שאלה לי אליכם

קרנוש21

New member
שאלה לי אליכם

מה דעתכם ללמוד ריפוי בעיסוק או רפואה משלימה? אני מתלבטת מאוד!!! תעזרו לייייייייי

אין מספיק מידע ../images/Emo13.gif

מה ברפואה משלימה? רפואה סינית, הומיאופתיה, קינסיולוגיה...? למה כן רפואה משלימה? למה לא? למה ריפוי בעיסוק? למה לא ריפוי בעיסוק? מה הלב שלך אומר? מה הראש שלך אומר? מה את צריכה אותי בשביל כל השאלות האלה?

קרנוש21

New member
עונה לך

לגבי רפואה משלימה קודם כל יהיה כמובן דיקור סיני ועיסוי חובה!!! אחר כך גם הומופאתיה, רפואה סינית למה ריפוי בעיסוק??? זו ההנאה הכי גדולה שיש לי בנוסף לדיקור סיני ועיסוי!!! הלב שלי אומר 50:50 אני מאוהבת בשני הנושאים הלב שלי אומר שניהם!!!! אולי באמת אני אלמד אץ שניהם רק יקח לי יותר זמן להגיע לתואר וגם יקח הרבה כסף.... הראש אומר--- בשושו... מינהל עסקים! חיחיחיחיח אבל הלב קודם ואני צריכה אותך כדי שתיתנו לו מה טוב ברפואה הצמשלימה ומה לדעתכם יותר כדאי ולמה זה כדאי יותר הרי אתם הרבה זמן בעסק וגם יתרונות של רפואה משלימה ויעוץ והכוונה יתקבלו באהבה ובחיבוק!!! ודוד לא היית כחול עד לא מזמן??? או שאני מתבלבלת???

0 אור 0

New member
בתחילת הדרך

כמה פעמים בחיים הייתי במקום בו את עומדת. צריך להחליט מה לומדים וזה נורא קריטי ונורא חשוב. גיליתי שכל פעם התשובה אחרת - אני משתנה והסביבה משתנה - ומה שמתאים בתקופה אחת לא מתאים בתקופה אחרת. מצד שני, כל מה שאת עושה בחיים נצבר לזכותך ומוסיף לך , אפילו אם מדובר בתחומים לא קשורים. היתרון הגדול של הרפואה המשלימה הוא שאפשר ללמוד בחלקים, להמשיך ולהוסיף עוד ועוד יכולות בקצב שלך ומה שמתאים לך באותו רגע. אני חושבת שכל מי שעוסק בתחום לומד כל הזמן - אני אישית ממש בתחילת הדרך, אבל גם מי שותיק לומד עוד ועוד כל החיים. מה שחשוב הוא שתעסקי בתחום שאת אוהבת ומתאים לך ותמשיכי להתפתח כל החיים לכיוונים נוספים. אני מאחלת לך הצלחה וחיים נהדרים בכל כיוון שתבחרי.

ברוך שפטרני מעונשו של זה!

במקרה הזה, ברוכה Sidekick... לשאלתך, אענה יותר מאוחר (אולי רק מחרתיים), כשיהיה לי זמן. רק הערה אחת - רפואה סינית = דיקור+צמחים+תזונה+טיפולים במגע. ללמוד רק דיקור, זה כמו ללמוד ברפואה מערבית רק אנטיביוטיקה.

קרנוש21

New member
תשמע

פשו יש איזה מוסד אני לא יכולה לומר את שמו שלומדים דיקור 4 שנים תואר

מאיר72

New member
קרן - אף מוסד אבל אף מוסד לא נותן

תואר ברפואה סינית, גם לא אלו הסמוכים לאוניברסיטאות (יחידות לימודי החוץ לינהם) השונות או למועדוני הספורט שלהם. אני מצרף קובץ לגבי לימודים. בכל אופן בהצלחה.

שוב - מה הבעד והנגד?

לא להגיד 50:50 - לתת פירוט, ממש רשימה כתובה, בעד ונגד לכל צד. לפרוט את הענין לפרוטות הכי קטנות. אחרי שתגדירי לעצמך - ולנו, אם תרצי - את הפרטים הקטנים, תוכלי להסתכל עליהם מבחוץ ולהחליט מה מהם אמיתי ומה רק פנטזיה. ואז תוכלי להחליט מהלב.

קרנוש21

New member
עשיתי את זה כבר

ויש לי הרגשה שקודם אני אלמד למרות זאת את שניהם!!!! העיקר הורדתי את רפואה מהפרק חיחיחיחיח זה היה גם קשה בינתיים אני מתחילה ללמוד עיסוי רפואי ומצ'פרתת ת'בגרות לריפוי בעיסוק כי העלו את הסכם ל700 גם כן אוניברסיטת חיפה האלה חיחיחיח אז אני בינתיים שוחה בהנאה וזורמת

נו, אמרתי לך!

אה, בעצם לא...
אז עכשיו אני אגיד: נשמע שכבר החלטת וטוב לך עם ההחלטה, אז קדימה! ובהצלחה!

freearth10

New member
דוד, תודה על ההשקעה

והתרומה הרבה שלך כאן בפורום! אז לא משנה הצבע רק שישאר לנו כאן האיש שמאחורי המילים והצבעים!

אדומה2

New member
אני לא חושבת

שהאנלוגיה שלך נכונה דוד, מפני שאומנם רפואה סינית בנויה מכמה מכמה שיטות, אבל אפשר להתמחות ולעבוד רק בדיקור- וזה עדיין רפואה סינית *מלאה*. זה לא כמו לדעת אנטיביוטיקה בכלל- זו אנלוגיה ממש לא נכונה בעיניי. אם אתה עושה רק שיאצו- אז אתה מטפל באנטיביוטיקה? ממש לא- אתה עושה שיאצו, אתה מתמחה בתחום אחד מתוך המכלול שנקרא רפואה סינית, עם הזמן, אם נראה נכון, אפשר לשלב עוד תחום עם השיאצו- למשל דיקור. ואז מה- פניצלין ואנטיביוטיקה סינטטית? ממש לא. אני ממש לא מסכימה עם הקביעה שלך.

למעלה