שאלה לי אליכם.....

dmdsl1

New member
שאלה לי אליכם.....

הנני חדשה פה בפורום ואשמח אם תקבלוני לחבורה..... שאלתי היא,האם חלק מכם או כולכם או אף אחד תיקשר עם רוחות? אני שואלת מפני שהיה לי ביקור קצר אך באותה עת לא ידעתי שזה רוח לכן לא ידעתי מה לעשות אך כישתברר לי שאכן היה זה רוח חשבתי לעצמי במידה ואני יתנסה שוב בחוויה הזו כיצד עליי לתקשר עם הרוח....במה להתחיל....היי מה שלומך....חחחחח.....או לומר לרוח אני רואה אותך במה אוכל לעזור וכד'.... מעוניינת בעצות...חוויות אשיות שלכם אם אפשר. וכן חומר על רוחות,תקשור וכד'. תודה

I am a freak

New member
"רוחות אוהבות כוס קפה עם עוגיות"

שלום לך אורחת, נעים מאוד. בזאת את רישמתי "מקובלת בחבורת פורום רוחות והעולם הבא" [הכרטיס חבר מועדון (מבמבטא רוסי) נשלח בודאר ממש כרגע
] לפני שאני עונה, יש לי שאלה: יום אחד תטיילי בארצות הברית, יבוא אליך נוצרי שלא מכיר את היהדות ויגיד לך "סליחה, את יכולה לספר לי את התנך... אבל רק את הדברים החשובים
" איך תגיבי
מה תעשי
אילו פרטים תחסירי
הפריק.

dmdsl1

New member
אממממממ.....interesting

עוד לא נדקלתי באדם כזה...עדיין....כן....אני מארה",4 שנים יהיה החודש...חחחח. לעניין.....אני אשלח את אותו בחור לבית מדרש כי שכחתי כמעט את לימודי התנך....נשמע טוב?

I am a freak

New member
מצויין- את פועלת לפי ההיגון

אז, תרשי לי לשלוח אותך לבית מדרש [אתרים, ספרים וכל היוצא בזה- הקשורים לנושא] כדי שתלמדי את כל החלקים שאת רוצה ללמוד- ואני לא אבחר בשבילך מה חשוב יותר ומה חשוב פחות. המון בהצלחה לך
נ.ב. ברגע שתהיה לך שאלה ממוקדת- את יותר ממוזמנת להעלות אותה לפורום ואני בטוח שיענו לך
בהצלחה שוב, הפריק.

למעלה