שאלה לי אליכם

RM43

New member
שאלה לי אליכם

אז אחרי שנתיים שאני עם מישהו ( גרים ביחד הכל טוב ויפה ) פתאום אתה מגלה שמי שאתה גר איתו הוא לא בדיוק מי שחשבת שהוא ,והוא בוגד בך עם החבר " הסטריט " שלו ושיקר לך. זה קרה לי בגיל 23 אחרי קשרים קודמים שהסתיימו רע , חשבתי שמצאתי את האחד והיחיד אבל מסבר שהאחד הזה אינו קיים
מה לעשות? מצד אחד, גם אני יודה באשמה ויגיד שבתחילת הקשר ( בחודש השני לחברות ) בגדתי והודתי בכך ונשכח ונסלח ומאז עשיתי הכל כמו שצריך כדי לפצות ( לגור ביחד ,לצאת מהארון בפני המשפחה ) והכל טוב ויפה עד שיום אחד אתה מבין מיהו באמת ! החבר שלי ( או לומר אקס ) מכחיש שהוא היה עם אותו האחד אבל האינסטקים שלי אומרים לי שכן , וגם תספתי אותו בכמה שקרים והכחשות. אז מה לעשות עכשיו?????? אין לי מושג והנורא מכל:כמו אידיוטים קימנו יחסי מין בלתי מוגנים ואין לכם מושג באיזה פחד אני חי עכשיו.

BIH 93

New member
אופס עצוב כל כך לי עכשיו ../images/Emo10.gif

למה אנשים חייבים להיות כאלה מניאקים!

white star

New member
קודם כל תרגע

זה הכי חשוב.החלטות חשובות לא לוקחים כשעצבניים\עצובים מדיי. אתה אומר שאתם בקשר ארוך (כבר שנתיים) אז אני מניח שאתה מאוד אוהב אותו למרות הכל.אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה מסוגל לסלוח לו ואם כן אז תשב איתו לשיחה כי אם היית איתו כל כך הרבה זמן לפרק את זה בגלל מעידה נראה לי מיותר אבל שוב - אני לא הייתי בסיטואציה כזו (טוב הייתי בדומה אבל במערכת הרבה יותר קצרה) וזאת ההחלטה שלך. ודרך אגב כולנו בני אדם ,אף אחד לא מושלם וכולם טועים.

LeeCooper69

New member
לעזוב אותו. או......

יש לך שתי ברירות. לעזוב אותו.... כי הוא שיקר לך, בגד בך במכוון, מכחיש את זה ולא ביקש סליחה. ויש את האפשרות השנייה. להשאר איתו אחרי בירור והצבת אולטימטום.... כי אתה אוהב אותו וזה עולה על כל הסיבות הנ"ל. למה הוא עשה את זה? אולי כי אתה כבר לא מרגש אותו םיזית אחרי 3 שנים. תגוונו יותר, אולי שלישיה, אולי דברים אחרים. הגשמת פנטזיות... לא חסר. אולי הוא כבר לא אוהב אותך שנגד זה אין ממש מה לעשות. אלא לאכול שוקולדים וגלידות חודשיים אחורי זה. או, שהוא מתנקם בך. שנגד זה יש שיחה רצינית|סדדגש| תציב לו אולטימטום שהוא לא יעשה את זה שוב כי נפגעת. כי אתה עדיין אוהב אותו. כי אתם כבר ביחד 3 שנים (גרים ביחד. אולי יותר??) ואתם צריכים ללמוד להתגבר על הכל. תסביר לךו שהחיים זה לא טמפטיישן איילנד ושהוא לךא יכול להזדיין עם מי שבא לו. אתה יכול להיות גם נעלה יותר, ולסלוח לו כמו שהוא סלח לך. מה שלא נראה לי שיתאים כי אתה לא הסתרת את זה ממנו ועדיין הכחשת אחרי שהוא גילה. זה מה שקרה, לא? בהצלחה....

אני לא מאמין

שהוא היה איתך שנתיים והוא לא ידאג לבטחונך בקטע של יחסי מין לא מוגנים. נראה לי שאתה צריך לתת לו קצת יותר קרדיט לגבי מה שעברתם יחד- שגם זה לא מבוטל. אני חושב שאתם צריכים לקחת הפסקה- By No Means פרידה. במהלך ההפסקה הזאת אתה צריך לחשוב עם עצמך ולהרגיש איך זה להיות בלעדיו. אתה צריך לחשוב מה אתה מצפה ממערכת היחסים האידיאלית שלך: האם אתה מחפש בלעדיות מבחינת מין? או מבחינת אהבה? האם אתה מחפש מישהו "לגדול איתו"? יכול להיות שתגלה שעצם זה שהוא (או אתה) שוכבים עם אנשים אחרים זה לא הקו האדום שלך, ואולי תגיעו להסכמה שזה בסדר (לכל מערכת יחסים חוקים משלה
) הבעיה העקרית שאני הרגשתי בקריאה היא בעיית חוסר האמון שלך בו: הוא אומר לך שהוא לא עשה את זה אבל אתה יודע שכן. אמון, לדעתי , היא בעיה יותר קשה מבגידה (ואל תטעו: זה לא תמיד הולך יחד) אם נקשר את זה לשיחה אחרת שהיתה כאן בפורום, על בגידות של הומואים וחוסר יציבות של קשר, יכול להיות שהבעיה "שלו" נובעת מהחיפוש הבלתי נגמר אחרי זיונים- זה לא בהכרח עולה בקנה מידה אחד עם מערכת יחסים דפוקה!

RM43

New member
תודה לכולכם על העצות הכנות ועל

מילות העידוד אז אתול ישבנו עם "גורם שלישי " שגרם לי להאמין שבאמת הוא לא בגד בי ולגבי הקטע שהוא שיקר לי הוא התנצל 70 פעם ואומר שנהג בטיפשות. אבל זה עדיין לא מספיק ,יהיה קשה ( עם בכלל ) לאחות את הקרעים
הסכמנו על כך שבשבוע -שבועיים הקרובים ניתן אחד לשני יותר ספייס ( לא מבחינה מינית )אלא חופש ללכת לאן שרוצים עם החברים שלנו להתראות כמה שפחות ויהיה לנו זמן להתגעגע האחד לשני. נקווה שזה יעזור והכל יסתדר. עד אתמול חשבתי לוותר על הקשר -ואני עדיין לא שלם לגביו אך אני רוצה לתת את הצאנס האחרון כי בכל זאת יש כאן עדיין אהבה.

LeeCooper69

New member
אז הכל נפתר ../images/Emo8.gif

אמרתי לך שיש תמיד הפי אנדינג. חוץ מהפעמים של.

עוד משהו קטן ממני:

אם אתה רואה שאתה לא מסוגל להאמין לבנאדם אז חבל לך על הזמן. תבדוק עם עצמך עכשיו, אחרי שמישהו נוסף התערב, אם אתה מאמין, ולמה היית זקוק לגורם שלישי כדי להאמין לו.

למעלה