שאלה לי אליכם האם פורום זה כולל אספני בולים?
D Desslok of Gamilon New member 18/9/15 #1 הוא כלל בעבר אבל אני חושש שאספני הבולים כמעט ונכחדו. לא רק מהפורום הזה, אלא מהעולם בכלל.
P powo New member 18/9/15 #2 רן.אני עד היום מנוי בשרות הבולאי ואחד לשלושה חודשים מקבל את ההוצאות החדשות.למה?????.אין לי תשובה חכמה
רן.אני עד היום מנוי בשרות הבולאי ואחד לשלושה חודשים מקבל את ההוצאות החדשות.למה?????.אין לי תשובה חכמה
ר רותמ 351 New member 18/9/15 #3 בולים למסירה ברשותי אוסף בולים . מבקשת למסור אותו לאספן. אין לי מושג מה הוא מכיל. מעולם לא התעניינתי בנושא...
בולים למסירה ברשותי אוסף בולים . מבקשת למסור אותו לאספן. אין לי מושג מה הוא מכיל. מעולם לא התעניינתי בנושא...
מ משה רימר New member 18/9/15 #5 מסירת אוסף בולים אם זו כוונתך, אני מציע שתצרי קשר עם התאחדות בולאי ישראל (פרטים בקישור המצורף) ותתרמי להם את אוסף הבולים שברשותך. אנשי ההתאחדות ממיינים את הבולים בסיוע מתנדבים ומחלקים אותם לילדים המשתתפים בחוגי בולאות בבתי ספר שונים ברחבי הארץ. http://israelphilately.org.il/he/info/contact
מסירת אוסף בולים אם זו כוונתך, אני מציע שתצרי קשר עם התאחדות בולאי ישראל (פרטים בקישור המצורף) ותתרמי להם את אוסף הבולים שברשותך. אנשי ההתאחדות ממיינים את הבולים בסיוע מתנדבים ומחלקים אותם לילדים המשתתפים בחוגי בולאות בבתי ספר שונים ברחבי הארץ. http://israelphilately.org.il/he/info/contact
ר רותמ 351 New member 18/9/15 #6 תודה רבה על עזרתך. שלחתי אימייל להתאחדות. אשמח מאד אם מישהו יהנה מהאלבומים.
מ משה רימר New member 18/9/15 #4 יש עדיין מספר אספני בולים בפורום אם כי למרבה הצער כמעט ואין דיונים פומביים בנושאי בולאות בפורום. אם שאלתך נבעה מרצון שלך לעורר דיונים כאלו ולהעלות שאלות ולהעיר הערות בתחום, אני מניח שתצליח לעורר חלק מן הבולאים הרדומים הקוראים את הודעות הפורום.
יש עדיין מספר אספני בולים בפורום אם כי למרבה הצער כמעט ואין דיונים פומביים בנושאי בולאות בפורום. אם שאלתך נבעה מרצון שלך לעורר דיונים כאלו ולהעלות שאלות ולהעיר הערות בתחום, אני מניח שתצליח לעורר חלק מן הבולאים הרדומים הקוראים את הודעות הפורום.
J JAMES DEAN New member 18/9/15 #8 משה כיף לראות אותך שוב בפורום מה דעתך ״להעיר״ את הפורום קצת בבולים?
פ פפריקה 123 New member 20/9/15 #9 שבוע טוב.בהחלט יש רבים שבוע טוב. כן יש הרבה. גם כאלה שמארגנים חוג לילדים. מאיר כרמיאל