שאלה לי אליכם..

שאלה לי אליכם..

שלום לכולם.. חבר טוב שלי נוסע בקרוב לחו"ל לתקופה ארוכה- לכן חשבתי לעצמי מה לקנות לו. מצאתי מן ברכת פרידה כזו (קטע שכתוב מאוד יפה) ואני רוצה לתת לו את זה כחלק מן המתנה. אבל אני לא רוצה סתם לכתוב לו את זה, אלא לעשות משהו מקורי עם זה. האם למישהו יש רעיון כיצד אוכל להפוך קטע קצר מסתם מכתב למשהו מקורי ומרגש? תודה מראש

shant

New member
רעיון לי אלייך

את יכולה לקנות מראה קטנה (אבל לא קטנה מדי)- משהו מעוצב שמתאים לטיולים ומסעות (כלומר שתהיה ניידת) ולכתוב מאחורייה או במסגרת (או אפילו על המראה עצמה..). נראה פשטני מדי? נכון, כי חסר.....: כיסוי!! ישנם כיסויים יפייפיים למראות (כן כן, כאלו שממש נועדו להחזקת מראה ניידת שלא תישבר) ואפשר אפילו לעשות מן כיס שכזה - עבודת יד... בסך-הכך זה יוצא מיוחד, וגם מרשים. (ואם זה חלק רק חלק מהמתנה- אז בכלל...) רעיון נוסף: קני לו אבן קטנה עם סגולות מיוחדות (בחנות כמו ´בראשית´ או אפילו באיזה דוכן) וישנם מקומות שבנוסף לאבן תקבלי מעין תיק קטנטן שניתן לכיווץ עם שרוך (בסופו של דבר זה נראה כמו שק קטן וחמוד). אם לא תקבלי אחד כזה- אפשר לקנות (ושוב, אפשר גם לעשות, זה מאוד פשוט: תופרים כיס כאשר למעלה משאירים מקום להשחלת שרוך, הופכים את הכיס שתפרת לצד השני, משחילים את השרטך- והנה לך שק קטן...:) כתבי את הברכה על נייר יפה, קפלי קטן והכניסי לתוך השק הקטן- מנסיון- זה יוצא חמוד, מסתורי מעט, אפשר לקחת את זה לכל מקום והעיקר- מרגש.. חוצמזה, תמיד אפשר לקנות איזה ספר טוב או מדריך דרך / מילון שפות או ספר "רוחני" (תמיד טוב...:) ולכתוב את הברכה בצד הפנימי של העטיפה.

אפשר לרקום את השיר

על ציפית לכרית שהוא יישן עליה בלילה... ואם מסובך לרקום - אפשר לקנות צבע נוצץ המיוחד לציור על בד ולא יורד בכביסה (אפשר למצוא צבעים המיוחדים לכתיבה וציור על בד בחנויות תחביב ומלאכת-יד).

לוטמניה

New member
../images/Emo73.gifאיזה כייף לו...

כשאחותי טסה לחו"ל לטיול ארוך חברה שלה הכינה לה ערכת געגועים לארץ... זו היתה שקית קטנה אטומה למים, ברכה יפה מנויילנת (שזה לא יהרס), תמונה שלהן ביחד (גם מנויילנת), חמסה קטנה, ברכת הדרך, שן שום כתושה קטנה, חול ארץ ישראל מודבק ולב גזור... זה היה אמור להיות הקמיע שלה לנסיעה... נראה לי שזה דווקא רעיון ממש נחמד! השאלה לאיזה מטרה הוא טס,למרות שלכל נסיעה ארוכה אפשר לעשות את זה... וכמובן שאפשר לזרום עם זה ולהוסיף או להוריד פריטים...

Liroy25

New member
חולצה עם תמונה שלך או של שניכם

מודפסת מקדימה עם הקדשה קטנה מאחורה. יחד עם זאת אני הייתי מעדיף לקבל תמונה לארנק עם הקדשה מאחורה. זה הכי נדוש אבל אומר הכל!

ספיו

New member
אחי גם טס לחו"ל ../images/Emo160.gifוהכנו לו

קלטת מאוד מרגשת ראיינו את כל החברים והעובדים שלו ונתנו את זה לעריכה ו...אפילו בכיתי
מרוב התרגשות...

למעלה