שאלה לי אליכם:

שאלה לי אליכם:

יש ריקוד ישן מאד בסיגנון הדבקה, שבפזמון שלו שרים הי יו-יה. מישהו יודע אולי איך נקרא הריקוד?
 
מישהו, אולי בכל זאת???

לריקוד עצמו לא קוראים היי יו-יה, אבל היו-יה הזה מושמע גם בהתחלה וגם בפזמון 4 פעמים ברציפות. הריקוד נרקד בחוגי הנוסטלגיה, והוא מתחיל בצ'ה צ'ה (בהיי יו-יה הראשון) ואח"כ הנפת רגל שמאל גבוה (בהיי יו-יה השני)ושוב חוזר חלילה. אולי בכל זאת תנסו להזכר - מישהו??? תודה!!!
 
המידע שאת מוסרת אינו מספיק

להערכתי זהו ריקוד של מושיקו הלוי הנקרא הי יויה והוא מופיע בתקליט מספר 9 של מושיקו. את יכולה להתקשר ואנסה לעזור אם זה לא זה.
 

זאביק 123

New member
קלטת וידאו דקלה 1999

לכבוד ירון אני מעוניין לקנות או להשיג בכל דרך אפשרית את קלטת הוידאו של דקלה 1999 של נפתלי קדוש עם ריקוד אני אתן לך תודה מראש זאביק
 
אצלי אין את הקלטת

הנה האמייל של נפתלי (לא בטוח שלא השתנה): [email protected] וזה הטלפון (לגבי שינויים אפשריים ראה לעיל): 2686751-718 לצערי נפתלי אינו בקשר אתי. נסה אולי תצליח.
 

זאביק 123

New member
תודה על המאמץ

אני מודה לך על המאמץ והפרטים של נפתלי קדוש אני שלחתי אליו ואני מקווה לקבל תשובה זאביק
 
תודה רבה ירון!

האמת, שחשבתי שקוראים לריקוד ככה, זה גם הגיוני עם כל כך הרבה פעמים "הי יויה" בשיר... מה שקורה,שחיפשתי לפי השם הזה גם באתר שלך וגם באתר מרקיד - ואין שם שום ריקוד שנקרא כך. אז כנראה הריקוד פשוט חסר באתרים האלה, ובכל זאת זהו השם שלו. ושוב תודה רבה!!!
 
כדאי לדעת:

באתר "רוקדים" מופיעים רק הריקודים הנמצאים בקטלוגים של "רוקדים" ז"א אלה האפשריים לרכישה על גבי קלטות וידיאו או דיסקים שלנו. מכיוון שמושיקו אינו מעוניין למכור את ריקודיו באמצעות "רוקדים" - הרי שהם אינם מופיעים בבסיס הנתונים שלנו. אין זה אומר דבר לגבי דעתי על איכותם של ריקודיו של מושיקו. אין ספק שהייתי שמח להפיץ חלק גדול מריקודיו ושהם יכללו בבסיס הנתונים שלי, אך לצערי (ולא באשמתי) אין הדבר מתאפשר.
 
למעלה