שאלה לי אליכם.

שאלה לי אליכם.

אני מחפש מחשב נייד לשימוש פשוט: מיילים שירים סרטים אינטרנט ומוזיקה ואולי איזה משחק מחשב או שניים לא משהו פנסי. איזה מחשב מומלץ? חבר המליץ על ibm אבל בפירמה הזו יש כל מיני סדרות שונות R E X ועוד.. מה חשוב שיהיה במחשב לצרכים שציינתי ואם יש המלצה על מחשב מסויים. הפרט הכי חשוב שכחתי לציין אני רוצה יד שניה עד 2000 ש"ח לא חדש. תודה לעונים

יאיר B

New member
יד שנייה

בעבר הייתה חברה בשם IBM שייצרה מחשבים מאוד טובים. היא נמכרה ללנובו שמיצרת כיום תחת שם המותג טינקפאד. הדגמים שהצגת הם מהמותג הנ"ל. נחשב למצויין (במיוחד סדרת ה-T). אני לא יודע אם תוכל למצוא סדרת T במחיר שאתה מוכן לשלם, אבל R בטוח שכן. מה חשוב שיהיה? מעבד פנטיום (מסוג M לא פנטיום 4), זיכרון לפחות 512MB (אתה מריץ חלונות XP עליו או 2000 עדיף). מסך: בדרך כלל הסדרות היותר זולות באו עם 15". כרטיס מסך: לשיקולך (אם משחקים קטנים, לא צריך כרטיס מסך, משחקים חדשים תשכח ממחשב כזה). דיסקשיח: בדרך כלל הם באים עם 40GB, לפעמים 60GB. כדאי מאוד שיהיה כרטיס רשת אלחוטי מובנה, צורב DVD לא בכולם יהיה (יש דבר שנקרא קומבו - צורב CD, קורא בלבד DVD), סוללה - נושא כאוב. בדרך כלל בניידים משומשים היא גמורה. בדוק את המסך לפיקסלים מתים (בטאגליין יש תוכנה שיודעת לעשות את זה). לפעמים יש חנויות שמתמחות ביד שנייה - תסתכל בעיתונות המקומית במקום שבו אתה גר.

למעלה