שאלה לי אליכם..

NoamShemesh0

New member
שאלה לי אליכם..

מה אני יכול לעשות עם פיזיקה ומתמטיקה אחרי האוניברסיטה? או ניסוח אחר.. אילו מקצועות קיימים שמצריכים פיזיקה או מתמטיקה?..

ch561

New member
יש הרבה מקצועות

שבהם דרושה ידיעת פיזיקה/מתמתיקה. המפורסמים לרוב בהיי-טק, פיתוח אלגורתמים לתוכנות וכו'. גם בתחום של הביופיסיקה , כימיה פיזיקלית, כימיה תאורטית וכו

g r e e n n i r

New member
כל כך הרבה...

עד שקשה לספור... כל מקצוע הנדסי במהותו מצריך ידע נרחב בפיסיקה ובמתמטיקה. זו גם הסיבה שכאשר לומדים מקצועות הנדסיים בלימודים אקדמאיים, התקופה הראשונית מוקדשת בעיקר להעמקת הידע המתמטי והפיסיקלי של הסטודנט. אז בוא ונחשוב על מקצועות ההנדסה לסוגיהם: מהנדס מחשבים, חשמל, אווירונאוטיקה וחלל (המקצוע שלי...), ביולוגיה, כימיה, תעשיה וניהול, מכונות, הנדסה חקלאית, ביו רפואה, ארכיטקטורה, בניין ועוד ועוד... וכמובן, ישנה אפשרות ללמוד את תחומי המתמטיקה או הפיסיקה כשלעצמם. בכל צוות פיתוח, בכל תחום שהוא, יש צורך במתמטיקאי ובפיסיקאי. באקדמיה ובתעשיה הטכנולוגית, מקומם של הפיסיקאים ושל המתמטיקאים הינו קריטי. ניר א. מסלול - פורום סטודנטים לקידום חקר החלל בישראל www.maslul.org

NoamShemesh0

New member
תודה לשניכם..

זה כבר נשמע יותר טוב... חשבתי שאין כמעט מקצועות באילו ומה כבר יהיה שווה ללמוד אותם.. טעיתי
גם זה קורה

למעלה