שאלה לי אליכם...

oren_b35

New member
שאלה לי אליכם...

זה משנה אם רושמים יומן חלומות במחשב או על דפים? אני מצאתי שלרשום במחשב זה הרבה יותר פשוט וקל...אבל משום מה זה פחות יעיל לי מלרשום על דפים... בתקופה שרשמתי על דפים אחרי יומיים כבר זכרתי את הפרטים הקטנים ביותר של החלומות שלי... מה אתם חושבים?

Real Dream

New member
לא אמור להיות הבדל....

אבל אם אתה אומר שכתיבה על דפים עוזרת לך לזכור יותר, כדאי שתמשיך לרשום בדפים.

KEiN

New member
לפי דעתי

אם אתה שמאלי עדיף שתכתוב במחשב ואם אתה ימני תכתוב עם היד. אבל לא נראה לי שזה משנה... בכלליות עדיף לכתוב עם היד...

KEiN

New member
זה תלוי...

יש שמאלים שהם שמאלים כי הצד הימני של המח שלהם יותר מפותח, ויש כאלה שהם שמאלים מתוך הרגל. ברגע שאת כותבת ביד שמאל אחריי חלום את מגרה את הצד שהחלום גירה, והריי כל העיקרון שאת תגרי את הצד הימני- אחרת כל העסק ישאר בצד החולם ויהיה קשה להביא אותו לצד שחושב בצורה מציאותית... אבל זו סתם תיאוריה... לא חייבים להתייחס...

Variety

New member
דווקא נשמע לי הגיוני (+ פיתוח)

אז אם אנחנו נכתוב ביד משאל אם האונה הימנית מפותחת יותר, וקשורה לזכרון. אולי אם נעשה פעולות מסויימות, להזכר בחלום בדרך חשיבה שונה שמתאימה לעונה שבה נמצא הזכרון של החלומות - נוכל להגביר את זכרון החלומות בהרבה.

Variety

New member
שילוב

היי אורן, לדעתי כדאי לך לשלב בין דפים למחשב בעבודה דינמית של שניהם. בבוקר, כשאתה קם, דבר ראשון, תרום בנק´ מרובות את נק´ המפתח של החלום. בזמן הזה גם תדליק את המחשב. אחרי שאתה מסים לרשום את הנק´ והחשב כבר פועל, קום, וע"פ הדפים, פתח את חלום. לדעתי ככה זה העבדוה הכי טובה בשילוב של שניהם. חשוב לשמור מדיי שורה את מה שאתה כותב, כי אם זה נעלם זה מאוד מעצבן.

Napoliya

New member
לדעתי

עדיף לכתוב במה שאתה כותב מהר יותר, כי אז אתה יכול לרוץ עם המחשבות.

למעלה