שאלה לי אליכם:

K A R I N

New member
מזל"ט ענק ../images/Emo65.gif

show jumping

New member
יום הולדת שמח! ../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif

halloween

New member
מזל"ט ../images/Emo24.gif

מזל-טוב..... אז, מה את רוצה ליום הולדת? איזה טורוברד? או אולי פינטו.... טוב, בעצם כל מה שאנ יכולה להרשות לעצמי כרגע ז האיזה פוני קטן, אבל העיקר הכוונה.....
מזל-טוב

E l i a n

New member
מאיייייייייייייייייייי!!!!!!!

אחותייייייייייי!
מזל טוווווווווווווווווווווווווווב
לך!!!!! המשך חיים מאושרים ויפים! U Know I Love U! Happy Birthday! אוהבת הרבה הרבה הרבה הרבה...הרבה.. אליאן דבש.
נ.ב
- גם ליומולדת וגם לשבועות. חג שמייח..! ממני.

halloween

New member
אני הממוצע

אני הממוצע של השאלה שלך.... אני בת 14 וחצי... לא כל-כך קטנה, אבל עדיין לא מקבלת כרטיס גיל הזהב באוטובוסים... :)

einatk

New member
אני בת 24

וזה שיש לפעמים הרגשה שיש פה הרבה צעירים יותר זה בגלל ההפרש שכמות הכתיבה. (אולי בגלל הפרש בכמות הזמן הפנו?) ולא בגלל הפרש אמיתי. על תדאגי!

einatk

New member
אני בת 24

וזה שיש לפעמים הרגשה שיש פה הרבה צעירים יותר זה בגלל ההפרש שכמות הכתיבה. (אולי בגלל הפרש בכמות הזמן הפנו?) ולא בגלל הפרש אמיתי. על תדאגי!

חה! את צוחקת?

את כל הדברים שאני כותבת אני כותבת מהר ובזמן קצר.. למרות שנראה שאני פנויה הרבה-אני לא! שעורים.. חוגים.. חברות.. ועוד שעורים.. בסך הכל פשוט מנסים למצוא חורים בזמן הלא פנוי..

shai00

New member
אני בת 14

אוךךךךךך הטיול השנתי הזה! אי אפשר לארגן איזה טיול על סוסים באחד הטיולים האלה... בא לי להראות לכולם למה אני כל כך אוהבת לרכב! ועוד משהו! ביום ראשון קפצתי מטר.... אולי זה נמוך לרוכבים המנוסים שעושים מסלולים אבל לי זה היה חדיש חדש וכיף! אז ביייייייייייייי

בואו נפסיק עם הגילאים אוקי???../images/Emo96.gif

אני תמיד נתקעת הכי קטנה (כנראה)וזה לא נעים....די עם הגילאים!!! נ.ב- סמילי של תינוק...

למעלה