שאלה לי אליכם...

נויה 2007

New member
שאלה לי אליכם...

הכרתי מישהו דרך האינטרנט, החלפנו תמונות, וממש מצאנו חן אחד בעיני השניה...(עד כמה שאפשר מתמונות) היום התכתבנו ממש הרבה זמן והיתה לנו כימיה מצוינת, וזה לא משהו שקורה לי בדרך כלל ע"י התכתבות.. פשוט כל הזמן היו לנו נושאי שיחה והוא באמת היה נשמע כמו מישהו שמבין ענין. החלפנו טלפונים והתכתבנו קצת ב SMS. שנינו אמרנו שבאמת הרבה זמן לא היה לנו חיבור כזה מהיא וטוב עם מישהו ובמיוחד דרך האינטרנט. ואפילו החלטנו להיפגש מחר.. אבל יש לי 2 בעיות: 1. נפגשתי רק פעם אחת עם מישהו שהכרתי באינטרנט וזה היה לפני מס' שנים (לא מוצלח במיוחד) , אתם מאמינים שמשהו רציני יכול לצאת מהכרות כזאת? כי אני לא מחפשת סטוצים. 2. אני רגילה לצאת עם בחורים שגדולים ממני, אני בנובמבר אהיה בת 22 והוא קטן ממני בחודשיים.. אף פעם לא יצאתי עם מישהו בגילי ובטח לא קטן ממני (למרות שחודשיים זה לא משמעותי). האקס האחרון שלי היה בן 27 וזה קצת מבאס אותי שאנחנו בני אותו גיל... למרות שאני חייבת לציין שהוא ממש נשמע בוגר וגם חיצונית הוא נראה גדול לגילו. ועוד משהו- הוא התגייס מאוחר ולכן רק עוד 5 חודשים משתחרר מהצבא... זה ממש נראה לי באסה להתחיל קשר עם חייל.. אני מרגישה שעברתי את השלב הזה בחיים ואני לא מחפשת לגדל מישהו.. עד כמה זה היה מפריע לכם??? תודה על העצות וסליחה על החפירה.

Miss Thang

New member
כמוני כמוך.

הייתי רגילה לצאת עם גברים יותר מבוגרים ממני. החבר שלי צעיר ממני בשנתיים, וגם כן בצבא. זה לא מפריע או מטריד אותי בכלל. הדבר היחידי שמפריע לקשר, זה היציאות שלו, לא כל השטויות שמסביב (כמו גיל לדוגמא).

נויה 2007

New member
ומה את חושבת לגבי

הכרות דך האינטרנט? נראה לך שבכלל יש לזה סיכוי?

זכוכיות

New member
אני אענה על זה:

אין שום סיבה שלא. כלומר, בגדול זה עניין של העדפות, אבל זה ממש לא עניין של "סיכוי"- אם תריצי סקר קטן על גבי הפורום הזה תגלי שחלק גדול מאוד מהמאוהבים כאן הכירו את בני זוגם על גבי הנט.

אם תתני לזה סיכוי זה יתאפשר

אני מכיר כמה זוגות שהכירו דרך האינטרנט ואצלי בעבודה יש מישהי שהכירה את בעלה הטרי ב-JDATE. לדעתי את צריכה לתת לזה סיכוי, זה שהיה לך ניסיון לא נעים לפני כמה שנים לא אומר שכל ההיכרויות באינטרנט הן פסולות.

נויה 2007

New member
נפגשנו

ודווקא היה ממש נחמד... אני רק מקווה שאתגבר על זה שהוא חייל וגם על זה שהוא לא ממש גבוה (חולשה אצלי) נקווה לטוב!

smartblonda

New member
תני צ'אנס

לפעמים הכרויות דרך האינטרנט יכולות להפתיע אותך:))

elena20

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif, מקווה שילך לכם טוב, בקשר

לגובה, לא נורא תני צ'אנס
. גם בן זוגי לא גבוה, וגם אותו הכרתי באינטרנט ואנחנו כבר שנה ו3 חודשים ביחד, בהצלחה.

נויה 2007

New member
בהחלט נותן אופטימיות :)

הוא כבר דיבר איתי הבוקר דרך המסנג'ר ואמר שהיה לו מאוד כיף ושהוא היה מעונין להמשיך ודווקא חשב שאני לא ארצה ואמרתי לו שדווקא מאוד נהניתי ואני לא רואה סיבה שלא. אני מרגישה שאנחנו מכירים שנים וזה לא קורה לי עם הרבה אנשים :) נקווה שיהיה טוב... תודה רבה על התגובות

נויה 2007

New member
היינו אמורים אבל

ההורים שלו היו צריכים את הרכב
אמרתי לו שנשתדל להיפגש באמצע השבוע ואם לא במקרה הכי גרוע בסופ"ש הבא...

שמחתי לשמוע שנתת צ'אנס

ושלא נתת לכל השאלות וה"בעיות" האלה להרוס לך.. אבל יש לי עצה אחת בשבילך- אולי התחלתם באינטרנט, אבל אם תמשיכו לדבר על דברים דרך הנט ובמסנג'ר, במקום להרים טלפון הקשר פשוט לא יתקדם לדעתי.. ואולי אפילו יאבד מהקירבה שהגעתם בפגישה.. קרה לי פעם שאת רוב השיחות עם בנאדם בהתחלה עשיתי באייסיי ואחרי שנפגשנו והקשר התקדם פשוט ביקשתי ממנו לא לדבר איתי על דברים חשובים (כמו איך שהוא נהנה או פגישה נוספת) במסנג'ר כי זה היה פחות אישי מהטלפון.. אבל זאת דעתי.. בהצלחה!

נויה 2007

New member
את צודקת

היום הוא לא התקשר אלא רק התכתב איתי במסנג'ר עד שכבר רשמתי לו אתה יודע- יש גם סלולרי... לפעמים להתכתב זה נחמד אבל זה בטח לא יכול להחליף שיחה. ותודה על העצה:)

A d i 23

New member
אינטרנט זה בהחלט מקום להכיר..

ולא רק לסטוץ.. אלא גם לקשרים רציניים וגם לחברות אמיתית וקרובה. מידיעה וניסיון
לפניי שנתיים הייתי אומרת לך שלא, שתרדי מזה, אבל היום אני לא חושבת ולא מאמינה, אלא יודעת שזה קיים ! לגביי הדברים האחרים שמפריעים לך, זו כבר גישה שלך ולא אתערב בכך.. בהצלחה

שלום לך............

אני חושבת שאת צריכה לתת הזדמנות ולא לשלול לפי גיל ..................אני מדברת מניסיון אני יצאתי עם חייל בן 19 והיה לנו קשר נפלא .אפשר לדבר איתו על הכל .הגיל לא משנה כי את יכולה להיות עם גבר יותר מבוגר ממך ואין שום ענין איתו והוא מאוד משעמם ואין לכם תקשורת טובה .אני יכולה להמשיך ולהמשיך אבל באמת תני לזה הזדמנות ומי יודע לאן זה יתפתח...........אז שיהיה בהצלחה.

omer73

New member
אני חושב

שאת יותר מדיי מייחסת חשיבות לדברים שוליים, ובלי להכיר את הבנאדם, אני מתכוון שזה שהכרתם באינטרנט לא אומר שהוא מחפש סטוץ, וזה שהוא קטן ממך בחודשים לא מעיד על כלום, כי אם הוא היה גדול ממך בחודשים זה היה בסדר? בקיצור, אני חושב שאם את מרגישה שהבנאדם מוצא חן בעינייך, תמשיכו להפגש, תכירו יותר טוב, ותראי אם זה מתאים לך, כי יכול להיות שזה הבנאדם שמתאים ממש טוב בשבילך, מה גם שחמישה חודשים זה פרק זמן שטס בשנייה וזה מכשול שאפשר להתגבר עליו.

למעלה