סתיו? הרי גם זו אופציה.

SaberTooth

New member
קוד יקיר הפורום...

פרט קודם את הסדר הכרונולוגי, ואז את סדר הקריאה...

python 4

New member
סייבר יקר, אתה רואה את הקישור האדום

למעלה, של "סדר הקריאה"? לחץ עליו - כתוב שם (ואני מצטט): "החלטתי לתת כאן את שני סדרי הקריאה האולטימטיביים, כאשר כל אחד יבחר את הנוח בשבילו, ובנוסף כדי שלא יהיה כל עץ שני בנושא." לדעתי, (ועם כל הכבוד ל- KOD, ויש כבוד) צריך להחליף את ההודעה המקושרת לאותו קישור אדום, שהינו חשוב מאין כמוהו. אנחנו מטעים קוראים תמימים וחבל!

SaberTooth

New member
קראתי את ההודעה שוב, כדי להיות בטוח

ואני, לדעתי, לא רואה משהו רע בה. אם זה כל כך חשוב לרוב הפורום, אני אחליף אותה.

למעלה