שאלה לי אליכם...

netaK

New member
בריאן צריך להבין

שג´טסין הוא לא כלב שלו והוא לא יישאר שם תמיד גם לו יש צרכים ורצונות והוא לא קשור לבריאן, הוא חופשי לעשות מה שהוא רוצה ועכשיו כשבריאן יודע, שיחשוב טוב על החיים שלו וינסה לדמין אותם בלי ג´סטין סוף סוף כשהיה לו סקס עם משמעות...לא סתם סקס אנונימי, הוא באת רוצה לאבד אתזה? אני חושבת שלא וצריך לחכות עד לעונה הבאה כדי לגלות

sari7

New member
בריאן מבין טוב מאוד...

עצם זה שבריאן לקח אותו לדירה שלו- שהוא היה בב"ח כל יום ועקב אחריו -כל הדברים האלה שהם לוא דווקא הפגנת רומנטיקה הם אלה שמראים שהוא אוהב את ג´סטין ולא לוקח אותו כמובן מאליו... והוא לעולם לא התייחס אליו כאל כלב- הוא אוהב אותו כי אם הוא לא היה אוהב אותו הוא מזמן היה זורק אותו (אחרי השמוש הראשון) אבל מה שג´סטין עשה לא היה בסדר, כי ג´סטין בגד גם במובן הנפשי- מה שבריאן לא עשה אף פעם -כל הזיונים שלו הם מזדמנים- ויכול להיות שזה לא מתאים לג´סטין (מה שמתברר כנכון)

lolly1

New member
בדיוק!!

וגסטין לא מבין כלום! הוא יודע שהוא אוהב אותו!! לא מספיק לו כלום התינוק הזה!! ואתן ראיתן פעם אחת שבריאן נישק מישהו?????!!!!!!! ממש לא!! כי בריאן אולי אוהב to fuck around אבל הוא נאמן ולא בוגד במי שהוא אוהב!! דבר שאני ממש לא יכולה להגיד על גסטין!!

sari7

New member
בריאן נישק בפרק הקודם את

מייקל... אבל זה לא אותו הדבר -אני יודעת...

maayan15

New member
הנשיקות עם מייקי לא נחשבות...

כי זה לא "כאלה" נשיקות...זה נשיקות ידידותיות...זה כמו שמה שמלאני היום נישקה את לידה זה לא בגידה בלינדזי...

sari7

New member
אני יודעת....

אבל זה נכון שהוא לא הטיפוס ההבוגד, הוא פשוט בריאן וזה לא תמיד מתאים לכולם- ואם זה לא התאים לג´סטין הוא היה צריך לבוא ולומר את זה ולא לשמור בפנים ולפוצץ את זה בהזדמנות הראשונה שהייתה לו (בסקס פראי ומדהים עם אית´ן) ואני כל כך אהבתי את הפרק הזה- כי סוף סוף הסדרה חזרה להיות מה שהיא- סקס, הרבה סקס ובריאן קיני!

מוררררר

New member
תראו....

אני חושבת שבריאן לא התיחס לג´סטין כמו שחבר צריך להתיחס לחבר. הוא לוקח אותו כמובן מאליו. אני ממש מבינה את ג´סטין שהוא הלך וחיפש יותר אבל בכל זאת אני ממש לא מסכימה עם העובדה שהוא בוגד. אפילו שאני כן חושבת שלבריאן מגיע שג´סטין יעשה לו דבר כזה!!! אז לענות על השאלה: אני לא חושבת שהם היו מחזיקים מעמד עם המצב כמו שהיה לפני אית´ן והוא גורם איכשהו רק לחיזוק במערכת יחסים שלהם...

maayan15

New member
אני פשוט מנסה להבין....

למה מגיע לבריאן דבר כזה? איך הוא התייחס כמובן מאליו?... אם כבר אז להפך!!...בריאן משקיע במערכת היחסים!....אומנם בשבילכן זה שהוא מזיין כל דבר אומנם לא סימן טוב....אבל אאתן לא מבינות דבר אחת- אי אפשר לכעו על בריאן בגלל שהמערכת יחסים שלהם פתוחה!!...זה לא כאילו הוא בוגד בג´סטין או שרק הוא מזדיין וג´סטין לא....זו מערכת יחסיפ פתוחה ובריאן אף-פעם לא שיקר בקטע הזה...מהיום הראשון הוא הבהיר לג´סטין איך זה הולך להיות ברמה של take it or live it הוא הבהיר לג´סטין טוב מאודד שכאן אין על מה להיתווכח! ש"אני לא מוותר על הסטוצים שלי"...עכשיו כאן יבואו חכמים וגדולים ויגידו שזה לא מה שג´סטין רצה ושבריאן צריך להיתפשר כי במערכת יחסים מתפשרים....אז ג´סטין לא אמר אף פעם שהעיניין של המערכת יחסים פתוחה לא מוצא חן בעיניו...הוא התנהג כאילו אין לו שום בעיה עם זה!!....והייתה התפשרות מצידו של בריאן!....בריאן הסכים להיתפשר בכך שהוא הסכים ללא להתנשק, לא להישאר יותר מ3 בבוקר (וזה אחרי שהוא רצה 4 וג´סטין רצה 2...אבל הם התפשרו על זה) ובלי מספרי טלפון.... הריי מבחינת בריאן הוא רצה לזיין את כל העולם ולדעת שהוא גם יזיים את דג´סטין (בעצם..לא כ"כ שונה מבדר"כ) אבל הוא התפשר והסכים לחוקיםבשביל ג´סטין...או יותא נכון בשביל מערכת היחסים שלהם....אז אני לא מבינה מה הוא עשה שהגיע לו שג´סטין יבגוד בו....

מוררררר

New member
טוב...תראי

אני יודעת שבריאן אמר לג´סטין עוד בהתחלה שהוא לא מוותר על הסטוצים שלו ושהוא ימשיך ככה. ואני גם יודעת שהוא התפשר בשביל ג´סטין עם כל החוקים...בקטע הזה אני ממש לא מאשימה את בריאן...הוא פשוט עשה מה שהוא אמר שהוא יעשה...אבל נגיד עם הקטע של הנסיע...ג´סטין כל כך חיכה לזה ובריאן הבריז הדקה האחרונה. אני יודעת שהיו לו סיובות בגלל העבודה אבל הוא לא הסביר לג´סטין כלום. אם הוא היה אומר לו שהוא חייב להיות שם ג´סטין היה מבין. וגם אחרי שהוא חזר הביתה אחרי שהפכו אותו לפרטנר וג´סטין לא היה שם הוא יכל לפחות לצלצל או אפילו לנסוע לשם אחריו... ג´סטין פשוט רוצה יותר ממה שבריאן מסוגל לתת לו... אני לא מאשימה את בריאן בזה...כי הרי הוא לא מסוגל ליותר...אבל שלא ירים את הציפיות שלו לגבי הטיול ובסוף יבריז!!!

מסכימה עם מור...

אין לי שום בעיה עם הקטע של החוקים, אני מבינה את הצד של בריאן ואת הרצונות שלו ומצידי שימשיך איתם... בקטע של הנסיעה...הוא אמר לו שהוא הולך בשנייה האחרונה! מילא, היה מסביר שעומדים לפטר אותו מהעבודה, והיה מביע פה ושם את הדבר הזה שנקרא רגשות, ג´סטין היה אומר לו בהצלחה ולהתראות בלי שום פה ג´סטין באמת רצה הרבה, כי הוא בסך הכול נער, שחושב שהוא כיול לשנות הכול, ובזה הוא לא הצליח, ומן הסתם נמאס לו כי הוא די רומנטי... אני לא אומרת שבריאן היה צריך לבוא לטיול(למרות שלא הייתי מתנגדת)אבל להתייחס לג´סטין אחרי שהוא(ג´סטין) חזר...את זה לפחות הוא יכל לעשות! לא לדבר על עצמו ולא לשאול אפילו מה שלום ג´סטין... הרי ראינו כבר מה הוא עשה למען טד(הפנטזיה וסידר לו עבודה), מייקל(הקומיקס הנדיר), לימדסי ומלאני(החתונה).... גם למען ג´סטין הוא עשה(שכר לימוד, בית) אבל אם הוא רוצה את ג´סטין לידו, אני חושבת שהא יודע מה לעשות.

למעלה