שאלה לי אליכם...

netaK

New member
לא הבנתי מה את רוצה....

ואני בעד ששניהם יבינו היטב לאן הם שייכים תמיד מאבדים משהו לפני ואח"כ קולטים כמה צריכים אותו אני מקווה שזה לא יהיה כבר מאוחר מדי

netaK

New member
טוב אני עפתי....

יש לי מחר על הבוקר היסטוריה...איזה כיף לי... ואני הולכת לראות את הפרק שוב כי היה מדהים לילה טוב לכולכם

netaK

New member
שאלה לי אליכם...

אתם באמת רוצים שהמערכת יחסים של בריאן וג´טסין הייתה נשארת כמו לפני איתן? אייפה שג´סטין אומלל, ולא יכול לדבר עם בריאן (פשוט כי הוא בריאן...) ובריאן היה ממשיך לקחת אותו כמובן מאליו?

sari7

New member
אני מגיבה פה כל הזמן!

את פשוט לא עוקבת! ואיך החזקתי פה את אחיך הא?

sari7

New member
התגובות:

אההההההההה -לא משהו- אח שלך קיבל את זה ברוח טובה, את שלישית הבנות במיוחד... ןרואי -אם את מכירה לא הגיב כלל (אני חושבת שהוא היה דיי בשוק...) וזהו- רצו פה הרבה צחוקים ולכן קצת היה לי חבל שהם היו פה בזמן הפרק- זה הפריע קצת... אבל היה מדהים נכון?

lolly1

New member
חחחחחח......

הוא חזר והא אמור לי..: "מה זה??" איך צחקתי!! הבנות (דינה ואוריה?) זה תגובות רגילות כי הן רואות רגיל... ורואי..מה ז"א אין תגובה.?? ואכן היה מהמם!!!!!!!!!!!

sari7

New member
אז ככה:

דינה רואה איתי והפכתי אותה כמוני להיות גרובית של הסדרה (תארי לך היא אפילו לא ראתה את העונה הראשונה והיא אוהבת את הסדרה כי שיגעתי לה ת´מוח בנוגע אליהם - עד שהיא ראתה את בריאן הממי בסצינה דיי נועזת {לא צריך להסביר נכון?} והיא התאהבה) ועכשיו בנוגע לאוריה: אוריה לא הייתה אתמול אבל היא לא רואה בכל מקרה, כשהראתי לה ולגינה יום אחד את התמונות היא הלכה לסלון בטענה- ש"היא עייפה" -ובדיוק הגעתי לתמונות החסויות... אז תארי לך- אחותה נעמה הרבה יותר מגניבה ממנה בקטע הזה... ורואי הגיב כמו תמיד- באין תגובה ,כי כזה הוא ונראה לי שהוא היה דיי בשוק כי זה היה פרק יחסית פורנוגרפי... בקיצור שאר הבנות שאני מכירה לא מחמיצות פרק (מריאנה, חני (אם את מכירה, ועוד כל מני...) שרי

lolly1

New member
כן אני יודעת..

שמריאנה רואה גם.. כבר דיברנו מתישהו על הנושא... מה ז"א כמו תמיד?? ואם לא היה כזה פורנוגרפי..?

שריי תודה!!!

למרות שאני לא מכירה אותך...אח של אירית אף פעם לא נותן לה אחרי הפרק וסופסוף היא פה! ת-ו-ד-ה!

sari7

New member
אני שמחה!

סוף סוף יש לי הכבוד לעזור לאירית להיות פה- אני אנסה גם שבוע הבא(לא מבטיחה...)

נטע רעה אחת!

את כול הזמן מזכירה לי שגם לי יש הסטוריה עם המורה והמשקפיים הורודות

netaK

New member
בלי לכתוב לי

"שלא תהיה מערכת יחסים וזהו" יש וזהו, נקודה תענו על השאלה ברצינות

סילביא

New member
לא

אני מאוד רוצה שהם יחזרו והכל אבל הקטע הזה היה איפשהו ההחרכי כדי להראות להם כמה הם אוהבים. כדי להראות לבראיין כמה הוא אוהב את ג´סטין ושג´סטין לא משהו שניתן לקחת כברור מאליו. מצד שני ג´סטין בתור ילדון היה צריך לחוות עוד חייות עם יוד גברים וללמוד להעריך את מה שיש ל ו עם בראיין, ולראות שגם בלי מילים בראיין אוהב אותו. בקיצור איפשהו איתן בא כדי לאחד את בראיין וג´סטין בסופו של דבר...זו דעתי

רינת4

New member
לא!

בגלל זה אני מבינה למה הכותבים עשו מה שעשו. המצב הזה היה חייב להשתנות,ואם הכחל היה נשאר כרגיל, אז זה היה נמשך ככה,ובסוף זה כבר היה משעמם ומעצבן! כן,כן-משעמם!

sari7

New member
ג´סטין לא אומלל

קודם כל ג´סטין לא היה אומלל- למרות שזה נכון שבריאן די לקח אותו כמובן מאליו- אבל היי- הבנאדם עובד כאילו- מה אתם מצפים שהוא לא יעבוד ויהפוך פתאום לאישה ? זה בריאן וג´סטין ידע את זה תמיד, זה לא כאילו באיזה שהוא שלב היתה לובעיה להשיג זיון, או כל דבר אחר...

netaK

New member
תודה רבה!

וג´טסין כן היה אומלל אחרת הוא לא היה מוותר על אהבת חייו, על כל החיים שלו בעצם, הבית שלו, מי שמשלם לו על הלימודים, מי שהוא אוהב, בשביל איתן. הוא ממש צריך להרגיש אהבה וחום כמו שאיתן נותן לו. אני חושבת שזה טוב מה שהוא עשה ומקווה שזה ייתן לבריאן פרספקטיבה על החיים בלי ג´טסין והוא יבין שהוא צריך אותו ואז יהיה טוב

sari7

New member
לא

זה בגלל שהוא טיפוס כזה- הוא לא בריאן שנהנה מכל זיון- הוא צריך את החום והרומנטיקה! אני חושבת שבכל מקרה ג´סטין ממשיך לאהוב את בריאן ואית´ן הוא רק שינוי מרענן

למעלה