שאלה לי אליכם האם לעשות סקס 4 פעמים ביום עם החברה זה בריא? שתינו מאוד אוהבים סקס,כדאי לעשות הפסקה?
Z zatal New member 27/10/03 #1 שאלה לי אליכם האם לעשות סקס 4 פעמים ביום עם החברה זה בריא? שתינו מאוד אוהבים סקס,כדאי לעשות הפסקה?
מ מליס אימת המערב New member 27/10/03 #3 מה פתאום!!!! מה קרה לך?? זה מסוכן! המינון המומלץ (וזה בדוק רפואית) זה גג 3 פעמים בחודש, וכמובן שאסור לאונן! שימרו על חייכם!
מה פתאום!!!! מה קרה לך?? זה מסוכן! המינון המומלץ (וזה בדוק רפואית) זה גג 3 פעמים בחודש, וכמובן שאסור לאונן! שימרו על חייכם!
ה הגנטלמן New member 27/10/03 #5 אוי לא... אני לתומי חשבתי ש 5-6 פעמים ביום זה תקין ונורמלי.. והנה אתה בא עם 4 ושואל אם זה רגיל.... אוי לא.. אני חייב להיגמל אם כך...
אוי לא... אני לתומי חשבתי ש 5-6 פעמים ביום זה תקין ונורמלי.. והנה אתה בא עם 4 ושואל אם זה רגיל.... אוי לא.. אני חייב להיגמל אם כך...
F forestdevil New member 27/10/03 #8 אני כבר השלמתי עם זה.... אבל אם הוא אוהב להתייחס אל עצמו בלשון נקבה שיבושם לו... אני מכטר כמה מלכי\מלכות דראג כאלו... תזיין הרבה, אחותי!
אני כבר השלמתי עם זה.... אבל אם הוא אוהב להתייחס אל עצמו בלשון נקבה שיבושם לו... אני מכטר כמה מלכי\מלכות דראג כאלו... תזיין הרבה, אחותי!
P P u s s i c a t New member 27/10/03 #11 תלוי כשאתה אומר 4 פעמים כמה פעמים בכל פעם? וברצינות. הכל יחסי. יש פעמים שגם 8 סשנים משאירים אותי בלתי מסופקת. ויש פעמים שאורגזמה אחת היא כל כך טובה שאמנם משאירה טעם של עוד אבל בהחלט מספקת. או כמו שסבתא שלי אומרת - זו לא הכמות אלא האיכות.
תלוי כשאתה אומר 4 פעמים כמה פעמים בכל פעם? וברצינות. הכל יחסי. יש פעמים שגם 8 סשנים משאירים אותי בלתי מסופקת. ויש פעמים שאורגזמה אחת היא כל כך טובה שאמנם משאירה טעם של עוד אבל בהחלט מספקת. או כמו שסבתא שלי אומרת - זו לא הכמות אלא האיכות.