שאלה לי אליכם

jessy19

New member
שאלה לי אליכם

כאן אתם צריכים לומר: "שאלי בתי..." - סתתתאם, זה מה שקורה כשמתעוררים בשעה 6 בבוקר ביום שבת... והשאלה: יש לי אחות וגיס בניו יורק והייתי רוצה להפתיע אותם ולעשות להם חבילה יפה עם דברים טעימים מהארץ. אני חיילת אז יש לי תקציב מוגבל וצריך גם לזכור את עניין המשקל של החבילה וכמה המשלוח יעלה לי אבל אני אשקיע עד 100 ש"ח. מה הייתם רוצים לקבל בחבילה כזאת?

roy269

New member
איזה כיף להם,

שיש מי שחושב עליהם ורוצה להפתיע אותם אז קודם כל אם הם נמצאים בניו-יורק העיר, אפשר למצוא שם כל מוצר ישראלי שרק תחשבי עליו אבל כמובן מה שחשוב זו המחשבה אז תאספי לך כמה מוצרים, שלא יהיו כבדים מידי למשלוח כמו במבה, שוקולד פרה (ההרשי כאן הוא נוראי) וקרמבו. והכי חשוב - טחינה גולמית של עלית - כמובן אם אוהבים טחינה. ארזי יפה - שלא יהיה קווץ' מהקרמבו - אין דבר מבאס יותר מקרמבו מעוך ורק אלי אף אחד לא שולח חבילה להיפך מבקשים שאשלח להם את כל המילקי-ווי והפינט-פינגרס הזוועתיים. שתהייה לך שבת של כיף אפילו אם את נשארת שבת...

stardustit

New member
הצעה שלי

היות ומה שחשוב זה המחשבה ולאו דווקא שיהיו מוצרים מהארץ (אלא אם כן זה ממש עקרוני לך) לדעתי אפשרי להכנס לכל אתר מכירות אמריקאי כגון אמזון, לבחור מתנה יפה ולשים את כתובת המשלוח בארה"ב. יחסוך לך המון כסף על דמי המשלוח ויהיה הרבה יותר מהיר.

jessy19

New member
הייתי בניו יורק בקיץ וראיתי שיש שם

מלא מוצרים ישראליים אבל הכל יקר ורציתי משהו מישראל, זה לא חייב להיות רק ממתקים, אני רוצה דברים שמסמלים את ישראל, כמו השוקולד פרה. עוד הצעות? תודה על העזרה...

depechemode

New member
אני לא הייתי הולך על השוקולדים ..

במקום זה הייתי יורד לנחלת בנימין וקונה משהו עבודת יד מהיריד כל שישי .. או משהו משינקין .. משהו שיעלה קצת נוסטלגיה לארץ < אחחחחח שישי באלנבי... אני מתגעגע >

jessy19

New member
רעיון יפה

אבל הבית של אחותי מלא בדברים כאלה כי היא חולה על הדברים האלה (מי אם לא אני אדע את זה- אני עטפתי בניילון מיוחד לפני המעבר שלהם מהדירה הראשונה לשנייה בניו יורק). הם אוהבים מוזיקה ישראלית ויש להם מלא דיסקים אבל חשבתי לשלוח להם דיסק (עכשיו כל הדיסקים במבצע) שיהיה של רוק ישראלי, משהו שאין להם עדיין. מבחינת ממתקים, מה כדאי עוד? כמה נראה לכם יעלה לי המשלוח?

משלוח לחו"ל

אני אישית מאוד אוהב את הממרח שוקולד של עלית עם הפרה יש אותו (לידיעתי) בשלושה טעמים: שוקולד, שוקולד אגוזים ושוקו-חלבה ואותו עוד לא ראיתי בארה"ב. כל מי שמגיע אליי מביא איתו כמות נכבדה של צנצנות... במחירי משלוח יש לדואר כל מיני "קטעים" ואם אין שום מכתב בפנים אז זה אמור להיות יותר זול, אמא שלי שולחת לי חבילה וכותבת לי על האריזות... אם זה נהיה כבד אז EMS פתאום נהיה "זול" אה כן, יש גם שני סוגים של פסק-זמן "חדשים" Red, ו-Big Bite שגם אותם עוד לא ראיתי בארה"ב אבל אולי יש אותם ב-NY לא יודע... בתאבון

עדשים של עלית

עוד לא ראיתי פה (ה- M&M ממש לא אותו דבר) אני מאוד אוהבת שמפואים מהארץ (למקומיים לרוב יש ריח של ריבה...) אבל מכיוון שזה כבד לא כדאי בדואר. גם קרם ידיים טוב (במיוחד זה של קליאו) תמיד מתקבל בשמחה (ההיצע פה ממש מצומצם) אם יש איזה מגזין שיצא לאחרונה (לכאן מגיעים רק "לאשה" ו"את") זה גם יכול להיות מעניין. והכי חשוב באמת זו התחושה שיש שם בבית מי שחושב ורוצה לשמח...

הייתי שולחת להם את הדיסק של

הפרוייקט של עידן רייכל. אני קבלתי אותו לא מזמן מהארץ, ומאד נהנית ממנו. ומה עם ספרי קריאה? ועוד דבר שאנחנו תמיד מבקשים שישלחו לנו הוא אבקה להכנת סחלב (אנחנו חולים על סחלב, ובאזורינו אי אפשר להשיג).

roy269

New member
תודה על ההצעה

אני אחשוב על רשימה אבל אם זו לא הפתעה זה לא כל כך נחשב...

מה עם?

אמא שלי שולחת לי תמיד תבלינים מהארץ (פפריקה,חוויג,) ממתקים כמו "פסק זמן" יש כאלו קטנים באריזה מגוונת. קוסקוס בשקיות מהיר הכנה! וגם אני קיבלתי את הדיסק של עידן רייכל. קרמבו מגיע מעוך. תמונות אם יש תמיד עושה טוב. ספר בעיברית. מקווה שעזרתי

למעלה