ממליץ- אבל זה תלוי אצל מי הקורס
אני עשיתי את הפסיכו בתיכון, ודווקא הלך לי מצוין. לדעתי בתיכון את רוב החומר את כבר יודעת(וצריך ללמוד בעיקר את השיטות), בעוד שאחרי צבא יכול להיות שתשכחי חלק(זה כבר לא מנסיון אישי, אלא מכמה אנשים שדיברתי איתם ועשו פסיכומטרי אחרי צבא). כמו-כן, תוכלי לעשות את הקורס עם חברים שלך- זה והמחיר הזול הם בהחלט יתרונות גדולים. מה שכן,היה לי הרבה מזל- לא עשיתי דרך הבי"ס שלי, אלא "סיפחתי" את עצמי לקורס של בי"ס אחר. בקורס שאני עשיתי היו רק 9 אנשים בקבוצה(כולם אחלה חבר,ה) ומדריך מצוין- אפשר אפילו להגיד שנהנתי(בוודאי יחסית לבי"ס). עוד משהו- כמעט שלא השקעתי באוצר מילים, מה שחסך לי די הרבה זמן וכוח, ובסוף התברר שזה כמעט לא השפיע. לעומת זאת, הבי"ס שלי החליט לעשות את הקורס דרך מכון מוזר בשם קדמה(??), וחברים שלי די נדפקו בגלל זה. למרות שהם קבלו ציונים לא רעים בסה"כ, לדעתי הציונים האלה לא שיקפו את היכולת האמיתית שלהם. העצה שלי- תבררי דרך איזה מכון עושים את הקורס. אם זה מכון גדול ומוכר כמו לחמן/קידום/יואל גבע אז בהחלט מומלץ, אם זה איזה מכון איזוטרי- אל תלכי לזה. בכל מקרה, רצוי גם לברר את גודל קבוצות הלימוד- כמה שפחות אנשים בקבוצה יותר טוב. לשם השוואה, אני הייתי בקבוצה של 9 וחברים שלי בקבוצה של 30- וזה בהחלט השפיע.