שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

יש לי סרט בלי כתוביות מובנות... באיזה תוכנה אני יכול להדביק את הכתוביות לסרט שיהיו מובנות? או שאפשר איכשהו להכניס את הסרט והכתוביות ואז הנגן יקרא את הכתוביות אוטומטית ? דרך אגב אני מתכוון ל ZUNE II

tweeg

New member
שווה לנסות

להעתיק את הכתוביות והסרט לאותו מיקום שלשתיהם אותו שם אם לא יש מדריכים בפ' סרטים וכתוביות על איך להטביע כתוביות שווה לבדוק במפרט שלו באיזה פורמטים של כתוביות הוא תומך (לא שיש כזה הרבה)

דרך אגב,

איך אפשר להעביר סרטים ב ZUNE II כמו שצריך? וואוו זה ממש דפוק בקטע של הסרטים!

tweeg

New member
בעקרון ההמרה היא במרקט פלייס,לא?

לא מכיר אישית,אולי אפשרי לעזור אם צילומי מסך

עקרונית אתה אמור להמיר עם תוכנה

את הקבצי AVI ל MP4 או WMV ואז אתה מסנכרן אותם עם המכשיר, הבעיה היא, שלוקח לו שעות לסנכרן לדוגמא פרק של האוס שזה כולה 45 דקות, ולפעמים הוא בכלל לא מסנכרן, למישהו יש אולי שיטה לסנכרן את זה כמו שצריך? דרך אגב אני ממיר את הקבצים ל MP4

tweeg

New member
המרה היא תלות ישיר במעבד,ואולי טיפה בזיכרון

חוץ מלהמיר לאיכות נמוכה יותר,אני לא חושב שאפשר לזרז את התהליך (oc,עם ממש בא לך) תבדוק בפורומים הרשמיים של הזון איך הם ממירים,אולי יש להם תוכנות אחרות

tweeg

New member
השאלה שלך בח"ו צריכה להיות בסרטים וכתוביות

או שחסר לך קודקים לקרוא את הסאונד או שהתוכנה דפוקה או שההגדרות לא נכונות תעלה צילום מסך של gspot לפ' סרטים הם יכולים לאשר עם הוא עם סאונד או לא

הצלחתי לפתור את הבעיה , יש לי קובץ WMV מוכן

לסינכרון, או אפילו מתחיל לסנכרן את הקובץ ופתאום באמצע הוא עושה לי SKIP ולא מסיים לסנכרן אותו, יש למישהו מושג מה הבעיה? על כל קובץ הוא עושה לי SKIP :'( ודרך אגב MP3 הוא מסנכרן מצויין

טוב אחרי שעות על גבי שעות נראה לי הצלחתי

לפתור את הבעיה הייתי צריך לאתחל את ה ZUNE למי שיש את המכשיר ויש לו בעיה דומה, לוחצים על כפתור ה BACK במשך 5 שניות ביחד עם ה פאד כלפי מעלה והוא מאתחל את עצמו

למעלה