שאלה לי אליכם

מיכל25אב

New member
לייזר,

האמת היא שתארתי לעצמי שמתישהוא,הוא יחסם(אני כבר מכירה אותך....) אבל חבל שכך. אמנם סגנון ההתבטאות שלו הוא לא לטעמי(ואני משערת שאני לא היחידה..)אבל מקצת פלורליזם הפורום לא ימות,להפך... אין טעם להרבה מאותה דעה ודווקא היה מעניין לראות פה אנשים עם דעות שונות,וההבתבטאויות שלו דווקא היו יחסית בגבול הסביר... אל תמהר לחסום. הייתי דווקא נעומיינת לראות לאן הוא חותר. סתימת פיות וחסימת משתמשים זה משהו שמאפיין מסגרות דתיות...

מיכל25אב

New member
אני חוזרת בי...

הוא בהחלט עבר את גבול הטעם הטוב..... וחבל. זה מה שקורה שמנסים לכתוב בפורום רבע שעה לפני שבת(גם כן דתיה אינטלגנטית,אה)

../images/Emo24.gifאני בעד החסימות של לייזר

אני בעד כיון שכשאני נכנס לפורום אני רוצה לקרוא דברים מענינים ולא ויכוחים עם טרולים למיניהם ומחבתי"ם. אגב אני גם חושב שמי שכותב בפורום על מטוסים ללייזר יש את הזכות לחסום אותו כיון שהפורום זה לא המקום. יישר כוח לייזר

לילית3

New member
לייזר - למה אתה לא חוסם את

אסטרולוג =מהול עם ערלה????? כמה כבר אפשר לסבול את הטרול המופרע הזה ?

צפלין אתה חצוף מה איפת לך אם

הוא דתי או לא... אם הוא דתי אז מה?מה תעשה לו? ואם הוא חילוני?אז מה דינו? ללמוד תורה?

" פ ל ו ר ל י ז ם " שמעת על זה ? ?

אתה חדש בפורום וכנראה יוצא חדש אבל יום יבוא ותתחיל לרכוש השכלה ושם ילמדו אותך את הרעיון החשוב ביותר בדמוקרטיה "פלורליזם"- הקשבה לדעות שונות ודיאלוג עם אנשים בעלי השקפה שונה. אמנם אתה רגיל לחרדים שלא מוכנים להיפתח ולשמוע דעות שונות (שכן זה כפירה) אבל אט אט תתרגל לרעיון הפלורליזם. כל חרדי או חילוני שמתנהג בדרך שלא פוגעת ומשמיצה את אנשי הפורום מוזמן להביע את דעתו מעל בימה חשובה זו. ככל שתתרגל מהר יותר לעיקרון הפלורליזם יטב לך. בהצלחה!!!

גרטעל

New member
כן כבודו המלומד מילה גדולה וכבדה

אלא שהיא בבירור נוטה לצד מסוים. אז טול קורה מבין ענייך.ושא ענייך למרום. אולי משם תבוא הישועה.

zepelin

New member
שלום לך ידידי רב ההשכלה.

ראשית בקורס בפילוסופיה למדתי על פלורליזם. שנית אני גולש לפורום מזה מספר חודשים, (לפחות 4-5). שלישית צר לי לקעקע את ההנחות שלך לגבי דידי אבל חציתי את הקווים לפני בערך 20 שנה. השכלתי במקור אמנם חרדית, אבל כיון שהחלטתי לעשות משהו עם חיי, רכשתי לי מקצוע, וכיוון שהוא כה תובעני (מחשבים) ומשתנה ללא הפסק אני אנוס ללמוד עוד ועוד. אני לא מרבה לכתוב בפורום, ועושה זאת בעיקר כדי שיוצאים אשר לרוב הינם בעלי דיעות ימניות, לא יקבלו רושם כי המעבר לחילוניות מלווה בגישה שמאלנית קיצונית. אין לי כל כוונה חלילה להשמיץ מישהו בעניין כל שהוא. וכיוון שנאמר שהפורום אינו מיועד לדתיים נתתי לו חיזוק. תודה על הפירגון, וכל טוב לך.

גרטעל

New member
מי שפה ימני נחשב למוקצה מחמת מיאוס

הוא מקבל יחס של תמהוני.והזוי. כי איך אפשר לצאת בשאלה.ולהיות ימני? איך אפשר לא לאכול חזיר? ואם אתה הומו או תומך נלהב בהם אתה מסומן כדבר הבא. בקיצור אתה צריך להיות מומר להכעיס ולתאבון. ולהיות נגד כל דבר שהחברה החרדית האמינה בו. אחרת לך תחפש את החברים שלך.

יש עוד ימניים במדינה שלנו?

נדמה לי שחוץ מכמה מתנחלים בגבעות, אף אחד כבר לא מש ימני בלי קשר לאמונות הדתיות שלו.

מוקצה מחמת מיאוס?

דיעותיי ידועות וברורות אך עדיין, אני יכול להעלות כאן בשליפה שם של ימני קיצוני אחד לפחות שהוא אינו מוקצה לא על ידי ולא ע"י אחרים. על ריגולטו שמעת? (בנוגע להומופובים, לכם אני באמת בז)

Le Fay

New member
לא רק לא מוקצה, אלא גם אהוד ואהוב

אבל ריגולטו בטח לא חושב שהוא ימני קיצוני...

למעלה