שאלה לי אליכם.

MAYA20

New member
שאלה לי אליכם.

מהו השיר האחרון מהעבר שהתנגן לכם בראש ? שלי זה "אילו יהודי היה יודע..."

מטאור38

New member
השיר שלי......

קומו קומו ילדים בבית המורַה חולים היא נסעה באוטובוס וראו לה את הקומו קומו ילדים המורֵה בבית חולים הוא נסע באופנים וראו לו את זיגי זיגי בלי ידיים אל תיגע לה בשדוד מלך ישראל חי חי עד שמת הוא נפל לבריכה באו שתי ציפורים ואכלו לו תבתשרי נתן הדקל פרי......סתתתתתתתם אני לא יודע מה מתנגן לי בראש, כל פעם משהוא אחר. אבל בדרך כלל קרליבך, אני פשוט מת עליו.(והוא מת עלי לפני כמה שנים טובות) (לדידית מתנגן משהו עם שמש ואור, אבל לא יודע אם זה מהעבר שלה או מהוה) >מטאור טוען שאת המנגינה הזאת אפשר להפסיק, וחבל<

דידית

New member
אף פעם לא אהבתי מוזיקה חסידית.

אבל אני זוכרת ששמעתי קסטה של עדי רן שיש שם את השיר: "אבא נהייתי דוס זה לא אומר שאתה צריך לכעוס" והשיר הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש. בפרט השורות: לה לה לה לה לה פרו ורבו.... יש כמה שירים יפים פה ושם אבל אין מבחר הרוב פחות או יותר אותו דבר. דידית.

טוב

New member
זה שיר מהעבר שלך?!?!

עד כמה שידוע לי יש רק ברסלבר אחד בפורום.

דידית

New member
הדבר היחיד שיש לי עם ברסלב:

זה שהם קופצים לפעמים מתחת לבית שלי. עדי רן הוא זמר מוכר אצל החרדים אם כי לא מקובל על כולם. השיר הזה מוכר לי בלי קשר לברסלב. דידית.

טוב

New member
Sorry דידית, אבל התגובה היתה למאיה

ולשיר המפורסם "אילו אלוהים היה יודע.."

MAYA20

New member
מפתיע אך

גם אצלינו היו שרים את זה בהתלהבות. אגב השיר היחיד שאני עוד אוהב בגלל תוכנו הוא: "לא ישא עוד גוי אל גוי חרב, לא ילמדו עוד מלחמה" <הר´ נחמן מברסלב היה אומר, אין להתיאש רק לשמוח יש> אגב, חשבתי על עוד עבירה לחברת עבירות נדירות - להתבונן בחזיר להגיד: "אני רוצה לאכול אותו, אך מה אעשה וה´ ציווה עלי לא לאכול אותו" - ואז לאכול אותו

MAYA20

New member
קטן עלי ../images/Emo11.gif

חיה טריפה בלי אף סימן טהרה, יאכל איבר, איבר (מהחי, כמובן) יגמור את כולה (כדי להוסיף כמה לאווים) ויקנח בכוס חלב, שבמקרה חלבו מאמא של החיה הטריפה. ולבסוף (וכאן מגיע הקטע הכי חמור) לבסוף, ישכח לברך!!

RONY21

New member
באופן די אירוני..

בצורה בלתי נשלטת כשאני נוסע ברחובות תל אביב בשבת, או יושב עם חברים באיזה פאב בשישי בלילה (לא בערב שבת..) השיר שעולה לי לראש הוא "אילו היה לי כוח הייתי יוצא לשוק, הייתי מכריז ואומר - שבת היום להשם...."

למעלה