שאלה לי אליכם.

שאלה לי אליכם.

לפני כמה ימים, במסע הרכישות שלי (גם כן, מסע...) הבחנתי בדיוק בדרכי החוצה בספר מאת פרימוס לוי "הזהו אדם", והייתי לחוצה בזמן כך שלא הספקתי יותר מדי להתרשם ממנו. אשמח אם מישהו שקרא את הספר, יספר את התרשמותו וחוות דעתו עליו. כך אוכל לדעת, אם הוא שווה עוד גיחה לחנות
תודה

Rivendell

New member
פרימוס זו גזייה קטנה.

לסופר קוראים פרימו לוי. לדעתי האישית הספר בהחלט שווה עיון, אבל זה כבר עניין של טעם. הוא עוסק בנושא מאוד טעון ומעניין.

אופס... ../images/Emo9.gif התפלק ה-ס´...

(פעם הבאה עוברים על ההודעה לפני ששולחים...) ריבנדל- לא הספקתי לקרוא את כל התקציר שהיה כתוב בגב הספר, כך שלא הבנתי בדיוק במה הספר עוסק. התוכלי לפרט ולהרחיב? ושוב תודה

Rivendell

New member
../images/Emo3.gif

הרי לך לינק לספר ב"מיתוס", יש שם תקציר ושאר אינפורמציה. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=10051

דה מונק

New member
שווה מאוד. ולא רק הספר הספר הזה שלו

שווה מאוד. ולא רק הספר הספר הזה שלו. זה תיעוד קשה, כנה, ישיר של אדם ששרד המחנה השמדה. הקטע שאני הכי זוכר זה שהוא כותב על כך שכבר במחנה הוא ידע שהבעיה הכי גדולה שלו תהיה שאף אחד לא ירצה או יסכים לשמוע בעתיד את הסיפורים שלו, אן הוא ישרוד. שחושבים על "הדור השני" וגם "השלישי" למען האמת, ולדעתי בכלל על ההתמודדות של היהודים בישראל עם השואה, אז מבינים למה הוא התכוון וכמה הוא צדק. ועל כן גם חשוב לקרוא את הספר.

Amitmit

New member
שווה גיחה נוספת לחנות, ללא ספק

פרימו לוי האיטלקי פירסם כבר טרילוגיה מכתביו (או שמא הספר שיצא בחצי שנה האחרונה היה הרביעי?). הזהו אדם ספר מעניין, שמספר את סיפור השואה ממקור ראשון ואישי יותר. יש ספרים שצריך לקרוא.

למעלה