שאלה לי אליכם....

whatever4

New member
שאלה לי אליכם....

אם הייתה לכם הזדמנות להיות בהופעה אחת של נירוונה איזה הופעה הייתם בוחרים? הופעה חיה ורועשת כמו live @ loud שבה תוכלו לצרוח לשיר ולזנק על כולם או להיות ב- unplagged הופעה שקטה ומדהימה שבה תוכלו לראות את כל הלהקה ב-4 עיניים מבצעת שירים מהנשמה..... אני עדיין מתלבטת........ מה אתם הייתם בוחרים

hgvrycuihnhuyb

New member
לא שאלו את זה? בכל אופן הייתי הולכת

ל-unplagged ההופעה הכי אינטימית ואמיתית שהייתה להם...מצמרר....

ש ו ק ה

New member
וואי זו ממש דילמה קשה...

מצד אחד הכי הייתי רוצה ללכת להופעה רועשת שקופצים ועושים פוגו ונהנים מהמוזיקה היותר רועשת שלהם ומצד שני נורא הייתי רוצה לראות אנפלאגד כי זו הופעה של פעם בחיים... זו הופעה מצמררת ומדהימה ביופיה! אוף עכשיו ניזכרתי שאין יותר נירוונה... יופי שמחים? לא נראה בחיים הופעה של נירונה והייתם חייבים להזכיר את זה...

BiRd Of PrEy

New member
אולי אתם מתלבטים

אבל אני היתי מעדיפה להופעה רועשת וקופצנית! אוי כמה שאני חולה על האנפלגד עדיין אני מעדיפה לקפץ ולצרוח בהופעות במקום לשבת ולהיסתכל.. את זה אפשר לעשות במחשב

זה ממש לא כמו במחשב

זה מלא רגש , זה הופעה טהורה... משהו מדהים .. ודרך אגב- גם נירוונה כבר לא קיימים כי לאחר מותו של קורט הם התפרקו. בקשר לשאלה הופעה רעשנית או שקטה ? שתיהן . לא יכולה להחליט .

ענבר ש

New member
אוי זה כזה דורש: נירוונה חי ורועש!!

עם כל האנדרנלין, זה מין חוויה יוצאת מן הכלל!! אבל נירוונה הם לא הלהקה היחידה שאפשר להוציא בה את האנדרנלין ככה, ומצד שני האנפלאגד, הופעה אינטימית, שקטה,חד-פעמית את זה כל אחד חייב לראות ולהיות(!!) הממ.. אין לי החלטה:|

made in china

New member
אני יודעת שהם התפרקו...

אל זה לא אומר שהם לא קיימים יותר!
עצם העובדה שאנשים עדיין מקשיבים למוסיקה שלהם ואוהבים אותם...

life style

New member
זו באמת שאלה קשה ../images/Emo4.gif

אם היו שואלים אותי את השאלה הזאת לפני שבאמת האנפלגד יצא לפועל הייתי אומרת הופעה חיה כי אף אחד לא ציפה שנירוונה יצליחו לעשות הופעה אקוסטית ראויה לשמה... חשבו שהם להקה של רעש... אבל אחרי שראינו את התוצאה אני באמת לא יכולה להחליט... אפשר שתיהם?

whatever4

New member
לאחר התלבטות קשה...

החלטתי שהייתי רוצה להיות באנפלגד.......שקט, עמוק והופעה של פעם בחיים...

למעלה