שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

זה נכון שהיה לאביב קעקוע של אילנה על היד והוא הסיר אותו שהם ניפרדו?

זיגוטה

New member
אממ רוניה את פה?~

רוני אהובתי!!!!!!! את פה?!?!!? אהה תבדרו אותי אני בעבודה! חחחחחחח...... בידור בידור בידור בידור!!!!! (איכס זה מזכיר לי את שיעור לשון-בידו"ר למע"ן גלז"ר) \חחחחחחחחחחח פאק!

זיגוטה

New member
לך משעמם?!?!?!?!!?

אני פאקינג בונה תיקיות לאנשים שטסים!!!! אההההההההה~!!!!!!!!1 חחחחח !!!!!! רושמת את הטיסה מס´ הטיסה מתי ואיפה לאן! בע בלע בלע !!!! חחחחחח.....~!!!!!!!! אני דורשת בידור!!!!!

VengaGirl

New member
כן..לי משעמם!!!

קודם כל..קבלי את תנחומיי..(על העבודה המרתקת זה לא ברור??) דבר שני..קבלי את תנחומיי בשנית..(על זה שאת מצפה שאני אבדר אותך..זה היה יותר ברור מהקודם!!)

זיגוטה

New member
חח עבודה מרתקת מאוד אני חייבת לציין

חחח בטח שזו עבודה מרתקת מה לא ידעת?!..... אה ודרך אגב ליאור- אני חושבת שיש לך פה עבודה אם אתה רוצה ביררתי לך אבל לך יהיה משהו שונה משלי!.. אממ ואלמוג אולי נשחק....איקס מיקס טריק דימיוני?1 חחחחחחחחחח...... סתםםםםםםםםםםםם בעעעעעעעע

VengaGirl

New member
אולי באמת נשחק?

אממ...תבחרי משחק..אבל לא איקס מיקס טריקס..אני שונאת את זה!!(אני בכלל לא בטוחה מה זה..אבל אם זה מה שאני חושבת אז אני שונאת את זה!!)

קרנננ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifאת פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אמ כיינ תדברי.. אמ לא בהצלחה בעבודה המסרוחה.. אממ יש לי רעיונ ענק לבידור! ראיתי את זה בפורומ של היהודימ וזה כל כך כייפ ויפה. :) זה הולכ ככה: איש הכמעט/אביב גפן
כמעט יפה ל
בכמעט אמרה כדאי שתתעורר כמעט כבר
חלון כמעט גדול שמשקיף לתוך נוף כמעט יפה הוא מתלבש עושה
איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה
זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה
הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה הולך לעבודה הדרך כמעט קצרה גם המשכורת כמעט מספיקה יש לו
1 שכמעט קרוב אליו אותו
הכמעט כמעט
הכמעט? היום כמעט נגמר ואיש הכמעט חזר
כמעט גדול ל-
והוא כמעט
ואז הוא כמעט חלם שחייו |כמעט|

VengaGirl

New member
אהמ אהמ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני מצוטטת "קרנננ
את פה
" ומה אני?? אויר?? כלום?? אפס?? (yes, yes, yes!!)

אלמוג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif את פה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

חחח מצטערת פשוט קרנ שאלה אם אני פה..חחח הנה אני אפילו מחברת שיר במיוחד בשבילך
:
כל בני ישראל אני שונא את
את אור ה
חברת
מסריחה אם לא היה
הייתי מזמן מתאבד בקפיצה יריה אני שונא
בעיקר
(פולנים..) בעיקר גזענים עלובים שונא
בעיקר
זאת שלקחה לי את ניר אני שונא את דובק ואת וירגי´ניה עדיפ למות תוצרת חוצ שונא ת´מותציות שיושבות שם בכנסת מחפשות ל
תירוצ טופ אין לי כל כך איך להמשיך..אז מקווה שהבנת את המסר..חחח אבל רק דבר אחד.. אני
אותך! אני
אותך! אני
אותך..
וזהו..חחח

VengaGirl

New member
אממ...

את המסר לא הבנתי..
אבל רק דבר אחד... אני
ת אותך
אני
ת אותך