שאלה לי אליכם.....

שאלה לי אליכם.....

אני כרגע במערכת של קשר עם בחורה אמריקאית מתוקה, יש בינינו כימיה טובה הכל זורם יפה יש הרבה וייב בפגישות אבל....... זה קשר שלא יכול להוביל לחתונה מהרבה סיבות, (עידה, מנטליות, מגורים ועוד כהנה וכהנה..) מה אתם ממליצים לעשות? ללכת נגד ההגיון ופשוט לחיות את העכשיו, או להקשיב למוח ולנתק את זה עכשיו מאשר מאוחר יותר..? זו דילמה קשה בשבילי.... כבר כמה ימים שאני יושב על המדוכה, אשמח לשיתוף פעולה....

תאמת...

ש80% אני כן רוצה בניתוק הזה... זה רק 20% שממש מתעקשים שלא, תודה על העיצה...

odery

New member
שטויות

בכאלה יחסים 80-20 לא פותחים שירשור,או שזו הנפצה או שיש לך יותר קושי ולא תשתכנע בינכה ממה שיגידו לך. אבל שיהיה בהצלחה. אני וויתרתי על אהבה,הוא לא והיום אנחנו נשואים באושר ברוכשם. (כן הוא אשכנזי רווק וחרדי ואני "פרענקית" גרושה עם ילדה וחרדלי"ת)

odery

New member
לא

מפיתום התחתנתי איתו בגלל הכסף. לא חיבבתי בכלל,אהבתי מאד,אבל וויתרתי כשהרב אמר שזה לא מתאים. הוא לא וויתר פשוט.

יהודי31

New member
אם תכיר אותה קצת יותר... תבין שיש הרבה יותר מ

הפה שלה... רכה וטובה מבפנים... זכה מי שהתחתן אתה..

פסיפלורה

אין כל קשר בין גירושין לצדיק או לא ואני מבקשת לא לערב ולא להכניס דברים אישיים זה לא המקום תודה

יהודי31

New member
אני מכיר את התגובות שלה לפני שהניק שלך נולד..

והיא לא צריכה אותי כדי להגן עליה... והמסקנות שלך בקשר לגרושות מאוד עמוק ובוגר... ומדברים בעד עצמם...

gini gold

New member
למה את מגלה?

שכנזי שלקח ספרדיה עם ילדה לא קשה לנחש באיזה סוג בחור מדובר. ואם מדובר בכמו שאני חושב, כנראה מי שלקחה אותו לא רחוקה ממנו. פה נשלם הפזל. ודי לחכימא ברמיזה.

אני מגלה תסמיני גזענות?

אם אתה אוהב אותה, מה זה משנה העידה שלה? או שלך?

למעלה