מוות לערבים-- לא רק אנחנו !
קודם כל, כמובן הרשו לי לומר להגנתנו שאנחנו לא מתכוונים לכך מילולית ובטח שאין לקחת אותנו כגזענים שכן הערבים משמיעים דברים גרועים בהרבה עלינו. הקריאה הזאת נשמעת לאחר התקפות טרור לכן אין צורך באמת להתייחס אליה כמייצגת. עדיף להמנע מהקריאות האלה בכל מקרה ולהשתדל לשמור על תרבות מסויימת. אז תנו לי לשאול אתכם... איפה אנחנו חיים? במדינת ישראל נכון? נכון מאוד ( up yours , Yasser Arafat) !! ישראל נמצאת במזרח התיכון משכנם של הרבה ערבים. אי אפשר לשנות את המצב!! הערבים לא רוצים את היהודים פה-- סוף הסיפור! היהודים בארץ ישראל הם האוייב של כל הערבים במדינות השכינות לנו. הפלסטינים הם הנסיון הדיפלומטי של מדינות ערב להשמיד את מדינת ישראל. אין שום מסקנה אחרת!! מי שיחשוב אחרת פשוט חי באמת שקיימת על אשלייה אחת גדולה. אפילו לעשות את האשלייה הם לא יכולים הערבים הטיפשים האלה!! לפי המצב כיום, זה יהיה או האיסלאם או המדינות שרוצות חופש. האיסלאם והערבים לא מראים שום נסיון לעצור את הטרור. מבחינתם זה מדרכיי הטבע שמישהו הורג את עצמו עם עוד רבים. מה שארגון אל קעידה מנסה לעשות זה תוהו ובוהו המבוסס בדיוק על מה שאני אומר פה. חימום העולם המערבי על ארצות האיסלאם ומלחמת ענק שיכולה להתלוות בפצצות גרעיניות והשמדה המונית אחת גדולה. האמת-- כל עוד זה הערבים שנהרגים-- לא מזיז לי ולאף אחד בכלל!! אם לא אכפת להם מהחיים של עצמם למה שאני יתחיל לחוש תחושות אנושיות בשבילם? כמובן שאי אפשר לעשות הכללות! בחיים לא!! לכן אני כותב פה בפורום למרות שאני שונא את בני עקיבא ואת כל האנשים מהתנועה השומרת נגיעה הזאת. ( צוחק וזה בסדר ליאור, לא קיללתי) זה היה רק להדגמה כמה שזה לא בסדר. עכשיו--- מה יהיה לגביי המצב כיום בארץ? ההתקוממות האחרונה של הערבים בגדה וברצועה אינה חדשה והייתה אמורה לבוא בכל רגע אם אנחנו בשנות התשעים המאוחרות. עראפאת לא רצה להשיג שום דבר ושום הסכם. המטרה שלו היא לארגן התקוממות לאומנית ערבית וקואליצייה רחבה הכוללת את מדינות ערב עם אפשרות לאירופה מול ישראל הכובשת הנוראה. האירופאים מתייצבים ליד עראפאת במהירות כמו אחיו הערבים ( שממש לא אוהבים אותו ). האירופאים לא השתנו, חברים! הם זוכרים טוב מאוד מה היה והרבה מאוד אנשים לא מצטערים על שום דבר. מאחוריי הנסיון להתנהג כאנשים תרבותיים נמצא גזענות קשה המבוססת על תורות קדומות!! העונש שלהם יגיע משניי מקומות. הראשון-- הערבים עוד ישתלטו על האירופאים ואם לא יהיה טבח גדול בצרפת, הולנד ועוד מדינות... תקראו לי בולשיטר מניאק!!! ( משוגע באנגלית-- לאו דווקא מניאק בעברית) . אני מדבר על האירופאים שיטבחו במוסלמים שישאפו ללאומנות על אדמת אירופה כמו מה שקרה בסרביה. אנחנו חושבים שמילושוביץ´ הוא משוגע יחיד במינו אבל זה לא כל כך נכון. האירופאים לא יתנו למוסלמים לעשות את זה. הם ייעשו דברים שקשה לי לתאר בצנזורה הנכפית עליי פה בפורום.
העונש השני שלהם ( ונזכרתי בעוד אחד) יהיה מפלתם בכדורגל לנבחרות אפריקה השחורה שתקרע להם את הצורה בכמה שנים. האפריקאים היו כבר אמורים להשתלט על העסק. זה חייב לקרות עוד מעט. אני אומר לכם-- הם יתבאסו!! הדבר השלישי הוא ההפסד לארה"ב בכל הנוגע לעליונות תרבותית ורעיונית. ארה"ב תוביל את העולם ולא האירופאים האנטישמיים!!!! ישראל היה הידידה היחידה האמיתית שיש לארה"ב בעולם או לפחות בין הבודדות. האירופאים רוכשים הרבה רגשות טינה לאמריקה עדיין. דווקא הגרמנים מסתדרים טוב מאוד כיום עם האמריקאים וזו דוגמא שאי אפשר לדעת מה קורה עם אנשים ששוחררו משלטון של הנהגה מסויימת. לא נראה לי שהעם הגרמני ממש טרוד בשאלה היהודית כיום. זה לא נוגד את האנטישמיות שנמצא ברחביי אירופה כמובן!! עכשיו לגביי דבר נוסף הקשור בערבים-- זוכרים את המפגש במונדיאל שנת 1998 בין ארה"ב לאיראן? השחקנים חייכו והיו מבסוטים!! הפתעה? לעין הבלתי ממוקדת, כן! אבל האמת היא שהאנשים שבשליטת האיראנים והעירקים לא בטוח עויינים לארה"ב ואף כנראה שיותר אוהדים לה מאשר האזרחים ( אם אפשר לקרוא להם ככה) החיים במדינות שיש להם יחסים דיפלומטיים עם אמריקה. זוהי לא מלחמה נגד האיסלאם-- זאת מלחמה נגד טרור קיצוני!! חוזר ומדגיש בוש וזהו תפקידו. זוהי לא מלחמה נגד האיסלאם, זו רק מלחמה נגד מה שהאסלאם הקיצוני מייצג ואם אתם לא תעצרו אותו... אנחנו כן!! מי זה אנחנו? האנשים שיהיו בצד המנצח של גוג ומגוג!! לא ברור מי מצטרף לארה"ב , ישראל ומקרונזיה עדיין.. התמונה תתבהר בשנים הקרובות. מקווה שנהניתם... דינו