שאלה לי אליכם

CAmtl

New member
שאלה לי אליכם

בתור אחד שלא התעסק עד היום עם מחשבי כף יד ברצוני לרכוש אחד. על איזה מכשיר אתם ממליצים,איך מתחברים עם זה לאינטרנט? למה המחשב משמש? תודה,

2cookie

New member
בקצרה- מחשב קטן בכיס שלך.

גלישה באינטרנט- דרך רשת אל חוטית, זה כרוך בקניית נתב אל חוטי וכרטיס למכשיר, אפשרות שניה היא באמצעות טלפון סלולארי, שזה מאד יקר ולא מומלץ, והאפשרות השלישית היא פשוט לשים אותו בעריסה ולגלוש. וכדי לדעת על איזה מכשיר להמליץ לך, תכתוב לנו למה אתה מצפה מהמכשיר.

והאפשרות הרביעית היא../images/Emo26.gif

קיוטק. גם מחשב כף יד וגם טלפון סלולרי גלישה זולה יחסית בGPRS מכל מקום ובכל זמן גלישת WAP אפרופו חינם. ו
שאני מתמכר למכשיר

castroman

New member
חשבת פעם על המחיר שלו בסלקום

פעם
7200 שקל
אתה יכול לקנות במחיר הזה IPAQ 5555 (שהוא הPPC הכי משוכלל) + סלולארי עם BT משוכלל וישאר לך גם עודף, אז בארצנו הQTEK הוא לא ממש קנייה חכמה.

תבדוק שוב את המחיר!

מי קונה "מחירון"
בבואך לבצע עיסקה תתפלא לגלות עד כמה המחיר אטרקטיבי
ובלי להעלב, כבר דנו בעבר על העובדה כי לקוחות פרטיים אין להם צורך בPPC במחיר כזה ולקוחות עיסקים שהם קהל המטרה משלמים מחיר מצויין בתמורה לביצועים.

castroman

New member
קונים מחירון דרך סלקום...

וזה שזה עסקי לא אומר שזה צריך לעלות ככה.

ranzz

New member
"הוצאות מוכרות"

לחברות גדולות ממש לא איכפת לקנות אביזרים יוקרתיים/יקרים כאלה מסיבות של תקרות מס.

קוראים לזה עלות מול תועלת

ולתלמידי תיכון אין מזה תועלת. תרדו מזה, בואו נתרכז בתכונות המכשיר ולא בכלכלה. זה לא הפורום הנכון. וד.א אין קשר "לתקרות מס" מקסימום זו הוצאה מוכרת.

mikeoreli

New member
מה הבן אדם רוצה סה"כ ??

הוא רוצה המלצה על מכשיר פוקט פיסי ולדעת מה השימושים בו ואתם מתחילים לדון פה בחשבונאות וכלכלה. תענו ת'כלס ולעניין. לגבי כדאיות של עסקים לרכישת מוצרים כאלו או אחרים, הכל עניין של תועלת, לדוגמא עובדים עם מכוניות מליסינג מטעם החברה בה אני עובד נוסעות על חשבון העבודה בכביש מס' 6. למה ? כי זה יותר כדאי לחברה לשלם את החשבון מאשר שהעובדים יתקעו בפקקים ולא יעבדו. בנוסף, ההטבה היחידה שיש לעסקים היא החזר מע"מ, קרי 18% מסכום הקנייה ותו לא. אני חושב שהקיוטק, גם אם היה מוצע ב4000 ש"ח שהוא חצי ממחירו ללקוח הפרטי, לא היה שווה מול האלטרנטיבות. ירון וקסטרו, בתור מנהלים, ולמרות שאתם קצרים בזמן, כדאי שתתחילו לעשות סדר, להפוך את הפורום לפעיל יותר זה מעולה, אבל לזבל בשטויות זה גרוע. לשאר החברים, נכון שמדובר פה בהתנדבות, אבל כמו שמתנדבים במד"א לא מזריקים רעל למטופלים, אתם לא צריכים להלאות ולתת תשובות לא קשורות לשואלים. מצטער על התוקפנות אבל כל העניין שחוזר על עצמו של תשובות לא ענייניות לשאלות ענייניות פשוט מעלות לי ת'סעיף.

ron20

New member
הלו ..... מה יהיה ../images/Emo35.gif

א. אנחנו ממש לא קצרים בזמן - להיפך, מה שאמרתי זה שאנחנו לא עובדים במשרה מלאה (ויש הבדל - וטוב שכך...) ב. כל הודעה שניה בזמן האחרון מתחילה בהמלצות אלי ואל אביאל איל לנהל את הפורום, זה נחמד ורוב ההערות על בסיס ענייני אבל לא זה העיקר... נכון, אנחנו לא 5 שנים מנהלים את הפורום, ויכול להיות שיש לחברים גישות אחרות בניהול פורומים אבל בואו נצא מהקטע הזה - צריך להתקדם... ג. הפורום הוא זירה חפשית כל עוד שומרים על הכללים במחינתי מותר לדבר על הכל - כולל תקרות מס, פקודות מע"מ וגם על מתכונים לפשקידות אם זה מעניין פה מישהו לפעמים שרשור גולש בין חברים - זה לגיטימי (הרי זו קהילה). ד. מנהל פורום לא אמור להתערב בכל ויכוח, ובטח שלא לעשות סדר בכל שרשור - כל עוד הכללים נשמרים. ה. סוף סוף יש קצת אקשן ... זה גם מעיד על כיוון חיובי
מיקו, זה שאני מגיב להודעה שלך זה במקרה זו בהחלט לא תגובה אישית

mikeoreli

New member
לא זה הקטע

הקטע הוא שCAmtl שאל שאלה מאוד פשוטה כמו הרבה שאלות פה. ולמעשה רוב התשובות שהוא קיבל ממש לא עונות על השאלה. אם אני הייתי בא לפורום כלשהו ושואל שאלה פשוטה והייתי מקבל ויכוחים שלא קשורים לשאלה שלי, הייתי בורח ומבין שהחברה פה לא בעניין של לענות על שאלות ולספר מה טוב, מה לא טוב ולהעביר חוויות משתמש, אלא להראות שמה שהם קנו זה הכי טוב והם הצליחו לקנות אותו בהכי זול. כלומר, לדעתי, עם הויכוחים השטוטיים האלה, אתם מבריחים אנשים שיכולים להיות חברים בפורום ולהוסיף עוד דברים. בקשר לניהול פורום, וזו עצתי האחרונה, לדעתי, חוץ מלענות על שאלות טכניות עליכם גם לנהל את מהלך הפורום ולנתב אותו בצורה כזו שלפחות לא יהיו פה התנצחויות של מי יותר גדול (במקרה הזה של מי יותר קטן)
כתגובה לשאלה פשוטה, ועוד של חברים חדשים. הפורום הזה אכן פתוח ומצדי תכתבו פה מה שאתם רוצים, רק אם שואלים שאלה תענו עניינית, ממש לא אכפת לי אם מישהו יפתח הודעה חדשה שנושאה יהיה "האיפק... שלי הוא הכי טוב בעולם", או "פוקט פיסי, לא משחק לילדים..." וכו... זה הכל, אין לי שום דבר אישי נגד אף חבר פה בקהילה ומקווה שזו תהיה ביקורת בונה. דרך אגב, ירון ואביאל, עלו והצליחו ומקווה שבאמת תצליחו לפתח ולהגדיל את הפורום. בינתיים, אתם עושים עבודה טובה.

ranzz

New member
נו ועם כל הבלאגן והביקורת שאתה עושה

גם אתה ענית תשובה שלא קשורה לעניין
(ליסינג, כביש 6....) תדאג לעצמך וזהו! אם המנהלים יראו התנהלות לא נכונה של אחד מהחברים הם ידעו להעיר לו במקום הנכון.

ד"א "ולתלמידי תיכון אין מזה תועלת"

אני תלמיד תיכון, וקניתי את הפוקט אחרי שנמאס לי לסנכרן ידנית את הפוקט מול היומן המיושן. ללא ספק, זה סידר לי מחדש את החיים כתלמיד תיכון. נ.ב תמיד יש אפשרות לקשקש עם החברה שיש להם גם 1940 דרך הBT בשעורים משעממים.

אני לא רוצה להקניט אבל

רק בשביל לסנכרן יומן אפשר גם עם הפאלם הכי פשוט. או לא?

mikeoreli

New member
שאלה לי אליך

מה הצרכים שלך? יש לחבר'ה פה נסיון טוב להגיד האם זה המכשיר בשבילך ואם כן איזה דגם הכי מתאים. תגיב עם צרכים ותקציב ונתאים לך את המכשיר המתאים או שנפנה אותך לקהילה המתאימה. לגבי התחברות לאינטרנט יש כמה אפשרויות בינהן : 1. דרך חיבור אינפרא אדום או שן כחולה לטלפון סלולארי התומך בכך. 2. דרך שימוש ברשת אלחוטית קריא WIFI במקומות בהן היא פרוסה. 3. דרך מכשיר מסוג קיוטק או XDA שהוא גם מחשב כף יד וגם טלפון סלולארי. 4. דרך העריסה המחוברת למחשב רגיל המחובר לאינטרנט. לגבי השימוש במכשיר, המכשיר הנ"ל הוא כמו מחשב רגיל, רק קטן, עם כוח עיבוד יותר חלש (כ400 מה"ץ) ומכניסים אליו מידע ע"י כתיבה עליו עם חרט. בגלל שזה למעשה מחשב, אפשר לעשות איתו הרבה מאוד דברים מלארגן כל מידע שתרצה כמו בוורד, אקסל, טלפונים ופגישות, עד לשמיעת מוזיקה, סרטים, משחקים ואינטרנט ועוד....

למעלה