שאלה לי אליכם...

einzuc

New member
שאלה לי אליכם...

מישהו צוכן להסביר לי מה קורה פה?! איך אתם מצליחים לעקוב אחרי כל ההודעות האלו? אני מצטערת אבל זה משגע אותי... וחוץ מזה רציתי לשאול אם מישהו יודע מה קורה עם הספר החמישי של הארי פוטר (כלומר באיזה תאריך הוא יוצא). ואני אישית חושבת שאם דאדלי היה קוסם ההורים שלו דבר ראשון היו מבקשים ממנו לעשות קסם הרזיה כדי שהם יפסיקו עם הדיאטה המטומטמת הזאת... ואני חושבת שהם היו מבקשים שיעשה להם כל מני קסמים בבית אבל בכל זאת יסתירו אותו מהשכנים... כי הם מרכלים כמובן... -עינת-

פגעסוס

Well-known member
בנוגע להודעות...

מתרגלים, אחרי כמה זמן לומדים להריח הודעה חדשה באוויר... בנוגע לספר החמישי, גק``ר עדיין לא סיימה לכתוב אותו (אלא אם יש התפתחויות שאינני מודע להן) ועד שהיא לא תסיים לכתוב אותו לא יהיה תאריך להוצאה לאור. בנוגע לדאדלי, אם הוא היה קוסם הוא בטוח היה מבלבל כל קסם אפשרי (סטייל גילדרוי לוקהארט אבל יותר גרוע...)

einzuc

New member
אני לא חושבת שהוא היה מתבלבל

בקסמים אבל הוא בטוח היה עושה כמה קסמים לשימוש טובתו.. או לחסל את הארי כמה שיותר מהר. לך תדע... אולי הוא היה יכול להיות וולדמורט הבא (חס וחלילה, טפו טפו טפו וכו`) -עינת-

פגעסוס

Well-known member
דאדלי הוא חסר מוח...

הוא לא ידע אפילו לחשב כמה מתנות הוא קיבל ליום ההולדת!! הוא לא הבין את הבדיחה של הארי על חשבונו כשהם דיברו על בית הספר שהארי היה אמור ללכת אליו לפני שידע על הוגוורטס. לדעתי אם דאדלי היה קוסם הוא היה אסון מהלך של קסמים שיצאו מכלל שליטה או קסמים שהשיגו ההפך ממה שהוא התכוון...

einzuc

New member
יכול להיות...

לא חשבתי על זה ככה..... אני חושבת שאם דאדלי היה קוסם והיו מקבלים אותו להוגוורסט, הוא היה מתקבל לסלת`רין והיה חבר של קראב וגויל... אם לא מנהיג החבורה שלהם... אני אישית חושבת שדאדלי טיפש כי הוא ניפץ את הסוניפליי סטיישן שלו... מטומטם... -עינת-

פגעסוס

Well-known member
בקשר לטיפשות, זה בטוח

אבל אני לא חושב שהוא היה המנהיג. לדעתי מאלפוי עדיין יותר דומיננטי ממנו...

einzuc

New member
אמממ... אני לא חושבת

אני חושבת שאם לקראב ולגויל הייתה אפשרות בחירה בין דאדלי לבין מאלפוי הם היו בוחרים בדאדלי... הרי הוא מתקרב לרמת האי קיו שלהם והוא נמצא באותה רמה שכלית כמו שלהם (בערך פחות או יותר) אז למה שהם יעדיםו את מאלפיוי? -עינת-

פגעסוס

Well-known member
בדיוק, הוא מתקרב לרמת הטפשות שלהם

קראב וגויל הם חסרי בינה ועל כן הם צריכים מישהו שיחשוב בשבילם ויגיד להם מה לעשות. דאדלי עד כמה שהוא אוהב להתעלל ביצורים קטינים חסר את השאפתנות ליותר מחיים של ``לשבת בשקט``. מאלפוי לעומתו כל הזמן מנסה לעשות דברים, לקדם אתהמעמד שלו, להראות יותר טוב בעיני אחרים. לכן מאלפוי הוא המנהיג הטבעי לחבורת בריונים טפשים...

einzuc

New member
אבל אתה חושב שדאדלי היה מסכים

למישהו אחר לשלוט עליו? הרי זה ברור שהוא היה אחד מהחבורה הזא כי זה מתאים לו ולהם... אבל אני חושבת שהיה מאבק בין דאדלי למאלפוי... הרי דאלדלי לא היה מוותר ואני חושבת שהוא לא היה נותן למישהו אחר לשלוט עליו, הוא אומנם טיפש בל הוא טיפה יותר חכם מקראב וגויל לכן הוא יכול להנהיג אותם... -עינת-

פגעסוס

Well-known member
אני לא בטוח אם דאדלי היה מסכים

אך בשל העובדה שמאלפוי יותר חכם ממנו, לא היתה לו ברירה אלא להגרר אחריו. יתכן שהוא היה רק מעמיד פנים שהוא הולך אחרי מאלפוי אך בפנים הוא היה מתכנן מזימות איך לתפוס את מקום המנהיג. אבל הוא בחיים לא היה מצליח להערים על מאלפוי... ובנימה אחרת, לילה טוב אני צריך לקום מוקדם (5 בבוקר) מחר...

einzuc

New member
לילה טוב...

אני הולכת לראות חברים ולקרוא בערך בפעם האלף את הארי פוטר 4 כי אין לי שום דבר אחר לעשות! אז לילה טוב!!! -עינת-

קראב וגויל לא היו בוחרים בדאדלי

הוא בן של מוגלגים ועם דאדלי היה קוסם הוא היה נשלח לבית יתומים ו הוא לא טיפש שהוא ריסק את הפליי סטיסאן כי הוא ידע ישיקנו לא חדש.

למעלה