שאלה לי אליכם...

Talia E

New member
אני אשמח אם תוכל להמליץ...

הייתי שולחת לך מסר אישי, אבל נכנסת בשם זמני...

YinYang

New member
שאלה לי אליכם...

אני מטופל אצל מטפל סיני במשך קרוב לחודשיים. כבר הייתי אצלו 10 פעמים, ולמרות שיש שיפור ניכר במצבי הכללי, עדיין נותרה הבעיה המרכזית שממנה אני סובל- כאבים בגב התחתון. אין לי שמץ של ספק שהוא מטפל מצויין(אחד הידועים בתחום), אבל אני חושב שעשרה טיפולים זה די והותר כדי לראות שיפור...לבקיאים מביניכם ברפואה סינית- אני סובל מהבעיה כבר שלוש שנים(אולי בגלל זה צריך טיפול ארוך?) והיא קשורה כנראה לחולשה של הכליות, שבמקרה שלי אני נוטה להאמין שהיא מולדת ולא נרכשת. יכול להיות שהרפואה הסינית לא תוכל בכלל לעזור? אולי זאת פשוט חולשה של השרירים ושל הגב, ולא בעיה פנימית? שכחתי לציין שיש לי בלט דיסק באיזור, אבל רופאים אמרו לי שהוא בכלל לא מגיע לעצבים. הכאבים מורגשים הכי חזק כשאני קם בבוקר(בדרך כלל מהכאב עצמו) ומנסה לקחת אוויר, אבל כל פעם שאני שואף אני מרגיש את הכאב מתחזק. יש לכם הארות על מקור הבעיה? האם עלי להמשיך אצל אותו מטפל? בתודה אייל

בובי

New member
לא כתבתה במה הוא מטפל

האם בדיקור צמחי מרפא טווינה ? הטיפולים נראים טובים והם לוקחים זמן. לי נראה שאתה מטופל בדיקור בלבד. תבקש מהמטפל שלך שיוסיף לך טיפול במגע שזה מאוד עוזר במקרה של כאבי גב טיפול בטווינה או בשיאצו. בהצלחה

YinYang

New member
האמת...

שהוא מטפל בי בשלושתם...אף על פי שהטווינה באה רק בסוף הטיפול ונמשכת קצת פחות מעשר דקות(להחדיר את הפעולה של הדיקור). הצמחים שקיבלתי הם לחיזוק הכליות, אבל הפסקתי איתם ועברתי לצמחים שמטפלים בלב(פלפיטציות, אינסומניה וכו´)שעזרו לי מאוד. בכל אופן תודה על הטיפ
אייל

YIN YANG- כאבי גב תחתון ../images/Emo122.gif

הי אייל אנני רוצה חלילה לפלוש לרשותו של אותו מטפל אך יש לי שאלה? האם אתה נתון במצב של חוסר בטחון כל שהוא? האם אתה נמצא בבעיות כלכליות? האם אתה נמצא הפחד כלשהוא? האם אתה סוחב כבד? כי במקרה של בליטה בדיסק רצוי שלא תסחב.. אגב, רצוי גם לעשות פעילות גופנית מותאמת במיוחד לבעייתך וזאת בנוסף לטיפולים, לא כתבת לנו הכיצד הוא מטפל... מה הוא עושה לך? דיקור סיני? שיאצו? עיסוי? תזונה? איזה סוג של טיפול? מה שאני יודעת מתוך נסיון על כמה לקוחות עם אותה בעיה-עיסוי עמוק על הרגליים גב ובעצם על כל הגוף יכול מאוד לעזור. אם תוכל תכתוב לנו פה איזה טיפולים עברת ותענה על השאלות ואז אוכל להיות יותר קונקרטית. ובנתיים הרבה בריאות ושמחה אורה נחמה.

YinYang

New member
אורה היקרה...

כמו שכבר ציינתי, אני מטופל בדיקור, צמחים(פחות נוגע לבעיה הספציפית), וטווינה. בנוגע לשאלותייך, אני ממש לא נמצא כרגע בבעיות כלכליות או סובל מפחד קיצוני כלשהו(עד כמה שידוע לי), והאמת שאני גם לא סוחב דברים כבדים(אף על פי שפעם סחבתי והפסקתי עם זה). כשהייתי קטן היו לי פחדים קיצוניים, כמו למשל פחד מחושך או מכל מיני יצורים דמוניים, אבל זה היה מזמן ולא נראה לי שזה קשור. שלך אייל

m_katzmann

New member
הכל קשור

פחד אם הוא לא מטופל - יכול לשתק בן אדם ולדעתי זה פחות או יותר מה שהוא עושה לך כרגע. זה שזה קרה מזמן ואתה היום כבוגר לא מרשה לפחד הזה לשלוט בך - זה רק מחמיר את הבעיה, כי היא לא על פני השטח - לא מודעת, אך בכל זאת שולטת וגורמת לדברים לקרה. נקיון יסודי - זה מה שאתה צריך לעשות. אם אתה רוצה להשתחרר מהכאב. מאיה

Talia E

New member
אומרים

שעל כל שנה של מחלה, דרוש חודש של טיפול... האם אין שום תזוזה בעניין כאבי הגב התחתון? האם שוחחת על כך עם המטפל? אם כן - מה הוא אמר? לפעמים צריך סבלנות והתמדה; אם אתה מרוצה מהמטפל וסומך עליו, הייתי ממליצה לך להיות פתוח אתו, לשוחח אתו על כך ולתת לזה עוד קצת זמן. אם אינך סומך לחלוטין על המטפל - זה כבר סיפור אחר...

הבהרה

קודם כל אם יש בלט דיסק הוא כן משפיע על שרירים והם לוחצים על עצבים. דבר שני שרירים בעצמם יכולים לכאוב. לפי סימפטומים שכתבת זה נראה כמו בעיה בשרירים עצמם וכדי לטפל בהם צריכים שיטות שעובדים ישירות עם השריר כמו שיטת פלדנקריז, יוגה, טרפיה מנואלית, עיסוי רפואי וכוי

למעלה