שאלה לי אליכם..... !!!

SDRules

New member
שאלה לי אליכם..... !!!

שילמתם כסף על טסט פנימי?.. 113 ש"ח??..

lee_1

New member
מחר יש לי טסט פנימי,ומחרתיים חיצוני

והיום שאלתי את המורה שלי כמה אני צריכה לשלם והוא אמר לי שהטסט הפנימי לא עולה

bill clinton

New member
זה אמור לעלות כמו שיעור נהיגה רגיל

בסך הכל זה שאתה ועוד תלמיד מתחלפים במורים לחצי שעה.

RozwareZ

New member
לא משלמים...

זה בסך הכל שיעור נהיגה רגיל רק שהמנהל של הבית ספר(או מורה אחר) בודק אותך ובסוף אומר לך יענו עם עברת או לא... אני לא שילמתי על זה(יענו שילמתי על זה כמו על שיעור רגיל)

N I R VA N A

New member
תגיד לי

מה אתה?? אתה באמת בן 17? כי פשוט נראה לי שאתה איזה ילד חסר חיים בן 13 שרק חולם להתחיל לנהוג... בשבוע שעבר כתבת שאתה רק בשיעור 6 או 8... היום אתה כבר כותב שעברת טסט פנימי?? (לא נזכיר את העובדה שכל החברים שלך עוברים אחרי שיעור 15, שאח שלך עבר אחרי שיעור 4, שלמדת חניה בשיעור ראשון ומה לא...) כל השקרים האלה מספקים אותך איכשהו?? אתה נהנה מזה? איזה יצורים מוזרים יש בעולם הזה... אלוהים ישמור

RozwareZ

New member
הייתי שיעור 11

ואני בן 17 ושלוש חודשים(כן התחלתי ללמוד לנהוג קצת מאוחר כי הייתי צריך קודם ללמוד בקיץ בשביל לעבור כיתה) והיום אני שיעור 12 לא היה לי זמן להרבה שיעורים ושיעור 12 שלי היה הטסט הפנימי ועברתי דרך אגב

RozwareZ

New member
ועזוב אני שקרן פתולוג זה העניין

אני הרי נהנה לעבוד על אנשים מהאינטרנט בגלל שאין לי חברים שיחשבו שאני גבר... זה הרי הקטע ואני ממציא חברים שלי החברים הדימיוניים שלי הם נהגים פצצות... אז הם עוברים ותודה על הנאחס דרך אגב חבר שלי נכשל טסט שלישי היום לא נורא... ולמה להגיד כל פעם חברים ולהתייחס לבנים יש לי גם אחד בכיתה שעברה טסט ראשון אחרי מתחת ל20 שיעורים... אחלה נהגת למען האמת מעדיף לנסוע איתה מאשר הרבה חברים שלי

john doe 122

New member
על זה שאתה שקרן אין עוררין

אני חושב שמה שנירוונה מבקש ממך זה שאם אתה כבר משקר, תעשה את זה בעקביות. אחרת נוצר מצב שבו אתה אפילו משקר באופן חובבני, וזה לא יגרום לאף אחד להרגיש טוב יותר. עצה שלי: כל פעם שאתה מחליט להביא אותה באיזה שקר חדש, תכתוב את זה על דף או ביומן, כך שבפעם הבאה תוכל לשמור על עקביות בסיפוריך המשעשעים. בתודה מראש, ג'וני.

N I R VA N A

New member
והנה אתה ממשיך

לא מגישים לטסט לפני 28 שיעורים!!! תפסיק כבר לשקר - אתה רק עושה מעצמך אידיוט!! למה אתה כותב את השטויות האלה!?!? מורה חייב להציג דוח למס הכנסה על כך שהתלמיד עבר 28 שיעורים לפי החוק - אף מורה לא יגיש מישהו לפני 28 שיעורים!!

RozwareZ

New member
תעזוב אח אין לי מה לריב איתך

אתה חיי במין סרט שהעולם מושלם... נו בסדר גם לסאדם אין בעיראק נשק להשמדה עולמית זה אומר שבוש לא נכנס וזיין את כל עיראק
לא יודע איפה אתה גר, אבל תבוא לפה ואני יראה לך אלף מורים שיגישו אותך לפני במקרה כמובן שאתה מוכן... למשל הנה עוד חבר שלי שהיום יש לו טסט פנימי בעצם מחר כי הוא נסע למשחק של ביתר אני חושב, שהטסט הפנימי שלו בשיעור 35 נראה לי... משהו כזה והוא לוחץ על המורה שלו משיעור 20 בערך, הוא פשוט לא מוכן ונכון הוא נוהג על הפנים

RozwareZ

New member
ואם כבר העולם המושלם שלך

אני דרך הפורום הזה גיליתי תעניין הזה של מורים שמשחדים טסטרים ואז הם מכשילים אותך בכוונה על זה אישית לא שמעתי בחיים... אז איך אתה מסביר את זה
זה דווקא לא אני אמרתי...

N I R VA N A

New member
תגיד לי, על מה אתה מדבר?!?!

איזה עולם מושלם?? זה הקטע!! שאני טוען שכל הטסטרים פה מושחתים - שאף מורה לא יגיש מישהו לפני 28 שיעורים!! שאין שמץ של סיכוי שכל החברים שלך יעברו אחרי 15 שיעורים - ואל תתחיל שוב לשקר שפתאום עכשיו כל החברים שלך התחילו להיכשל - הרי רק לפני שבוע כתבת שכל (אבל כל) החברים שלך עוברים, וכשה התחלתי להתווכח איתך על כך שזה לא יכול להיות - פתאום החברים שלך כבר לא עוברים??? כמה שאתה דפוק בשכל... תראה לי מורה אידיוט שיסכים להפסיד כסף ולהגיש מישהו לפני 28 שיעורים!! אתה תסביר לי את ההיגיון שלך המורים האלה... למה הם מסכימים לאבד קרוב ל 1000 שקל ולהתסכן במאסר (על זה שהם מגישים אנשים לפני 28 שיעורים) פשוט תסביר לי את זה!! ואם אתה לא משקר (כן בטח) בוא ותביא לי את המספר של המורה הזה - לא איכפת לי מאיזה חלק בארץ הוא - אם הוא יגיש אותי אחרי 15 שיעורים אני מוכן לנסוע עד אילת כדי ללמוד אצלו...

RozwareZ

New member
חס ושלום כולם

אבל הרבה מהחברים שלי עברו טסט ראשון... מרבית האנשים מוגשים לפני ומשלמים על 28... זה הסיפור של רובם אבל לא כולם, מגיעים להסדרים.. הייתי נותן לך מספרי טלפון של חברים או של מורים אבל כבר הזהרתם פה פעם אחת שתלכו למשטרה אז עדיף שלא.. אם יהיה לי ביטחון שלא תלך למשטרה ולא תקשקש דברים אין שום בעייה לפי דעתי כמה מהמורים האלה הם מהטובים שיצא לי לראות לא לחינם יש להם הרבה מאוד תלמידים ואף אחד לא הבטיח שהוא יעביר אותך ב15... אם אתה תנהג טוב הוא יעביר אותך אם אתה לא תנהג טוב אתה גם יכול לעשות 100... ההבל זה שאתה כנראה לא מבין משהו אתה גר בעיר לא יצא לך לנהוג בחיים אני משאר לפני שיעור נהיגה אני נהגתי הרבה מאוד, אז מה שאני בא ללמוד זה השתלבות בכביש וכל העניינים אני לא בא ללמוד להעביר הילוכים להשתלט על האוטו וכל זה... זה ההבדל בין עיר לבין ישוב,מושב,קיבוץ וכו ודרך אגב למשל באופנוע שיש הרבה שנוסעים חופשי בלי רשיון(או שגם על זה בטח לא שמעת) פשוט עושים רשיון על אוטו ואז ישר הולכים לעשות רשיון על אופנוע כי אז הטסט פשוט הוא בחנייה וגם מעט שיעורים, אבל זה לא אומר שזה פעם ראשונהש הם עולים על אופנוע... תן להם לעשות טסט הם יעברו

RozwareZ

New member
ואמרתי לך כבר במסרים

זה לא אמור לעניין את כל הפורום אתה רוצה לריב איתי תריב איתי במסרים למה לדחוף את כל הפורום לריבים המפגרים שלנו זה סתם עושה הודעות מפלצת

funnydog

New member
113 זה למשרד הרישוי בשביל הטסט

האמיתי. על הפנימי לא משלמים (אלא על השיעור עצמו)

SDRules

New member
מה??... אז למה רק ממני לוקחים 113

על טסט פנימי?! על טסט חיצוני (ראשון) מן הסתם אני אצטרך לשלם על העמדת רכב.. (אגרה על התיאוריה כבר שילמתי מן הסתם..)

למעלה