שאלה לי אליכם

digidestined

New member
שאלה לי אליכם

(אזהרה,הודעה זאת נכתבה תחת השפעת עודף סומסום וחומר למבחן בביולוגיה, האחריות על הקורא בלבד!!) מה עדיף לאנטרפרייז? תילאנדים או ערבים? את בטח שואלים למה, אז ככה שפשוט בפעם האחרונה שעלינו לוורפ 7 שכחנו בחוץ את צ´אנג שניקה ת´חלונות. טוב,אבל עכשיו ברצינות(כן,ממש),לפני כמה דקות דברתי עם אח שלי ופתאום התחלנו לדבר על הנושא "המנקים של האנטרפרייז" תחשבו על זה, איך האנטרפרייז כל כך נקייה? איפה המסטיקים שהם מדביקים לשולחנות?וגם אין להם שמה בכלל פחים! ואז עלתה לנו המחשבה כל הצוות בסיפון,פיקארד יושב בכסאו המפורסם, מנהל קרב פייזרים וטורפדות ופתאום בא צ´אנג עם המגב ומבקש ממנו להרים רגליים. (אכן, מחשבה משעשעת וסתומה לחלוטין(זה תורשתי אצלנו)) אבל, אם אתם רוצים להגיד לי שהכל במילא סטרילי כי אין אבק בחלל חשבו על מה שפיקארד אומר to boldly go where no one hes gon befor באמת נראה לכם שהם יכולים ללכת למקומות כאלה בלי לחזור עם בוץ בנעליים? מי לעזאזל מנקה את כל זה? והשאלה המכרעת,איך שוטפים את האנטרפרייז עם צינור או עם דלי? (אל תאשימו אותי בתוכן ההודעה, אני מכחישה הכל!! אח שלי אחראי לכך זה הכל בגללו!) (גם נראה לי שאני משתמשת יותר מדי במילה מחשבה בתור בן אדם שבקושי חושב)

מממ....

טוב, מבחוץ אני לא חושבת שיש בעיית ליכלוך מפני שתמיד יש להם מגינים, כך שאפילו אם התפוצצה ספינה לידם, אין שום ליכלוך שיגיע אליהם. מלבד זאת תמיד הם נוסעים לבסיסי חלל לתחזוקה, ובטח שם מעבירים אותה שטיפה. מפנים הספינה אני משוכנעת שיש להם צוותי תחזוקה, ופשוט לא מתמקדים בהם כי, מה לעשות, זה לא הכי מעניין לראות את כלי הניקיון של המאה ה-24. ולגבי הפחים-למה הם צריכים פחים בדיוק? לזרוק דפים? הם לא רושמים על דפים... לזרוק שאריות אוכל? תקנו אותי אם אני טועה אבל יש להם מתקן שמעלים את זה, וכו´..וכו´...אולי צריך פח זבל בשיעור מלאכה, ואם כן אז אני בטוחה שאירגנו אחד...

בצל אל

New member
בקצב הזה

איסמנה תצטרך לותר על תואר פסיכית הפורום.. יקירי... האנטרפרייז מצופה בשטיח רצפה/קיר מיוחד שסופח את כל הלכלוך והופך אותו לאדי פלזמה רעילים כאלו שיכולים לדלוף באיזה קרגוביי ולזהם חצי ספינה או משהו. כן. זהו.

itstzar

New member
אני לא זוכר איפה בדיוק דיברו על זה

ובטח הנושא כוסה בכמה מקומות, ובמספר פעמים, אבל בעיקרון, המשכפלים (כן אלה שמשכפלים את האוכל) הם בעצם גם ה"פח אשפה" פשוט הופכים את כל הזבל לאנרגיה כדי ליצור משהו אחר, והוזכר גם איפשהו, ואני כמעט בטוח שזה היה בדור הבא, שהספינה פשוט מנקה את עצמה, בכל זאת, זה המאה ה24 :) וכבר היום יש שואב אבק אוטומטי ורובוטי (איזה מסכנים העובדי במה
)

S h a y 9 9 9

New member
זה היה פרק שבו

האנטרפרייז הצילה 2 תרבויות של בני אדם שהקימו בעבר הרחוק קולוניס, קולוניה אחת שיכפלה את עצמה ואחרת חיה בסגנון האמיש (רק בלי דת) ,את האמיש שמו בקרגו ביי וכשאחת מהן התחילה לטאטות את הספינה אז אני חושב שרייקר הסביר לה שהספינה מנקה את עצמה... ואז היא התחילה איתו אבל זה פחות קשור לנושא...

digidestined

New member
המממ

תודה רבה לתשובות למרות שלא ממש ציפיתי לרציניות... לא באמת שאלתי זה היה סתם קשקוש הומוריסטי(כי תארתי לעצמי שזה לא באמת ככה) פשוט סתם התחשק לי לבלבל לכם תמוח עם רעיונות משעשעים, אבל טוב לדעת! חחח

revenant

New member
למי שלא זוכר....

והנה! התשובה לשאלה בהתחלת השילשול: המקלחות באנטרפרייז הם מקלחות סוניות(SONIC) ממשמע קולי. זה הופיע באחד הפרקים של TNG, ככה שמן הסתם המתקן נמצא בכל שאר חלקי החללית ושומר עליה נקיה בלי מאמץ! גדול,הא!

זה נשמע ממש לא נחמד

המקלחת הקולית הזאת. יש להם גם מקלחות עם מים (ניליקס בפרק הראשון וטרוי בפרק שהפכה לדו-חיים) אני סתם חושבת לעצמי... במקלחת עם מים אתה מכוון את עוצמת החום... מחליט באיזה סבון להשתמש... מה עושים במקלחת קולית? מכוונים את הווליום ומכריעים בין להתקלח עם נירוונה, דנה ברגר, מרלין מנסון או מוצרט...?

itstzar

New member
זה לא מקלחת קולית, אלא סונית

כלומר צלילים שהם הרבה מעבר לטווח השמיעה של חייזר מצוי, בתדריים כל כך גבוהים שהם פשוט מנערים את הליכלוך מהגוף וזה לא מקלחות עם מים אלא היו אמבטיות, כשבעצם המטרה שלהם היא לא לניקיון אלא לתענוג, ככה שזה לא ממש סותר

ובכל זאת- זה לא נשמע כיף בכלל.

והעניין עם "קולית" ו"סונית" הוא לא רק טעות שלי... ככה תרגמו את זה כל הזמן.... יחי המים! מקלחות סוניות הביתה!

../images/Emo6.gif

אני בעד טאשה! מקלחות סוניות הביתה! (אני חייבת לציין, גברת טאשה יאר, שאת משעשעת אותי במידה ניכרת כל פעם מחדש, ישר כוח!)

למעלה