שאלה לי אליכם

masha1968

New member
שאלה לי אליכם

בעקבות שירשור בפורום השכן סינגלס קלאב בנושא אתר היכרויות שמסנן גולשים לפי היופי.
עד כמה חשוב לכם היופי כשאתם מכירים מישהו או מישהי
האם הייתם מוכנים להירשם לאתר כזה

נויה 2007

New member
תשובה

בתור התחלה החיצוניות חשובה לי מאוד כי הדבר הכי בסיסי הוא משיכה ושלא יקפצו עלי כל יפי הנפש שאומרים שרק האופי חשוב... בסוף של יום נכנסים עם הבן אדם גם למיטה וצריך לאהוב את מה שיש לו להציע. נכון שעם הזמן וככל שלומדים להכיר יכולה להתפתח משיכה אינטלקטואלית אבל את זה לא יודעים ישר כשמסתכלים על הבחור/הבחורה. כן הייתי מוכנה להירשם לאתר כזה (למרות שבד"כ אני לא מאמינה גדולה באתרי היכרויות) אבל היה שווה לנסות..

elena20

New member
לכולם חשוב היופי, אבל צריך לדעת להתפשר

על דברים קטנים למשל תמיד העדפתי בחורים גבוהים, החבר הנוכחי הוא בגובה שלי, אז כמובן שלא פסלתי אותו בגלל זה והנה אנחנו יחד כבר מעל שנה, ובקשר לאתר אולי הייתי מנסה מתוך סקרנות אם היו מקבלים אותי או לא.

אמממ אהבתי

עד כמה חשוב לי היופי? שאלה טובה כשנולדנו כולנו היינו תינוקות יפים , יופי זה בונוס בחים אחד מקבל יותר אחד פחות ויופי זה בעייני המסתכל מה שיפה בעייני אינו חייב להיות יפה בעייני האחר, אבל לעומת זאת יופי פנימי הוא נכס לכל החיים קחו מצב היפוטטי בחורה יפיפיה מדהימה ואחרת פחות יפה, שימו אותם אחת מול השניה בגיל 70 ומה תקבלו ?? שתיהן תיראנה פחות או יותר אותו הדבר , הבדלי היופי כבר לא יהיו משמעותיים, מה שכן יהיה משמעותי זה היופי הפנימי שהוא בעצם הכי חשוב בעייני מי שאין לו יופי פנימי הוא א פ ס .!!! נכון שרושם ראשוני חשוב כשמכירים מישהו חדש אבל צריך להיסתכל מעבר גם בפעם הראשונה ולראות אם יש יופי פנימי. ולא מוחלט לא הייתי מוכנה להרשם לאתר כזה.

הממ...

אבל אנשים לא מתחילים לצאת אחד עם השניה בגיל 70 .... אז מן הסתם היופי החיצוני כן משחק תפקיד בגיל צעיר יותר במידה מסויימת.

../images/Emo62.gif התגובה הזו זה אני

אנחנו זוג... ובטעות הגבתי עם מה שבת הזוג שלי כתבה עם הניק שלה בניק שלה....

kiaora

New member
קטעים

אתה עונה באינטרנט לבת זוגך שיושבת לידך...

חחחחחח עכשיו זה ניראה כאילו

אני מגיבה לעצמי נכון שלא מתחילים לצאת בגיל 70 יקירי, אבל יש חשיבות למראה בקטע של ההתחלה בלבד ובמידה מסויימת, וכל אחד ואחת והמידה שלו וזה לגיטימי ומובן. אבל לאנשים בעלי מעט עומק יש חשיבות ליופי הפנימי יותר.

משתנה מאדם לאדם

נכון שיש חשיבות לשני הדברים כל אחד ואחת רואה את זה באופן שונה, אני למשל לא יפסול אדם אם המראה שלו לא הכי לטעמי ישר בהתחלה, אלא ינסה לראות אם יש מעבר ואם יש אז הרווחתי ואם אין אז אין טעם לכלום. אבל כמובן חייב שיהיה משהו בהתחלה שימשוך את הצד השני לרצות לראות אם יש מעבר.

נכון שזה משתנה מאדם לאדם

דיברתי רק בשם עצמי. אני כן פוסל על מראה חיצוני, אני צריך להימשך כבר על ההתחלה ואם על ההתחלה המשיכה לא קיימת אז גם לא מוצא טעם להתחיל משהו מעבר לכך. מדבר בלשון עבר כמובן :)

עונה

מה שמוגדר יופי ע"י אנשים שמוגדרים יפים זה לא דבר שחשוב לי. חשובות לי עיניים יפות חשוב לי חיוך יפה אבל לא מעבר. היופי הפנימי הוא הרבה הרבה יותר חשוב ומשמעותי עבורי... עד כמה הייתי מוכנה להירשם לאתר כזה... לשלם לאתר כזה לא הייתי משלמת להירשם חינם אם הייתי פנויה אוליי... אבל גם לעוד אתר

לי הוא חשוב

שניהם חשובים לי. במיוחד בהתחלה, כי המשיכה בהתחלה די נשענת על החיצוניות ופחות על האופי, כי לוקח זמן להכיר אותו. אחר כך זה משתנה כשלומדים להכיר את האדם שאיתנו. לגביי האתר עצמו? אתר שמקטלג אנשים לפי יופי, לי אין מה לעשות שם.... גזענות , סוג של...

למעלה