שאלה לי אליכם-

שאלה לי אליכם-

סתם מתוך סקרנות, לעת סיום העונה הרביעית הבא עלינו לטובה עניין אותי לדעת- - כמה מכם בדקו וגילו בכוונה תחילה מיהו המנצח? - כמה מכם פתחו בטעות הודעה עם ספויילר, וגילו בעל כורחם מי המנצח? - לכמה מכם לא היה מושג ירוק מי מנצח? ושאלת הסיכום- מה לדעתכם יותר שווה? לדעת מההתחלה מי מנצח, ולעקוב בקפידה אחרי מהלכיו המהוללים, או שמה הכי שווה זה שכל םרק

Optimus_Prime

New member
הודעה עם ספוילר..

טוב זה לא היה ספוילר בעצם, פשוט היה כתוב "המנצחת בהישרדות 4 היא.." ואני, שהייתי די עצבני וכעוס באותה שעת לילה עלומה, פשוט פתחתי את זה ... @_@ זה קרה לקראת הסוף, פרק 6-7 משהו כזה... ובוודאי שזה לא שווה לדעת..כמו בהישרדות 2, שגיליתי רק יום לפני מי זכה ($)#(*@()*)

Gal6

New member
אני...

אחרי הפרק האחרון בארה"ב הפורום היה מוצף ספוילרים אז פתחתי הודעה אחת אפילו שנשבעתי שאני לא יקרא ספוילרים ואחר כך התחרטתי על זה..

Boran

New member
כידוע

ראיתי את העונה במקביל לארה"ב בעודי מוריד את הפרק האחרון במודם הרגיל שלי (20 שעות לפרק אחד... והפרק האחרון גדול פי 2 וחצי... גררררר) נכנסתי לפורום והפלא ופלא, יום אחד אחרי ששודר הפרק האחרון בארה"ב (ויומיים לפני שראיתי אותו) בפורום היו שתי הודעות שברוב טיפשותי פתחתי, האחת אומרת שוספיה ניצחה, השניה אומרת שנליה מקום שני... אז מן הסתם חשבתי שקאת´י מקום רביעי, וספיה לקחה את החסינות האחרונה ולקחה איתה את נליה... הייתי מה זה שמח כשפסקל הוציא את האבן הסגולה, ורק בגלל שרציתי שאם קאת´י לא תנצח, לפחות שהיא תצא עם החוויה של הפיינל 3 (המסע עם השמן והקעקועים והלפיד וכל השיט הכיפי הזה)

אלון222

New member
הפעם במיוחד נמנעתי

בהישרדות 2 הודיעו בשבת בבוקר ברדיו שטינה ניצחה.בהישרדות 3 זה פורסם בענק בידיעות אחרונות.הפעם לא חיפשתי ולא מצאתי.הייתי במתח לאורך כל החודשים הללו.תחי קטי.היחידה שהיתה שווה משהו בין כל ה-16.כל השאר היו סתם טפילים שאכלו את מה שהיא מצאה.

Boran

New member
אויייי, הישרדות 2... ../images/Emo6.gif

איזה קטע היה... הפרק האחרון היה מיועד לשידור אצלנו ביום שבת בערב, ושודר בארה"ב לפנות-בוקר של יום שישי לפי השעון שלנו. אז קמתי בבוקר ללכת לביצפר, ואמא שלי אומרת לי כזה, "אמרו מי ניצח לפני 2 דקות" אז אמרתי לה "אמרתי לך שקולבי ינצח!! זה הוא, נכון? בטח שזה הוא, אחרת הוא יצא טיפש" והיא לא אמרה לי מי ניצח, ואז הגיע הפרק האחרון ו... קולבי יצא טיפש...

liorlord

New member
אהמממ

אני לא בודק מי מנצח או כל ספויילר אחר, ובטח של מפרסם. אני פתחתי הודעות של ספויילרים, אבל לא ספויילר של מנצח. לא היה לי מושג בורדו מי ינצח.

mayjen

New member
לצערי...../images/Emo4.gif

בהישרדות 1 גילו לי את המנצח וגם בהישרדות 3, אחותי באה אליי בשיא הטבעיות, מתיישבת לידי בזמן שאני רואה פרק ושואלת אותי- "מי זה היהודי שמנצח?" ביעסה אותי לגמרי...
ובהישרדות 4 פשוט רציתי לבדוק משהו באתר של הישרדות ואז הייתה שם תמונה ענקית של וספיה... רק בהישרדות 2 לא ידעתי מי מנצחת הכי כיף לראות ולא לדעת מי המנצח עדדדדדד הסוף:) אבל זהו זה! אין מצב שאני מגלה מי המנצח/ת בהישרדות 5 עד שאני לא רואה את הפרק האחרון!!!

deep ocean

New member
תשובות

- כמה מכם בדקו וגילו בכוונה תחילה מיהו המנצח? אם אני זוכרת נכון, אני פתחתי בכוונה הודעה עם ספויילר של מי ינצח, אחרי הפרק שנשארו רק: פסקל, וספיה, נליה, קת´י, שון. - כמה מכם פתחו בטעות הודעה עם ספויילר, וגילו בעל כורחם מי המנצח? אני לא פתחתי בטעות הודעה עם ספויילר. אחרי שבהישרדות 3 פתחתי פה בטעות הודעה עם ספויילר, נמנעתי מלהיכנס לפורום הזה, וכשנכנסתי קראתי ממש קצת הודעות שהגיבו כבר עליהן, ושהן נראו בטוחות. בסוף נשברתי, כמו שהבנת מהתשובה הראשונה. רציתי שנליה או קת´י ינצחו ולא עמדתי במתח לראות מי תנצח. ושאלת הסיכום- מה לדעתכם יותר שווה? לדעת מההתחלה מי מנצח, ולעקוב בקפידה אחרי מהלכיו המהוללים, או שמה הכי שווה זה שכל פרק? לדעתי עדיף לא לדעת מראש מי ינצח.

Goldenw

New member
תשובה..

גיליתי מהפורום הזה.. פתחתי הודעה תמימה ובה היה רשום ´ אני לא מאמין ווספיה ניצחה´ לא נראה לי שהיה עליה אזהרה של ספוילר, אבל אני לא זוכר במדויק, זה היה לפני שידעתי בכלל מכל הקטע הזה של האזהרות. זה דפק לי את כל העונה, אבל עד הסוף קיוויתי שלפחות נליה תגיע איתה לגמר. וברור שעדיף לא לדעת, זה הורס את כל הכיף.

למעלה